![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
Cum frate..."ala" i'a facut shaved la portiere din chit?
|
mie nu mi ai raspuns :)
|
Quote:
http://thumbnails32.imagebam.com/110...8110690058.jpg |
Quote:
|
10 Attachment(s)
- suport comutator lumini in triunghiul de la usa pentru un saab 93
- capota logan + portbagaj clean - capota golf 4 + portbagaj clean inca doua saptamani de reduceri pentru prelungiri de capota. |
dak poti sa pui o poza cu golful cand e gata ... dak se poate te as ruga ... sunt curios cum iasa de fain :X
|
3 Attachment(s)
Urc si eu 3 poze dupa lucrare.
Multumesc Mihai si ma bucur ca am ales serviciile tale , jos palaria. |
bad boy look / prelungire capota pt un golf 3 , insa nu acum , mai pe primavara knd am planuri de revopsire , cam cat ar fi ?
|
3 Attachment(s)
3 poze cu bora mea vopsita:X ms Miaie
|
Quote:
|
Quote:
|
FOF-ule daca mergeai asa 6 luni prin oras, iti imbracam toata masina in fibra la cata reclama imi faceai 8)
retro_renault ai pm. mariane, cum ti-am zis si pe ghetto forum, e piesa masina. ai mare grija cu sezonu alunecos. bofanel, cum a zis yackone, detaliaza. |
mda ziceam sa nu te superi de off ....Pai am fost la sparly asa zis ul tuning pyl ... ce mi a aratat el ca face si ce a iesit ... este varza ... pe viitor dak ma inteleg cu tine sa imi refaci si mie barile fata spate ca praguri am cumparat noi ar fii super! ...dak e sa imi lasi un pm !
|
Quote:
mai ales dupa vospire felicitari proprietarului pentru stil/look si mai ales pentru cel care a facut lucrarea:) ghetto,o asemenea lucrare la bara spate cam cat este?ca la prelungire nu are rost sa intreb ca ai specificat deja mersi |
Ghetto Tuning la PUTERE ! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning