Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Tboy 13-06-07 14:18

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

hai ca o sa fie bine omule :) daca e sa o luam corect..ai si tu parte din vina ca masina nu a ajuns cand trebuia.. dar faptul ca se face reducere pt intarziere iar e ok ! oricum vei avea cel mai fain tico e de ajuns :) rabdare nu te lasa acum

quick_5hifter 13-06-07 17:31

Robert, nu pentru reducere am adus masina, stii doar, mai ales ca asta am discutat-o ulterior, prin martie-aprilie cred. Preferam sa ma coste mai mult si sa fie gata mai repede, dar in fine, acum vorbim degeaba.
Propun sa nu mai dezbatem aici probleme legate de intelegerea noastra, cum ar fi pret si timp. Eu m-am raportat strict la show-urile pe care le-am ratat sau le voi rata, nu ma plang in public de intarzieri motivate/nemotivate la executie etc. Eu am intarziat 2 saptamani, tu un pic mai mult, asta e...ne descurcam noi pana la urma.
Fie vorba intre noi, daca nu ajung la show-ul din 20 iulie sa expun masina, am muncit degeaba amandoi: tu la masina, eu pentru banii investiti... Si oricum, am stabilit deja o zi fixa in care vin sa iau masina, terminata sau nu (prietena mea deja si-a stabilit zilele libere la munca, pentru a veni cu mine, deci voi veni dupa masina nici mai devreme, nici mai tarziu de 7 iulie).
Cauciucurile trebuie sa le cumpar din Bucuresti, sa le achit la Constanta, apoi sa le trimit la tine, dar ma voi stradui sa rezolv cat mai repede.
Sa stii ca nu ma supar daca faci niste poze totusi, sa vedem si noi cum mai arata masina, uite, lumea face greva japolandeza :D
Cat despre bara spate, astept un semn de la tine pe messenger, presupun ca te-ai gandit la un model, si eu m-am gandit la un model, deci...sa "negociem" :lol:

Spor la treaba, stiu ca nu-mi va parea rau ca am venit la voi. Nu trebuie sa se inteleaga asta din ce am zis.

gmT** 13-06-07 19:58

Asa ca, nene protuning, te rugam sa bagi ca MIG`u ... sa termini masina baiatului!

P.S. This thread is worthless without pictures. [impropriu spus worthless, dar asa zice sintagma]. Upload some photos! :peace:

shantzu 14-06-07 00:38

pai si daca o sa fie terminat doar exteriorul ce are ? :rolleyes2
masina va fii prezenta la show cu usile inchise si folie pe geamuri . . . eu zic ca e mai bine asha decat un spatiu gol ;) ai sanse la best exterior :-)
bafta in continuare si sa nu mai faci vreo gafa fara sa o gandesti inainte :mrgreen:

TheBig_X 17-06-07 03:36

Pai daca nu este masina gata ii omor eu pe amandoi, mai ales ca , clubul nostru este si organizator , alex sper sa nu ne facem de caca , ca trebuie sa venim numai cu masini tari si asa vreau sa mai fac o surpriza la toata lumea.

quick_5hifter 17-06-07 11:21

1 Attachment(s)
:D O sa fie gata, am stabilit deja data de 7 iulie...in felul asta ar ramane timp macar pentru tablarie pe dedesubt + vopsea (si eventual montajul scaunelor, folie si difuzoare in usi + fetze de usi + 2 amplificatoare + un subwoofer + acumulator).
Intre timp, am gasit o intrebuintare pentru unul dintre scaune: :lol:

DACIA-Wrc 17-06-07 12:21

hehe din alea am in toata casa :P
in bucatarie, in living in masina...ioi cate am :P
cat te`o costat sa faci scaunu?

peter 17-06-07 12:26

asa alex....abia astept sa o vad...ca m-ai tinut in suspans de cateva luni bune :)

quick_5hifter 17-06-07 13:54

Quote:

Originally Posted by peter (Post 952225)
asa alex....abia astept sa o vad...ca m-ai tinut in suspans de cateva luni bune :)

Sunt alea doua pentru masina...unul dintre ele l-am pus in pat pur si simplu, pentru cand stau la PC.
Ambele m-au costat 9.3 milioane cand le-am cumparat, iar tapitatul 11 milioane cu totul (lasand la o parte transportul).

TM32CIP 17-06-07 18:37

oare a cui a fost ideea quick ? :p

topser 17-06-07 19:21

Alex, pana una alta iti imprumut volanul pt.PC si poti sa joci NFS din scaun !!!:lol:

quick_5hifter 18-06-07 00:37

Bai, ia gata cu glumele....in curand imi iau bicicleta, si n-o sa mai am ce face cu ideile si cu volanele voastre, bine??? :evil: :punch: :boxing: :anger:
Si daca ma enervez, imi pun un scaun din asta pe post de scaun la bicla...sa vezi atunci cu ce sete apas pedalele de "acceleratie", si nici nu ma mai intreaba nimeni de ce n-am centura, numere sau alte prostii...
Mai nasol cu muzica, nu prea sunt adeptul castilor...dar gasesc eu ceva si pentru asta. Oare dinamul poate alimenta un amplificator? :rolleyes2

LKS 18-06-07 00:46

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 953318)
Oare dinamul poate alimenta un amplificator? :rolleyes2

nu ..dar un alternator poate :D

pesteimputit 18-06-07 02:40

si faci si muschi la picioare :D

TM32CIP 18-06-07 15:57

HELP !!!! pt cine a mai desfacut farurile la tico .......... cum desprind sticla de cutie ? tre sa introduc "ceva" in ele si toata se ciobeste sticla dak ma ating de ea ....... 10x

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning