Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

RD-Woo 19-01-08 09:10

Re: Club Cielo

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by marius_grn (Post 1300483)
care ma ajuta???......se gasesc de cumparat geamuri clare pentru proiectoare, ca nu vreau sa le cumpar cu totul?
are cineva un proiector cu geamul spart, fisurat, naspa etc. doar imprumut?
exista separat geamuri clare pentru proiectoare, ca nu vreau sa le cumpar cu totul?

proiector ceata de genul asta iti trebuie, nu?

BGD_NNE 19-01-08 09:34

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1300164)
Anunt si eu o intalnire Muntenia-Moldova. Sau mai pe scurt eu si BGD :lol: E ceva :lol: :lol:

Iauzi la el Muntenia - Moldova :lol: :lol: :lol: !!!Ia zi mah muntiene la shi ora nie gasim shi undi ???vii tu la galati ??

Snapy_xxl 19-01-08 09:39

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1300957)
Iauzi la el Muntenia - Moldova :lol: :lol: :lol: !!!Ia zi mah muntiene la shi ora nie gasim shi undi ???vii tu la galati ??

Ce vrei ma? Am zis-o mai regional :lol: :lol: Las ma ca ne gasim noi :lol:

DACIA-Wrc 19-01-08 10:50

mno...am facut rost si de un cont, care vrea sa`i mai trimit pune bani ca`s parlea haiducu.

BGD_NNE 19-01-08 10:52

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1301099)
mno...am facut rost si de un cont, care vrea sa`i mai trimit pune bani ca`s parlea haiducu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Scz de offtopic dar nu ma pot abtine !!!! De unde le scoti frate ???:shock:

DACIA-Wrc 19-01-08 10:58

1 Attachment(s)
din buzunar, tu?
gumele firestone noi de pe fata
175/60/13 :P

BGD_NNE 19-01-08 10:59

PUne si tu o poza in care sa se vada profilu cauciucului :D

DACIA-Wrc 19-01-08 11:01

apoi am cautata acuma dar in aparat n`am :(

PetricaCBD 19-01-08 13:02

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1301117)
apoi am cautata acuma dar in aparat n`am :(

au ajuns azi stickerele:lol: ....mii de multumiri lu dacia-wrc(cu timpu vb cu adminu sa iti schimbi nicku in cielo-wrc...:D)am facut unele mici retusuri la ele(le-am taiat in forma dorita),am pus poza sa vedetzi cum arata,iar apoi in urmatoarele 2 poze este monitoru meu(cu semnu daewoo)si o ''perdelutza'' de geam cu cielo:D sa vedetzi ce fan sunt:D.....acum astept sa ma intalnesc cu cristisutiu si sa ne lipim stickerele.....o sa pun poze cu ele lipite;)

marius_grn 19-01-08 14:05

exact RD-Woo, astea sunt, spune-mi te rog cat te-au costat si daca gasesc numai geamul... multumesc

DACIA-Wrc 19-01-08 14:07

5 Attachment(s)
asa am facut si eu.
ps: esti copil mic, eu am alea cu taurul + abtibilde _+ o umbrela de plaja si de terasa.
si acu pozele cu gumele

DACIA-Wrc 19-01-08 14:07

mno cu fiara cand dormea nu trebuia sa apara...dar asta e, imi vedeti si potaia :*

D o n n 19-01-08 14:49

1 Attachment(s)
nu a iesit cum trebe...akm nu mai arata asa...am rectificat...orikm numi arde de asta k au apartu niste probleme ...la masina..si asta...e

B-64-KTL 19-01-08 15:47

Acum am ajuns acasa...am tot umblat prin targ si tot am uitat ceva sa cumpar asa ca daca mai are careva vreun drum in targ pana la intalnire sa-mi cumpere si mie un spray argintiu (gri) si-i dau banii la intalnire. Mi-am pus Philips Blue Vison, mi-am reglat farurile ca unu se uita dupa morti si unu dupa ozn-uri.Am mai cumparat si plasa pentru grila si bara fata si acum vin cu o intrebare:Cum dezlipesc geamul de la semnalizarea fata?

[email protected] 19-01-08 16:04

mai pina la urma cum e cu intinlirea?

All times are GMT +2. The time now is 02:03.

- Copyright 2026 4Tuning