![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
mai mult de atat n-am putut face...poze mici...masina murdara...noapte...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
dau o bere pt cel care imi pune si mie lambo si alte jante :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru dublu post si rog un moderator sa le uneasca pe ambele,dar a trecut limita de timp in care poti da edit:(
PS:HaRdHouse nu sunt foarte reusite dar sper sa te ajute sa iti faci o parere despre cum ar arata pe masina:) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva de genul?
Sau vrei ceva mai "de firma"? |
Lasa ca o sa fac o poza la masina din spate cum trebuie si o postez aici..Ma gandeam la Borla cu iesire dubla..Oricum acum sunt la munca si nu pot sa fac poze la masina..Mai pe seara..Ms
|
Quote:
apropo:ti-am vazut masina in avrig acum ceva vreme...cand nu era modificata... numa` respecte pentru efortul depus!bravo,arata mijto! |
3 Attachment(s)
salutare!
daca aveti timp v-as ruga sa ma "luminati" si pe mine...as vrea sa personalizez putin masina....un tuning, dar discret...adica as vrea niste jante potrivite, poate geamuri ionizate sau folii....si ce mai credeti de cuviinta, dar discret multumesc frumos! p.s. doar pozele astea le am, deocamdata....sper ca e ceea ce se cere in primul post al topicului...inca o data, multumiri |
3 Attachment(s)
Salut baieti!
Imi plac unele din editurile voastre. As vrea daca se poate niste idei pentru urmatoare masinuta: Multumesc anticipat! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
La masina asta a fost modificat asa -Bumper -angel eyes -prelungire capota -shave doors (parca ii zice) -Folie pe geamuri -prag |
multumesc mult, EaGle!
ma uit de un sfert de ora la poza...jantele sunt mortale (dar presupun ca si costa foarte mult)...chiar, ce model sunt?....si chiar arata mai elegant fara bandouri.... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning