Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

florin_andrey86 07-03-12 21:26

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by aliyn21 (Post 4920011)
sa incerce cineva sa faca ceva cu un monument al orasului

piciorul podului lu apolodor din damasc, castelul de apa alte variante?

ovidiu89 07-03-12 21:32

1 Attachment(s)
ceva de genu:

florin_andrey86 07-03-12 21:40

4 Attachment(s)
primele variante de bulina, poate sunt de ajutor

florin_andrey86 07-03-12 21:49

1 Attachment(s)
ACELAS PANA

DJBOSS 07-03-12 21:51

La ideiea cu un monument sau harta Mehedintiului la asta m-am gandit si eu,iar sa mai fie in peisaj ceva legat de tuning o masina,o janta,racing ceva....
Daca este cineva expert in photoshop sa ne ajute si pe noi cu ceva idei sa psoteze aici.Ultima ideie alu cosmin este ceva interesanta dar seamana cu stema de la clubu Street Night Angels.Hai sa incercam toti cate ceva pana vedem ce iasa si dam la vot ,buline si parasolare8)

DJBOSS 07-03-12 21:52

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4920081)
ACELAS PANA

Da asta misepare potrivit , sa incercam si alta culoare dinafara de rosu ce-ar iesi ?

florin_andrey86 07-03-12 21:55

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4920085)
La ideiea cu un monument sau harta Mehedintiului la asta m-am gandit si eu,iar sa mai fie in peisaj ceva legat de tuning o masina,o janta,racing ceva....
Daca este cineva expert in photoshop sa ne ajute si pe noi cu ceva idei sa psoteze aici.Ultima ideie alu cosmin este ceva interesanta dar seamana cu stema de la clubu Street Night Angels.Hai sa incercam toti cate ceva pana vedem ce iasa si dam la vot ,buline si parasolare8)

cautati si descarcati "Logo Maker" si lucrati in el, are unele idei formate, doar e nevoie de putine modificari, de asemenea se poate "construii" de la zero

Gangstah 07-03-12 21:58

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4920031)
ceva de genu:

asta imi place mie.....e o parere faina si se refera la orasul nostru care reiese si din sigla.....bv ovi

Gangstah 07-03-12 21:59

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4920047)
primele variante de bulina, poate sunt de ajutor

nu trebuie sa fi numai tu de acord......!!!!! a treia bulina din ce ai aratat tu e super....ceea ce vreau sa zic..sa isi dea cuparerea si ceilalti membrii sau ceilalti care vor sa intre in club...pana acum te-ai zbatut numai tu cu pana...si max 3 oameni....hai si restul...eu nu le am cu photoshop :(

florin_andrey86 07-03-12 22:00

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4920112)
nu trebuie sa fi numai tu de acord......!!!!!

care e treaba ca nu inteleg? cine zisa ca "eu dau cu pumnul in masa"???

Gangstah 07-03-12 22:02

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4920115)
care e treaba ca nu inteleg? cine zisa ca "eu dau cu pumnul in masa"???

am editat ca nu m-am exprimat corect
MY bad!

Gangstah 07-03-12 22:07

Daca stie cineva unde ar trebui sa vb si cu cine ar trebui sa vb ...ma refer la un cadru legal sau o autoritate unde sa mergem in audienta sa cerem voie sa organizam un event ceva...???
ne poate ajuta cineva? ar fi cineva interesat macar sa ne interesam sa vedem ce ne trebuie(acte intocmite si cereri...)

florin_andrey86 07-03-12 22:10

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4920139)
Daca stie cineva unde ar trebui sa vb si cu cine ar trebui sa vb ...ma refer la un cadru legal sau o autoritate unde sa mergem in audienta sa cerem voie sa organizam un event ceva...???
ne poate ajuta cineva? ar fi cineva interesat macar sa ne interesam sa vedem ce ne trebuie(acte intocmite si cereri...)

la primarie, primar, vice-primar, prefect etc..........

Gangstah 07-03-12 22:12

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4920145)
la primarie, primar, vice-primar, prefect etc..........

bine ...in limba romana...e cineva care poate grabii procesul asta de stat la coada si birocratie....si eventual daca nu poate fi grabit procesul...obtinerea aprobarilor cu toata birocratie si cu intreg arsenalul de stat la cozi???

florin_andrey86 07-03-12 22:14

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4920152)
bine ...in limba romana...e cineva care poate grabii procesul asta de stat la coada si birocratie....si eventual daca nu poate fi grabit procesul...obtinerea aprobarilor cu toata birocratie si cu intreg arsenalul de stat la cozi???

mai 1 trebuie hotarat eventul, iar asta se face in functie de cheltuielile eventului, parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 21:22.

- Copyright 2025 4Tuning