![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
sc de intarziere.. dar tot nu am net...+ ca nu prea stau pe acasa...
robert... sarma e estetic... era prea goala fatza.. daca te uiti atent nici macar nu e prinsa sarma.. e pusa doar de forma... chopperul e in atelier.. astepta camere noi:)) pe fatza a cedat un petic (se poate reface dar mi-e lene:P iar pe spate s-a bulit valva... oricum nu prea mai stau de el... am altceva in cap.... si cred ca o sa zboare in scurt timp.. dar ma mai dau si eu cu el.. pe urma-l scot la vanzare:P gabi... in leg cu furca.. fa-o cum vrei tu.. a mea are 45 de grade inclinatie si 1.30-1.35m lungime.. doar furca:P... dar e cam ciudat la curbe...:P intorci in toata strada:D tu fa-o cat vrei.. dar sfatul meu.. nu mai mult de 45... salutare ... si bft all |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Poze de la "prima evadare".A doua e de la finish.
|
Am şi eu o cască în genul ăleia. E cineva interesat să o cumpere? E absolut nouă, nu am purtat-o nici măcar o singură dată!!
|
Cred ca-mi sterg si eu azi bicicleta de praf, o sui in portbagaj sa-i umflu rotile si ma duc sa fac o febra musculara:lol:
De 2 ani juma' de cand am permisul nu m-am mai urcat pe bicicleta, si mi-e dor rau. Ce presiune se face in rotile astora? Ca pana acum bagam pana era piatra, dar sunt cam vechi cauciucurile si mi-e sa cu cad in cap:lol: |
eu bag 3jumate pe spate si 2jumate maxim 3 pe fata
apropo, nu doneaza/vinde la pret moca un pegas din ala ce se rupe in 2? ala-i genial de pus in porbagaj |
Quote:
|
cu pegas ce se rupe in 2 iti faci choper?
fii serios gandeste-te ca ala are o singura bara ca sa faci asa ceva iti trebuie si bara de sus + ca trebuie sa-l sudezi sa-l modifici...parca nu as face asa ceva din cadru de pegas :)) nu, imi trebuie sa ma duc cu masina si bicicleta in porbagaj |
a.. scuze.. am citit rupt in 2.. (ma gandeam vai mama lui.. fara roti.. etc.. doar cadrul:P )
da o fuga pe la depozitele de fier vechi... eu am luat acum 2 zile un cadru de mtb.. full suspension... nelovit.. intreg... fara nici un defect.. la 20 de lei... ca-mi trebuia anumite chestii pt noul proiect:)) |
sunt din cluj...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vand bicicleta Cube EdgeZone
Cadru: Cube Edge Zone 16" Furca: RockShox Dart One powered by Sram Cuvete Ritchey Pipa/ghidon BikePositive Flame Truvativ Holzfeller Sa SDG i-sky Angrenaj Truvativ Hussefelt Truvativ howitzer Team powered by Sram Pedale BBB Frane Hayes mx2 cu maneta Avid fr5 Lant/pinioane kmc/point Butuci Novatec / Novatec Jante alexrims / extreme jumbo Acum are si pe fata janta alba , o vand pentru ca am nevoie urgenta de bani , dau la ea foarte multe piese . Astept oferte |
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning