Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

(!8Y_M 07-05-10 19:20

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

sc de intarziere.. dar tot nu am net...+ ca nu prea stau pe acasa...

robert... sarma e estetic... era prea goala fatza.. daca te uiti atent nici macar nu e prinsa sarma.. e pusa doar de forma...

chopperul e in atelier.. astepta camere noi:)) pe fatza a cedat un petic (se poate reface dar mi-e lene:P iar pe spate s-a bulit valva... oricum nu prea mai stau de el... am altceva in cap.... si cred ca o sa zboare in scurt timp.. dar ma mai dau si eu cu el.. pe urma-l scot la vanzare:P

gabi... in leg cu furca.. fa-o cum vrei tu.. a mea are 45 de grade inclinatie si 1.30-1.35m lungime.. doar furca:P... dar e cam ciudat la curbe...:P intorci in toata strada:D
tu fa-o cat vrei.. dar sfatul meu.. nu mai mult de 45...

salutare ... si bft all

rob3rt0 07-05-10 19:47

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 3342007)
cine e capabil sa imi dea si mie un sfat... in legatura cu , construirea unui chopper.. ce inclinatie ar trebui sa aiba furca( in grade )...cat e cel mai "sanatos" pt ea..avand in vedere ca e undeva la 1 m ...si cei care ati mai construit..ati tinut cont de asta??? astept raspunsuri.. bafta

ce faci ma,copiezi?:lol:

gabi1294 07-05-10 20:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3342153)
ce faci ma,copiezi?:lol:

nu frate...am avut un fel de "chopper" da` nu a fost gandita fatza... si acum vreau sa il refac... nimic altceva.. a stat cam un an aruncat prin garaj...

rob3rt0 08-05-10 07:59

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 3342291)
nu frate...am avut un fel de "chopper" da` nu a fost gandita fatza... si acum vreau sa il refac... nimic altceva.. a stat cam un an aruncat prin garaj...

Cam ciudat choperu':???:.E facut din pegas dianala mai mare?

gabi1294 08-05-10 08:01

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3342971)
Cam ciudat choperu':???:.E facut din pegas dianala mai mare?

ciudat ciduat..da` am mers cu el...nu ...e facut din bucati...

xgeox 11-05-10 07:08

2 Attachment(s)
Poze de la "prima evadare".A doua e de la finish.

eMH 11-05-10 08:37

Am şi eu o cască în genul ăleia. E cineva interesat să o cumpere? E absolut nouă, nu am purtat-o nici măcar o singură dată!!

22VIN 12-05-10 16:15

Cred ca-mi sterg si eu azi bicicleta de praf, o sui in portbagaj sa-i umflu rotile si ma duc sa fac o febra musculara:lol:
De 2 ani juma' de cand am permisul nu m-am mai urcat pe bicicleta, si mi-e dor rau.
Ce presiune se face in rotile astora? Ca pana acum bagam pana era piatra, dar sunt cam vechi cauciucurile si mi-e sa cu cad in cap:lol:

werwceul 12-05-10 18:09

eu bag 3jumate pe spate si 2jumate maxim 3 pe fata

apropo, nu doneaza/vinde la pret moca un pegas din ala ce se rupe in 2? ala-i genial de pus in porbagaj

(!8Y_M 12-05-10 19:19

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3354853)
eu bag 3jumate pe spate si 2jumate maxim 3 pe fata

apropo, nu doneaza/vinde la pret moca un pegas din ala ce se rupe in 2? ala-i genial de pus in porbagaj

sau vrei sa-ti faci chopper din el?:))

werwceul 12-05-10 19:37

cu pegas ce se rupe in 2 iti faci choper?
fii serios
gandeste-te ca ala are o singura bara
ca sa faci asa ceva iti trebuie si bara de sus
+ ca trebuie sa-l sudezi
sa-l modifici...parca nu as face asa ceva din cadru de pegas :))
nu, imi trebuie sa ma duc cu masina si bicicleta in porbagaj

(!8Y_M 12-05-10 19:41

a.. scuze.. am citit rupt in 2.. (ma gandeam vai mama lui.. fara roti.. etc.. doar cadrul:P )

da o fuga pe la depozitele de fier vechi...

eu am luat acum 2 zile un cadru de mtb.. full suspension... nelovit.. intreg... fara nici un defect.. la 20 de lei... ca-mi trebuia anumite chestii pt noul proiect:))

werwceul 12-05-10 22:05

sunt din cluj...

Emy_bike 13-05-10 14:54

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3354570)
Cred ca-mi sterg si eu azi bicicleta de praf, o sui in portbagaj sa-i umflu rotile si ma duc sa fac o febra musculara:lol:
De 2 ani juma' de cand am permisul nu m-am mai urcat pe bicicleta, si mi-e dor rau.
Ce presiune se face in rotile astora? Ca pana acum bagam pana era piatra, dar sunt cam vechi cauciucurile si mi-e sa cu cad in cap:lol:

Depinde si ce cauciucuri ai :D... Eu cand merg pe asfalt imi bag 5 in ambele.Cand ma dau la DH las 2 iar la FR 3 :)

radu715 14-05-10 07:48

2 Attachment(s)
Vand bicicleta Cube EdgeZone

Cadru: Cube Edge Zone 16"
Furca: RockShox Dart One powered by Sram
Cuvete Ritchey
Pipa/ghidon BikePositive Flame Truvativ Holzfeller
Sa SDG i-sky
Angrenaj Truvativ Hussefelt Truvativ howitzer Team powered by Sram
Pedale BBB
Frane Hayes mx2 cu maneta Avid fr5
Lant/pinioane kmc/point
Butuci Novatec / Novatec
Jante alexrims / extreme jumbo

Acum are si pe fata janta alba , o vand pentru ca am nevoie urgenta de bani , dau la ea foarte multe piese .

Astept oferte

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning