![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
cum spune si compatriotu de mai sus niste poze recente nu ai? intradevar un r12 fabulos dar in zadar.
|
Quote:
|
Quote:
Saptamana asta nu prea s-au legat treburile..stiti cum e..cateodata toate merg de-an doaselea..:x ..mecanicul e plecat din oras,vine abia luni sau marti,tinichigiul nu a avut timp sa vina sa punem geamurile,manerele,macaralele,etc..tot de luni incolo se poate ocupa de mine..ba si vremea a fost nasoala..a mai plouat,chestii d-astea..:rolleyes2 Ce a tinut de mine am mai miscat ceva-ceva,am mai fost tinut in loc si de vopsitor,care mi-a terminat retusurile si revopsirea jantelor8) Saptamana care vine sper sa fie mai cu noroc..:-) |
sa fie tata :D arata prea bine ... cand e gata sa pui doua poze cu ea :) Before and After ca sa vada lumea CE DIFERENTA !!!
|
frumos a iesit!!ce culoare ai jantele facute pentru ca as vrea si eu sa le-o schimb acum ele sunt argintii dar asa par prea comune si vroiam sa le fac albe nu stiu cum ar veni mai bine??
|
10 Attachment(s)
Joke,in pozele urmatoare vei gasii raspuns la intrebarea ta;)
Razvanele,in mod sigur am sa pun poze comparative,mai e putin si gata cu batrana8) Si azi mi-a cam dat vremea planurile peste cap,asta e..:rolleyes2 Pentru fata,am un set de semnale de Renault 16,cu rama cromata,care vin perfect la prinderile pe fusta:rolleyes2..cred ca voi opta pt ele,mai ales ca se potrivesc cu superbele lampi spate8) |
super a iesit , felicitari !
dupa parerea mea , mai bine lasi semnalele originale..alea de ren 16 parca sunt prea bombate , repet , parerea mea ! in poza cu jantele , prima din stg de ce are crestaturile acelea ??? |
Cel de la care le-am luat,spunea ca fara acele crestaturi nu intra bine pe punte cu tamburi mari..o sa ma conving atunci cand voi monta si eu o astfel de punte spate,adica pe saptamana viitoare;)
Semnalele nu se vor vedea bombate pt ca va fi montata bara,insa au aspect clasic si asta face tot8) Multumesc pt aprecieri:-) |
fromoasa rau masina ta...dau foarte bine elementele cromate (mai ales dunga aceia din spate)
|
esti nebuuuun!!!! acuma urmeaza partea care ne place tuturor..cand incepe din nou sa capete forma!!! BRAVO!
|
Nu-s deloc nebun:-)..doar f hotarat sa scot cea mai frumoasa Dacie din Braila:-)
Prinde forma,prinde forma..cand i-oi pune jantele alea pe ea si cu dungile Gordini o sa fie nebunie!!!:D |
imi place ca se vad progrese mari la masina asta. bravo
|
Quote:
|
ura! nebunie curata frate!! spor la treaba:weee::joy:
|
foarte frumos :)
|