![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
din pacate iara luam pauza cu masina...pt ca astazi cand am vrut sa montez spoileru spate....sa vad cum arata....trebuia retusat ceva ...si am vrut sa edcupez cu cutteru....dar in schimb mi-am decupat picioru pe dist de 2 cm.....adancime 1,5 cm....nu am voie sa ma misc prea mult....sa ne auzim cu bine
|
sa te faci bine:sad: si apucate de ea ,data viitoare mai cu grija :-)
|
Nasoll sa te faci bine :sad:
|
imi pare rau:( ai grija...
dar gandeste-te si asa...niciun lucru bun nu se face fara un pic de sacrificiu (sange)...uita-te si la Manastirea Argesului:D crezi ca lui Ana i-a fost bine? :D |
:)))) intradevar :D ....da si astazi am lucrat umpic la masina.......chestii minore...am montat aeroterma...radiatorul de caldura......motorasul de la stergatoarele de parbriz.......ce sa fac...nu m-am putut abtine :))
|
pai sa mai bagi si tu poze sa vedem si noi masina...din ce am inteles...o tii in garaj? al cui? ca parca tu nu aveai:D
|
am primit un garaj "imprumut".....de la un vecin care are 2 si nu le foloseste pe nici unu.....si ma lasa pe mine sa lucrez acolo ...si sa tin masina....o sa fac si poze.....
numa ca nu prea mai am la ce.........pt ca spoilerul spte este in lucru......nu fac poze pana nu ii dat macar cu fibra......spoilerul fatza ii in vadul crisului la vopsit+finisat........deci nu prea am la ce sa fac poze.....pt ca ceea ce am lucrat ii cam nesemnificativ....nu se observa.... |
Domnu Sergiu...ce se mai intampla cu masina...ai terminat spoilerul?ceva poze...sau lenevesti?
|
sa mai lucrat pe la masina .. dar sau facut doar lucruri importante care nu prea se vad..
|
1 Attachment(s)
Omu mananca seminte inloc sa lucreze la masina! si o poza de la eu
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
da...teoria a fost deconspirata.... am refacut partea mecanica spate....trapez nou...frane noi...tamburi vopsitizi....telescoape noi.....arcuri sport....
P.s. : grati si norbi postati pozele aici |
repartitor si si tija nu ii mai pui?
|
2 Attachment(s)
Īn vizită.
|
ba da o sa le pun si alea......numa ca vreau sa le iau noi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning