![]() |
Re: Dej
Quote:
|
ma refeream la maybach...
|
dak intereseaza pe careva am 4 jenti de vanzare de bmw pe 15 fara cauciucuri in 5 prezoane pt compact sau pisicutza..
|
Quote:
|
Quote:
|
Na"zua....ma coptii de lemn....tare demulte pagini nu v-am mai scris nimic....puii mei ma...daca am uitat de forum..mai aduceti-mi aminte si voi ma.Ce se mai petrece pe aci ca nu stiu.......Apropo,e plin Deju de "bemveuri" pisicutza...toti coptii de lemn si-o luat.. cum o scazut taxa....cum s-o capatat la permise...hop....imi iau "pisica" clar...ca-i pot da in piz.. ca dora e bmw....da sincer...abia astept sa vina iarna sa-i vad pe incepatorii astia de coptii de lemn....cum se descurca cu tractiunea spate =))))...(uitee mamaaa ma dau pe derdelush cu bemveuuuu) =)))
P.S. puneti-va "cauciuce" noi de iarna si lasa-ti impresiile in iarna asta...incetuc cu treaba buna! abeste...io vorbesc..:)) |
apropo...ce va place ma la opelu ala rosu cu RIU e naspa rau de tot...e praf masina aia!!! =)))) nu stiu a cui e dar cred ca e un papagal de prin DEJ...ma rog...am auzit ca nici nu mere bine deloc...i mere motoru inecat...nu-i trage deloc...e praf...:)) da-l incolo... ;)
|
Quote:
|
Salut bajeti!
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps: numa io mai scriu pe topicu asta? plm :)) ati vazut k io refacut masca la opelu ala astra.akuma se plimba prin dej dupa o pauza lunga in care i so stricat jumate masina :)) |
asa-i
da mogo ai dreptate cu coptii cu pisicutzele ... de fapt ink nu a venit iarna si au inceput sa le atinga
|
Nu ii zi in care sa nu vad vreo 2 pisicutze.....asta doar cand ma uit pe geam,dapai cand ma plimb prin oras le vad cu gramada :lol:
Mai ii plin si de golfuri 3 :rolleyes2 |
golfuri 3 cred ca sunt mai multe decat pisicutele dar toate cu motor de 1.4 de 60 poneri sau sdi, rar vezi un 1.8 sau 2.0 peste 90-100caluti..ca deah consuma
|
ce bine k nu isi cumpara coldushii numa golfuri 3 shi ''pisicutze''..rar vezi cate un ''ursuletz'' prin dej sau cate un e46 coupe.. B-) :P
|
junior fuji in beci :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning