Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Dej (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/35292-dej.html)

junior07c 20-10-08 00:00

Re: Dej

Quote:

Originally Posted by snopy's brother (Post 1815532)

care asta k pe topicu ala is mii de masini :D

snopy's brother 22-10-08 13:41

ma refeream la maybach...

junior07c 23-10-08 16:12

dak intereseaza pe careva am 4 jenti de vanzare de bmw pe 15 fara cauciucuri in 5 prezoane pt compact sau pisicutza..

MANTUS 24-10-08 05:43

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1822397)
dak intereseaza pe careva am 4 jenti de vanzare de bmw pe 15 fara cauciucuri in 5 prezoane pt compact sau pisicutza..

Ma bulan nu le trebe la nimeni. >:) Baga-le la BAZAR sau daca nu fa-ti o caruta din ele..........pardon, o remorca dupa BMW. TE-AM PUPAT PE PORTOFEL =)))))))))))))))))))))

junior07c 24-10-08 20:13

Quote:

Originally Posted by MANTUS (Post 1823730)
Ma bulan nu le trebe la nimeni. >:) Baga-le la BAZAR sau daca nu fa-ti o caruta din ele..........pardon, o remorca dupa BMW. TE-AM PUPAT PE PORTOFEL =)))))))))))))))))))))

=)) da sa traiti.ai vazut k shi-o luat pavalug bmw seria 7 negru??? ala cu pwl la nr parca asa era =))=))=))=))=))=))=))

mogo 06-11-08 20:09

Na"zua....ma coptii de lemn....tare demulte pagini nu v-am mai scris nimic....puii mei ma...daca am uitat de forum..mai aduceti-mi aminte si voi ma.Ce se mai petrece pe aci ca nu stiu.......Apropo,e plin Deju de "bemveuri" pisicutza...toti coptii de lemn si-o luat.. cum o scazut taxa....cum s-o capatat la permise...hop....imi iau "pisica" clar...ca-i pot da in piz.. ca dora e bmw....da sincer...abia astept sa vina iarna sa-i vad pe incepatorii astia de coptii de lemn....cum se descurca cu tractiunea spate =))))...(uitee mamaaa ma dau pe derdelush cu bemveuuuu) =)))

P.S. puneti-va "cauciuce" noi de iarna si lasa-ti impresiile in iarna asta...incetuc cu treaba buna! abeste...io vorbesc..:))

mogo 06-11-08 20:20

apropo...ce va place ma la opelu ala rosu cu RIU e naspa rau de tot...e praf masina aia!!! =)))) nu stiu a cui e dar cred ca e un papagal de prin DEJ...ma rog...am auzit ca nici nu mere bine deloc...i mere motoru inecat...nu-i trage deloc...e praf...:)) da-l incolo... ;)

junior07c 06-11-08 22:19

Quote:

Originally Posted by mogo (Post 1847930)
Na"zua....ma coptii de lemn....tare demulte pagini nu v-am mai scris nimic....puii mei ma...daca am uitat de forum..mai aduceti-mi aminte si voi ma.Ce se mai petrece pe aci ca nu stiu.......Apropo,e plin Deju de "bemveuri" pisicutza...toti coptii de lemn si-o luat.. cum o scazut taxa....cum s-o capatat la permise...hop....imi iau "pisica" clar...ca-i pot da in piz.. ca dora e bmw....da sincer...abia astept sa vina iarna sa-i vad pe incepatorii astia de coptii de lemn....cum se descurca cu tractiunea spate =))))...(uitee mamaaa ma dau pe derdelush cu bemveuuuu) =)))

P.S. puneti-va "cauciuce" noi de iarna si lasa-ti impresiile in iarna asta...incetuc cu treaba buna! abeste...io vorbesc..:))

api mah mogo u vorbesti de incetuc cu treaba buna.. :)) bietu opel k mult mai sufera din cauza ta :P

DAN18bt 07-11-08 19:38

Salut bajeti!

junior07c 10-11-08 12:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DAN18bt (Post 1849836)
Salut bajeti!

Salut!!

ps: numa io mai scriu pe topicu asta? plm :))
ati vazut k io refacut masca la opelu ala astra.akuma se plimba prin dej dupa o pauza lunga in care i so stricat jumate masina :))

calins_s 11-11-08 16:00

asa-i

da mogo ai dreptate cu coptii cu pisicutzele ... de fapt ink nu a venit iarna si au inceput sa le atinga

-RAZVAN- 12-11-08 14:47

Nu ii zi in care sa nu vad vreo 2 pisicutze.....asta doar cand ma uit pe geam,dapai cand ma plimb prin oras le vad cu gramada :lol:
Mai ii plin si de golfuri 3 :rolleyes2

snopy's brother 12-11-08 14:52

golfuri 3 cred ca sunt mai multe decat pisicutele dar toate cu motor de 1.4 de 60 poneri sau sdi, rar vezi un 1.8 sau 2.0 peste 90-100caluti..ca deah consuma

junior07c 12-11-08 15:40

ce bine k nu isi cumpara coldushii numa golfuri 3 shi ''pisicutze''..rar vezi cate un ''ursuletz'' prin dej sau cate un e46 coupe.. B-) :P

1300Racing 12-11-08 21:44

junior fuji in beci :)))

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning