Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   masini tari de la noi... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/35-masini-tari.html)

sil4tuning 23-05-05 17:01

am scos SLR

alexutzu 23-05-05 17:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
SLR past away pls don't cry :cry: foarte real

SI TIE ASTA TI SE PARE A FI DE LA NOI? :evil:

sil4tuning 23-05-05 17:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
SLR past away pls don't cry :cry: foarte real

SI TIE ASTA TI SE PARE A FI DE LA NOI? :evil:

nu dar mi sa parut a fi de postat nu am stiut unde sa o postez si mam gandit ca pe masini tari ar fi k

ffocus 24-05-05 09:42

@ sil4tuning: frate ai luat toata alba-iulia la pozat....mai lasa-mi si mie :lol: :lol: :lol:

sil4tuning 24-05-05 13:05

offtopic : vei avea si alte okzii fi fara grija :lol:

Alexutzzz 25-05-05 12:44

am vazut azi un cls negru pe lascar catargiu , era murdar varza mi ar fi mila sa il las aasa era parcat in fata la o curte dinaia wooooooooow am ramas masca pacat ca nu am avut camera de acu osa o tin numai dupa mine

ct22cop 25-05-05 19:51

5 Attachment(s)
Un 6 frumos rau de tot datorita culorii si jantelor tip ///M5.Pacat ca era cam murdar azi.Nu va zic cum arata fata care-l conduce ca va imbolnavesc si mai tare :lol:

sil4tuning 27-05-05 15:50

3 Attachment(s)
aceste poze au fost preluate de pe forumul celor de la insomnia pentru ca nu aveam si noi o poza cu noul M5 la masini tari , poza este facuta de catre Face , rog a nu se supara polifem

baghy83 27-05-05 22:59

in brasov pe strada lunga e tot timpul un bmw 760li pacat ca e alb si ca nu am cum sa ajung in brasov sa fac poze acum,de fapt nu stiu daca mai e dar anul trecut l-am vazut de cateva ori

Alexutzzz 28-05-05 16:08

anul trecut ? :yikes: :shock:

SFW 28-05-05 23:27

2 Attachment(s)
asta cumva? Si eu l-am vazut anul trecut si cand am venit de la oradea i-am facut o poza ... pacat ca conduceam ... si nu am putut sa fac poze mai clare.

zbu 28-05-05 23:29

1 Attachment(s)
:))...trec si eu o masina..la cele mai tari...............puteti sa radeti,..sa plangetzi,..sa facetzi ce vreti voi....NU MA INERESEAZA, MIE IMI PLACE SI GATA:p....e visul meu,..devenit realitate..apoi...mam trezit:d..aspir la mia mult....si...masinutza asta..cand va creste mare...va fi...nu BMW,..nu ALCEVA...va fi ...INFINITY

ct22cop 29-05-05 00:43

7-arul alb de mai sus este 745i nu 760Li.A fost prima data in CTA,timp de un an,la un important om de afaceri.Kit-ul de caroserie este de la Hamann si contine cam tot ce poate pune Hamann pe un seria 7 in materie de design.Tobele finale sunt tot de la Hamann.Frumoasa masina.

lowrider 29-05-05 02:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zbu\"
:))...trec si eu o masina..la cele mai tari...............puteti sa radeti,..sa plangetzi,..sa facetzi ce vreti voi....NU MA INERESEAZA, MIE IMI PLACE SI GATA:p....e visul meu,..devenit realitate..apoi...mam trezit:d..aspir la mia mult....si...masinutza asta..cand va creste mare...va fi...nu BMW,..nu ALCEVA...va fi ...INFINITY

Mi-ai zgariat ochii dupa M5-ul ala apari tu cu troaca asta :lol: mergi vere la remat la maculatura si lasa-ne cu trabantu' tau bagat la \"masini tari\" :mrgreen:

BMW_M 29-05-05 06:39

Quote:

ct22cop Posted: Sat May 28, 2005 10:43 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

7-arul alb de mai sus este 745i nu 760Li.A fost prima data in CTA,timp de un an,la un important om de afaceri.Kit-ul de caroserie este de la Hamann si contine cam tot ce poate pune Hamann pe un seria 7 in materie de design.Tobele finale sunt tot de la Hamann.Frumoasa masina.
pe spate are 760i...si cine are masina aia nu cred ca pune sigla doar de vrajeala.

All times are GMT +2. The time now is 17:51.

- Copyright 2026 4Tuning