![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Ca fapt divers, am uitat sa va spun, ala care m-a accidentat iar a zobit masina :|...Nu am inteles exact daca acelasi sofer, dar aceeasi masina era iar cu dosar la asigurari :|
|
Quote:
doamne, sa mor de va merge chestia asta...fiecare vrea ceva diferit...Aaronel vrea modelul lui, trafy vrea poza cu vr6...cine stie ce se mai intampla :) eu zic cel mai simplu...ori alegem toti acelasi model, ori nu facem...ca daca vom fi diferiti unul de altul, NU ARE ROST...pricepeti ? Aaronel, din partea mea poti sa nici nu-ti faci...ca sa mor, tu mereu vrei sa fii diferit de restul, sa iesi in fata cu ceva, sa fii acolo... parerea mea, si probabil ne va duce mai ieftin...pe piept, in stanga...sigla 4tuning si sub ea scris Rm. Valcea...de ce si Rm. Valcea ? ca poate vreodata vom iesi din orasul asta, la o alta intalnire 4tuning mai mare...si sa stie lumea de unde suntem...iar pe spate nickul...fara sigle de Audi, VW si asa mai departe...nu are rost...ar putea in cel mai bun caz sa puna sigle cei cu masini, dar la ce ? ca sa fie in fata altora...nu tati, facem toti tricouri la fel...e the best asa...daca vrei si sapca si etc, poti sa-ti faci...dar tricourile sa fie toate la fel, parerea mea... Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cateodata si eu ma mir...astept pareri repede
|
Quote:
|
a trecut ieri pe republicii si era lovit in spate. Si ca sa iti zic ceva pe ala a lucrat un prieten care l`a lovit in ziua in care l`a cumparat nou:D si l`a lovit urat de tot
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eo voi fi in avantaj. Ganditi-va ce marime la tricou trebuie pentru mine, o sa am loc sa trec nickurile tuturor membrilor pe spate :lol: :lol: :lol:
Fra, l-ai facut super, daca as avea si eu filmulet dinala mi-ar iesi si mie, am facut un filmulet..dar decat sa pun ceva in care doar se plimba doua masini..mai bine mai astept, nu vreau sa credeti ca nu sunt in stare sa fa ceva bun :) dar cu materialele care mi-au fost oferite... Daca mergem vineri am sa imi iau si eu camera cu mine si am sa il rog pe Geo sa faca ceva cu masinuta, sa am si eu material pe care il pot prelucra. PS. ete ce mi-a venit aaaaaaaaaazi :lol: :lol: |
oo..iese banu frate?:D
|
Da, face mama :lol: :lol: . am luat fizica..si am ales Playstation 3 in loc de mare :)
|
good choice fra:D
|
Da, cred ca ceilalti de aici ar fi ales toti marea :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu..i hate it:D io mi`as alege sa stau in fatza blocului si sa vad furnicile cum se plimba decat sa merg la mare sa stau in camera toata ziua ( cum am mai facut )
|
da, cam asa ceva si eu :)...si la cum nu imi plac mie consolele..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning