![]() |
Re: Masina Mea ..!
felicitari trafy, e super! sa o conduci multi km si fara incidente :D
|
multumec mult nene
|
e pe bune,chiar ti-ai luat-o?
|
da...:) intra pe mess sa vb de motoru ala dak te interesaza
|
bmw w bmw. congratulations. vezi ca e tractiune spate:)))
|
ms...:Dda..stiu:P
|
Frumos, sa`l stapanesti sanatos si sa`l faci cat mai frumos.:lol:
|
multumesc nene
|
ce ma ti`ai luat masina ? nu ti`e rusine sa nu mi`o arati ?
|
ahahah, bine spus ceaska`
E frumoasa nene Trafeee. Sa o stapanesti sanatos si sa ii faci un look cat mai frumos ! |
multumesc baieti....:P
|
|
4 Attachment(s)
Salutari tutror membrilor acestui forum :D . Sunt Bogdan , am 18 ani si cu ajutorul lui DannyKiD (MERSI MULT DANY) am reusit sa ma inscriu si eu pe forum. Am un VW GOLF V, motorul cam mic :cry:.19 TDI, si imi plac mult masinile modificate.
DESPRE MASINA MEA La inceput a fost un golf v normal, arăta ca oricare altul şi sincer nu imi plăcea deloc.Masina nu a fost nouă cand am luato, este din 2005 si a fost adusă din germania (arăta ca in prima poză).Deoarece nu imi plăcea am decis sa o modifik un pik şi am īnceput mai īntai prin ai face geamurile fumuri, după care a urmat un subwoofer,neoane, un kit exterior si altele. Masina arată akm ca in celalte poze insa mai vreau să mai modifik cate ceva pe la ea. :D |
Sa o stăpānesti sănătos... şi bafta la viitoarele modificări...
Cāteva sugestii : Scapă de parasolarul cu NFS Carbon , de cromul de pe mānere si grila ( ar fi mai frumoasă toata neagră )... Vopseşte plasele de la bări negre ... Nişte suspensii sport , coborātă mai jos şi alte jante Baftă !! ;) |
Si plasele negre ! De astea uitasi Ioane.
@Bogdan: nu ai pentru ce :-P, eu doar te`am ajutat sa faci cont si sa postezi pe acest forum. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning