![]() |
Re:
Quote:
chiar ca imi e dor de mare :( ce vine e de voi care stati acolo nu ca mine la 700 de km :x |
Misto dar nu mai esti cu tipa aia bunaaaaaaa taaaaaaareeeeeeee?Care`mi placea mie? :P
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
alte poze:
|
1 Attachment(s)
Anka zice asta :lol: adik ma insor in 2007!
|
Felicitari! Si nu ne invitati si pe noi la nunta? :twisted:
|
Inca unu kre paraseste lumea asta, asa de tanar...
Adio my friend... PEACE :peace: |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \"Inca de mic m`a invatzat tata **** in ***** gata fata! \" :lol: :lol: :lol: :lol: Inca nu am parasit`o mai stau pe acilea!Cat despre invitatzii?Totzi cei care au masini tunate sunt binevenitzi :lol: :lol: :lol: Ar fi prima nunta din Iasi de genu si cred ca cea mai tare :shock: |
Invitatia ta incadreaza foarte multi invitati :shock: .Ori cum FELICITARI :tenisclap :peace:
|
1 Attachment(s)
habar nu am cinei vorbeam cu una si mie o trimis poza asta a zis ca e din timisoara
|
Re:
Quote:
Ms Ms Ms...Nu cred ca o sa vina totzi..Putzini ma cunosc asa de bine..Dar nu nimic,eu nu ma supar daca vine vreo unu din Tim....Tot frumos va fi tratat |
cry_sty venim cu placere dak ne inviti :wink:
la-mishto, ia zi-ne tata, cine e stapanul femeilor? andrei de la iasi se stie :twisted: ca la manele tata :twisted: :twisted: sa-ti traiasca si sa va intelegeti bine :wink: |
Re:
Quote:
stii ceva? :twisted: :twisted: |
nu mint bre daca ai paltalk intra acolo si vorbesti cu fata daca poti :lol:
|
Re:
Quote:
if you say so.. ;) merci pt urari :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning