Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

lupalb 22-01-11 07:06

Re: Masina mea...

paul, ma crezi ca de cat timp stau pe forum, niciodata nu ma uit la semnatura si la avatar. E cumva vorba de S2-u pe care l-a avut bagat la slalom paralel?
Oricum de la Cipi ma astept la orice:)

PaulMIG 22-01-11 16:09

Si tu si florynvl aveti dreptate. E un audi quattro cu motoru de S2. Masina e prezentata in sectiunea audi.

nicu_ene01 01-02-11 18:52

6 Attachment(s)
sa va prezint si eu noua achizitie.audi 80 1.8s.are 1800cm,90 de cai.ca dotarii:abs,servodirectie,trapa manuala cu 2 poziti,scaun sofer reglabil pe inaltime,proiectoare de ceata,frane pe discuri pe toate 4 roti,faruri cu reglaj electic.la capitolul muzica mp 3 jvc,statie crunch de 500w,boxe spate jvc.deocamdata cam atat.injectia este mutipunct mecanica

nicu_ene01 01-02-11 18:54

in ultima poza m-am jucat putin .cam ce as vrea i fac la vara.si sa o fac neagra
masina

Bughilas 01-02-11 20:33

lasa-o cat mai simpla....
da-i jos capacele alea
da-i jos stikerele de pe portbagaj..
cumpara-i jiste jante...
acuma da impresia de "ciobanie" si sa nu te superi dar eu chiar asa o vad....
prbabil asa ai cumparat-o..
bafta-n trafic

OchoSB 01-02-11 21:41

+1 la ce a zis bughilas, si eu as mai scapa si de scrisul cu vopsea (sau ce o fi) de pe gume.

tino2119 02-02-11 00:26

prima data las o putin mai jos is pe urma ia-i niste roti pe 17 daca iti merg ca ar arata bine..niste geamuri negre si te astesptam pe la intalniri...intalnirile se vor stabili la sectiunea Intalnirile noastre...Bafta si sa ai grija de ea

nicu_ene01 02-02-11 18:13

masina asa am cumparato.in fata mai avea o sigla cu 4fwd pe care am dato jos.sa vina caldura si ceva fonduri.rotile tre sa pun pe 14 ca asa am in acte .nu vreau sa raman fara talon

tino2119 02-02-11 22:21

cand o sa o treci pe nume vei primi talon nou si acolo nu vor mai fi trecute dimensiunile si atunci vei lua amenda mai greu..

ChuckyOvi 02-02-11 22:48

sau mai intai te duci la audi (tess cred) si iti da o foaie cu ce roti poti pune pe ea :) 100 lei e trecerea in carte la orice exista pe foaia respectiva ... Eu umblu de 3 ani cu alte roti fata de ce am in talon si ptr aia nu s-a legat nimeni de ele :) Anu asta le trec si eu cand trec pe vara :)

AdrianSB 03-02-11 13:27

eu de ceva timp umblu pe la tehnica noua si nina pt o hartie de aia pt cielo si mi-au spus ca ei nu dau asaceva ! Iar la RAR mi-au spus ca fara hartia aia nu pot modifica nimic in carte . unde ar trebui sa mai incerc ?
Cat de jos sa lase Audi-ul , eu am suspensie sport pe masina si ieri am trecut pe G. Cosbuc , am crezut ca imi raman barile si toba acolo cand am dat odata in gheata de pe mijlocul drumului :sad: + ca in vara dupa o "plimbare" pe traseul SB -> IS ; IS -> BN -> SB , m-a durut spatele o saptamana :lol: , in rest e ok , se aseaza bine la drum :-) Dar daca foloseste zilnic masina , eu nu o recomand !

Bassu_SIV 03-02-11 22:02

eu stau pe 60/40 si merg zilnic cu masina :D

tino2119 03-02-11 22:30

eu nu stiu exact pe cat stau da stiu ca mi se aseaza mancarea perfect daca merg cu masina dupa ce mananc bine...

lupalb 04-02-11 14:53

cand ai suspensie sport , te poti numi sofer in Romania. Ocolesti gropi, mergi incet pe unele strazi, talpa in curbe pe altele...
Eu am inaltimea de la spoiler la pamant de 15cm si nu ma plang. Intr-adevar, iarna dai fusta jos de la bara si ai si tu un 30 cm cum e si normal...
In schimb, nu as schimba niciodata o suspensie sport pe una normala, pentru simplul fapt ca arata bestial. Si am facut drumuri SB-VL-PIT-BUC-PIT-VL-SB in aceeasi zi si nu am avut nici o problema. Nici macar una...
Mie imi place suspensia sport, si o recomand la toata lumea.

AdrianSB 04-02-11 21:23

totusi ... unde sa mai incerc pentru hartie de aia ... sa pot omologa jantele ??? nu stiu , ce suspensii aveti voi , dar pe mine ma zgaltaie rau :lol:
si nu am cine stie ce ( amortizoare sport ta-tehnix si arcuri sport eibach ) pacat ca ies rar cu ea in trafic :oops: poate pana ma obisnuiesc am senzatia asta.

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning