Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

Bigu 14-04-11 12:37

Re: Accidente, tamponari, avarieri

Nu inteleg de ce va doare cat o sa-l coste pe el sa repare toate masinile alea, poate are suficienti bani cat sa le cumpere de noi sau poate o sa lucreze toata viata pentru acest incident, NU VA PRIVESTE! pana la urma urat din partea lui ca s-a suit baut la volan!

Tracto 18-04-11 16:04

1 Attachment(s)
Accident astazi pe DN1.

B 83 RMJ 27-04-11 20:03

12 Attachment(s)
accident astazi la mine in parcare. in premiera accidentul s-a produs in plina zi, nu noaptea, iar vinovatul nu era baut. mentionez ca parcarea cu pricina de pe iuliu maniu cu vlad tepes a mai fost maturata de cateva ori. de data asta numai 3 masini din parcare au avut de suferit.

soferul care a iesit vinovat (pentru ca l-a ferit pe unu cu un geep care i-a taiat calea) era cu octavia 2 din poza. cred ca este si pe forum, e baiatul cu megane-ul 2 hatch albastru tunarit cu SBN la numar. dar era cu masina lu' maica-sa.

dupa parerea mea, mai bine nu il eviti pe cel care iti sare in fata, decat sa il feresti si sa provoci tu un accident, iar el sa plece linistit.

o alta masina (cordoba negru din spatele octaviei) a scapat la milimetru.

Cipri10 27-04-11 20:24

Cānd ești la volan primul instinct este să te ferești, degeaba zici acum că mai bine īl ferești decāt să īl lovești.

B 83 RMJ 27-04-11 20:29

de fapt era invers. oricum avea viteza. ma refer la cazul in care mergi regulamentar cat de cat.

bine ca n-au fost victime. in rest, fierul se repara.

Robert Coca 01-06-11 23:22

Cam multe accidente in seara asta. Azi pe la pranz la Gemenii era un pisic cabrio cu botul un pic muci, acuma seara pe la 10 un E-klasse suit pe curu la un Logan de taxi tot in Gemenii, eu era sa calc 2 mosi care traversau neregulamentar tot la Gemenii, un pisic a lovit un pieton la Ciucas pe Calea Bucuresti, un Megane ceva cu laterala praf pe Calea Bucuresti la Mc Donalds...

Eu chiar o sa incerc sa ma calmez cu viteza prin trafic ca nu face bine mai ales dupa ce am vazut un posibil accident in fata mea care se putea solda cu 2 decese...

B 83 RMJ 02-06-11 08:24

si tot ieri, accident pe pod la darste, cum intri in oras dinspre predeal. cred ca cel de pe banda 2 a vrut sa intre pe centura, si cel de langa el de pe banda 1 a vrut sa mearga in continuare spre oras, si s-au luat pe lateral.

oricum, de mai bine de o luna nu s-a mai scris in topicul asta, deci e bine si asa rau...

costinbv 02-06-11 10:07

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4368625)
si tot ieri, accident pe pod la darste, cum intri in oras dinspre predeal. cred ca cel de pe banda 2 a vrut sa intre pe centura, si cel de langa el de pe banda 1 a vrut sa mearga in continuare spre oras, si s-au luat pe lateral.

oricum, de mai bine de o luna nu s-a mai scris in topicul asta, deci e bine si asa rau...

pe pod acolo tot timpul sunt accidente...stau in apropriere si aproape saptamanal se lasa cu cate un accident destul de urat...

B 83 RMJ 07-06-11 16:08

12 Attachment(s)
accident in jurul orei 15 in sensul giratoriu de la aurel vlaicu cu grivitei.

contrat aparentelor din poze, coliziunea a avut loc cu octavia neagra, nu cu polo. evident ca militia chemata prin 112 a ajuns dupa 10 minute (dricul), timp in care au mai trecut intamplator 2 echipaje de politie, unul a plecat imediat iar al doilea a dirijat traficul pana a sost dricul. smurd-ul a ajuns destul de tarziu, undeva la 5 minute, si a venit pe un drum ocolitor, tinand cont ca a statia de pompieri de pe mihai viteazu se afla la o distanta de nici un km de locul accidentului...

omul de pe motoscuter a stat pe jos intins vreo 3 minute, dupa care a reusit sa se ridice si a asteptat salvarea.

albatros 07-06-11 21:35

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4380597)
accident in jurul orei 15 in sensul giratoriu de la aurel vlaicu cu grivitei.

contrat aparentelor din poze, coliziunea a avut loc cu octavia neagra, nu cu polo. evident ca militia chemata prin 112 a ajuns dupa 10 minute (dricul), timp in care au mai trecut intamplator 2 echipaje de politie, unul a plecat imediat iar al doilea a dirijat traficul pana a sost dricul. smurd-ul a ajuns destul de tarziu, undeva la 5 minute, si a venit pe un drum ocolitor, tinand cont ca a statia de pompieri de pe mihai viteazu se afla la o distanta de nici un km de locul accidentului...

omul de pe motoscuter a stat pe jos intins vreo 3 minute, dupa care a reusit sa se ridice si a asteptat salvarea.

pai nenea ista care a cazut a fost la mine la ITP azi si FZR-u din imagine este a lui si se da ginerele lui , si in timp ce statea la ITP a si baut o bere asa casa aibe tupeu de mers pe scuter......
ce trist ....pentru el .....

B 83 RMJ 08-06-11 07:04

da, venise asta cu fzr-u' la un moment dat, si a fost la ambulanta sa vada cum e victima, dar nu prea a primit detalii, decat ca e julit tot pe picioare si ca e constient.

daca zici ca avea o bere in freza, inseamna ca el e vinovat de accident.

albatros 08-06-11 07:18

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4381989)
da, venise asta cu fzr-u' la un moment dat, si a fost la ambulanta sa vada cum e victima, dar nu prea a primit detalii, decat ca e julit tot pe picioare si ca e constient.

daca zici ca avea o bere in freza, inseamna ca el e vinovat de accident.

da pai mi-sa parut ciudat sa bei si sa te urci pe moped , si dupaia vroia sa ii dea si lu baiatu cu fzr-u, nu bei si mergi pe 2 roti ... dar na bine ca na fost mai grav ....

B 83 RMJ 08-06-11 10:15

da... e bun de plata. trebuie revopsit spoileru la octavia, si asigurare nu cred ca are.

albatros 08-06-11 17:33

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4382370)
da... e bun de plata. trebuie revopsit spoileru la octavia, si asigurare nu cred ca are.

asigurare :lol:?..pfff nici numere nu are nici macar de primarie.. :lol: deci bun de plata cum ai zis :D...noi i-am facut la fzr-u ITP-u /si el a venit asa sa isi sustina ginerele... :D

run4fun 13-06-11 17:30

Stie cineva cum s-a intamplat accidentul de pe calea bucuresti colt cu uranus cu motociclata?

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning