![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Eu ma bag daca se face ceva luni dar ar fi bine la o ora putin mai tarzie ca multi or sa fie pe la munca ..
|
Quote:
|
Eventual cine nu are masina / nu are masina disponibila / nu are permis, poate sa vina cu o bicicleta pe care sa o spele in dreptul pompei si sa ii verifice presiunea in roti :)
|
CEI CARE AVETI PILE la TV.
Spuneti cand ami vb despre bucuresti, sa spuna si celelalte orase unde se face pt ca asa se pierde mult. Lumea va crede ca cei din buc sunt o gasca de tampiti si ca-s singurii. Daca ar fi informati ca peste tot se organizeaza, si-ar schimba parerea si se pot mobiliza si ei, in plus afla si aia din oras ca s-a facut si la ei ceva si habar n-au avut. |
LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT!!!PROPUNEREA DE A NU ALIMENTA 1 LUNA ESTE IMPOSIBIL DE REALIZAT.NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM-OMV,UTILIZATI ALTE BENZINARII.
|
ANUNT IMPORTANT !!! am mai postat o dat !!!
INCERCATI sa numai alimentati de la OMV-PETROM-MOL-AGIL !!! lUKOIL SAU rompetrol !!! daca cererea de carburant SCADE atunci si pretul BENZINEI !!! incercati sa instiintati cati mai multi prieteni !!! BAIETII din tara care si-au luat amenzi !!! NU mai faceti GALERIA lui STEAUA si RAPIDU pe acolo ! NU URLATI ! NU CLAXONATI ! NU MERGETI CU AVARIILE PE DRUM !!! CONDUCETI SI ALIMENTATI CA un simplu CLINET numai ca faceti cam 20-30 de minute in fata POMPEI !!! nimeni NU are ce sa va faca DECAT daca voi sariti masura si incepeti sa SCANDATI SLOGANE fara rost pe acolo !!! SINCER imi pare rau pentru cei ce au patito azi , CAUTATIVA un lider MAI BUN !!! |
Quote:
|
Quote:
|
EU prezent si pt Luni , astept vesti unde si la ce ora , cum am stat azi o ora si 5 minute mai stau si luni o ora jumate la pompa sa bag 2 l (ca atat imi permit :D )
|
|
|
sa se stabileasca o data si o ora la care sa participe toate orasele(care au facut si zilele acestea) sa nu mai fim azi un oras maine altul...sa simta petromul ''gaura'' mai adanc
|
Luni pe la ora pranzului ar fi bine? 14:00-15:00 ??
In Ploiesti probabil o sa o facem luni. Foarte probabil! |
Eu zic cel mai bine dupa ora 17:00 fiindca unele persoane sunt la munca si nu pot ajunge:D
|
Bun, dupa ora 17:00, dar numai sa o faca mai multe orase din tara!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning