Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Sasha 03-03-08 11:23

Re: Ce vor fetele?

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1396345)
bun..atunci astea fiind spuse,banuiesc ca putem trage concluzia,ca in cazul in care reusesti sa ii dai femeii ce isi doreste,nu e cazul sa te gindesti ca te lasa...ba dimpotriva...nu mai scapi de ea!!!;):lol:

aici sta problema la barbati :oops::oops:

bogdan_wrc 03-03-08 11:28

ca femeile vor merue mai mult, mai mult si lucruri imposibile de obicei... si daca vede ca tot reusetsi..mai cere si tot asa pana judecatorul te intreaba daca e aia arma crimei...
de ce sa nu punem prob invers..sa dea femeia ce trebuia barbatului?

Bea69 03-03-08 11:36

femeia iti da,ca altfel nu ai tine tu linga tine..;)
ca o lasi sa t-i se urce pe cap...cred ca e vina ta.asa e femeia de cind se naste...daca a primit papusa,vrea si haine pentru ea...trage cit o lasi ;)

Sasha 03-03-08 11:38

Bea esti de aord cu mine ca si barbatii vor din mult mai mult??? si ne critica pe noi ca suntem asa si pe dincolo:roll:

Most_Wanted 03-03-08 11:40

toata lumea intodeauna vrea mai mult ........si femeile si barbatii....

Bea69 03-03-08 12:03

hai sa explicam mai exact,ca sa nu se inteleaga gresit....
am mai zis eu si in alta parte,ca barbatii,incep sa se comporte ca femeile...adica nici ei nu vor fi multumiti niciodata,orice ar fi,dupa o vreme uita cum ar fi fara ea,si nu o mai pretuieste asa ca in prima clipa...
e firesc ca oamenii sa isi doreasca din ce in ce mai mult...doar ca trebuie sa intelegem,ca mai trebuie sa ne punem frane,sa ne uitam un pic si afara,comparativ cu ceilalti oare nu ne dorim mult prea mult?

obiectiv vorbind,orice barbat isi doreste o femeie superba,inteligenta,producatoare,incitanta,loiala, recunoscatoare...bla bla...cind pune mana pe una care e baza buna(adica poate sa o creasca cum vrea el) ii pune in fata acest ideal,si in multe cazuri femeia cam incearca sa faca pe placul lui,evident cum poate ea mai bine...
problema este insa,ca barbatul in general refuza sa inteleaga ca si el la rindul lui trebuie sa ii ofere la fel de multe,ca altfel risca sa se trezeasca femeia intr-o zi cu intrebarea : "dar,oare mai am eu nevoie de el?sau numai belele am pe cap din cauza lui?"
trebuie sa intelegem,ca doar pentru ca ne credem noi coada de la pruna,nimeni nu este obligat/a sa pice pe spate...si nici macar nu avem dreptul sa ii cerem asa ceva!

aleks 03-03-08 18:46

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1396476)
problema este insa,ca barbatul in general refuza sa inteleaga ca si el la rindul lui trebuie sa ii ofere la fel de multe,ca altfel risca sa se trezeasca femeia intr-o zi cu intrebarea : "dar,oare mai am eu nevoie de el?sau numai belele am pe cap din cauza lui?"
trebuie sa intelegem,ca doar pentru ca ne credem noi coada de la pruna,nimeni nu este obligat/a sa pice pe spate...si nici macar nu avem dreptul sa ii cerem asa ceva!

taaare greu mai inteleg unii asta, eu ma tot chinui sa-i fac pe cei de langa mine sa priceapa, si ma straduiesc in felul meu sa nu pic in capcana asta, adica nu cer tot de la omul de langam ine si eu ii ofer fix...

bodyspeed 03-03-08 21:17

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1396476)
hai sa explicam mai exact,ca sa nu se inteleaga gresit....
am mai zis eu si in alta parte,ca barbatii,incep sa se comporte ca femeile...adica nici ei nu vor fi multumiti niciodata,orice ar fi,dupa o vreme uita cum ar fi fara ea,si nu o mai pretuieste asa ca in prima clipa...
e firesc ca oamenii sa isi doreasca din ce in ce mai mult...doar ca trebuie sa intelegem,ca mai trebuie sa ne punem frane,sa ne uitam un pic si afara,comparativ cu ceilalti oare nu ne dorim mult prea mult?

Este cum spui tu ai dreptate ,
Dar totul trebuie sa aibe o limita si asta rezonabila,poate cum zici tu este prea mult ce ne dorim/ce va doriti , este peste puterile noastre/voastre .Poate ca trebuie sa ne oprim si sa pretuim si sa iubim nu sa cautam ceea ce se poate numi simplu perfectiune , cert este ca nu exista , si o sa ramanem dezamagiti.

Quote:

Originally Posted by Bea69
obiectiv vorbind,orice barbat isi doreste o femeie superba,inteligenta,producatoare,incitanta,loiala, recunoscatoare...bla bla...cind pune mana pe una care e baza buna(adica poate sa o creasca cum vrea el) ii pune in fata acest ideal,si in multe cazuri femeia cam incearca sa faca pe placul lui,evident cum poate ea mai bine...

Obiectiv sunt de acord cu tine, subiectiv nu.:-P
Desi poate sa intruneasca doar o calitate [sa o denumim asa :D] dar pentru noi ea este :!::!::!: She's the one ;) are baza buna. cum zici tu :-P

Quote:

Depinde caz-a la-caz , .Ce se intampla cand barbatul este dispus sa faca Totul ...:rolleyes2
Quote:

deci ...ma amuz copios mereu cand aud...:lol::lol::lol::lol::lol:

needBrain 04-03-08 22:36

intre femei si barbati intotdeauna va exista asa o lupta...:D
baieti..partea naspa e ca noi nu castigam...:))
doar renuntam

Lauryn 05-03-08 15:15

naspa daca renuntati,cine renunta in cele mai multe cazuri pierde

Anka Blonda 09-03-08 12:28

Quote:

Originally Posted by Lauryn (Post 1402048)
naspa daca renuntati,cine renunta in cele mai multe cazuri pierde

mai bine renunti la timp,decat sa lupti degeaba.........

Gabuzu 09-03-08 13:38

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1396406)
toata lumea intodeauna vrea mai mult ........si femeile si barbatii....

ai dreptate, :) degeaba va tot contraziceti aici ca fiecare are dreptate in felul lui, o femeie vrea sa aiba o casa, un barbat care sa o iubeasca, sa aiba copii adica sa se simta implinita :) , si un barbat la fel sa aiba casa lui , femeia lui , o familie.. dar zic astea in cazurile fericite adica oamenilor care stiu ce vor de la viatza, cei cu bunul simt ..

in general acuma multe fete vor banii, masina, sa fie mereu scoasa in oras, cadouri, bla bla bla lista continua.
dar si barbatul are pretentile lui oferind toate alea femeilor e si normal.
oricum fie ca vrei fie ca nu vrei, toate se rezuma la banii :| si dragostea uneori costa

Mustang 09-03-08 13:57

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1411359)

Amin to that. ;)

g_t 18-03-08 04:19

si pana la urma c vor femeile? :)) eu zic asa: o viata avem, si aia foarte scurta... sa nu ne mai punem atatea intrebari si sa ne traim viata ;) live long and prosper!

BC-20-LET 25-03-08 14:40

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1411359)

Subscriu .
Ce pot sa zic, recent iesit dintr-o relatie de aprox. 4 ani .
Motive: am fost "parasit" pentru un tip cu mai multi bani . Cica nu am fost destul de barbat, pentru ca m-am purtat prea frumos cu ea si i-am oferit cam tot ce si-a dorit .
Pai ce ar fi vrut ?! Daca eram baiat rau, nu era bine, daca am fost bun, am fost un prost .

Sincer sa fiu, nu stiu ce vor, la urma urmei este vorba si de potrivire de caracter, de personalitatea si educatia fiecaruia .

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning