![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
|
N-ai pt ce. Doar o rugaminte am la tine,sa faci poza la masina dupa colantare ;) Succes
|
Pt. un prieten am nevoie de o serie sasiu Opel Astra cu cutie F16 pt. a comanda o piesa.
Multumesc de ajutor. |
cred ca ai avea mai mult succes pe un forum opel ...
|
Cine imi spune si mie un gasesc o punte spate pt un Polo din '95 :rolleyes2? la dezmembrari undeva sau poate aveti pe acasa :) ... si daca stie cineva cam cat ma ajunge.
Merci ... |
sal`tare :P Care stie daca ai parbrizul crapat potzi lua itp`ul???
Ca acum 2 zile mi sa crapat geamult si peste cam 1 luna tre sa fac itp`ul!! Ms anticipat! |
nu .. daca este parbrizul crapat nu ti-l va da .. decat cu o mica atentie ;)
|
Multumesc.
S-a rezolvat cu opelul. |
daca nu iti face itp unde te duci tu ... du`te pe caraiman cum intrii pe caraiman de la far...intre cele 2 lunii de cale ferata pe stanga e un service ....are o reclama dreptunghiulara inalta albastra la strada nu stiu numele. eu acolo mi`am facut si am parbrizu ciobit de la o piatra si pe deasupra era si 500 de mii :D
|
oke ms... 50 de lei? e prea putzin !!
|
Quote:
...in 2008 |
Quote:
incearca sa eviti limbajul de messenger pe forum. |
mie trebuia sa imi ia talonu domnu politist (prieten cu mine) si in 24 de ore i`am promis ca o rezolv am cautat peste tot un itp ieftin ca nu aveam bani ....si am gasit acolo si nu aveam probleme decat cu sabotii da nu a zis nik mi`a lipit aia si gata ....
|
pai acum se opreste masina pe stand prin sondaj .. cum e procedura exacta iti explica baietii de la service ...
|
Nu prea se mai fac filtre de cit echipa mobila de la RAR la intrare in Ovidiu.
Si am mai vazut filtru pe folii si omologarea lor, pe Filimon Sirbu undeva intre benzinaria aia fosta Schell si policlinica CFR. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning