Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

me`TRC 20-01-09 12:14

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 1994949)
@me"trc iti pot raspunde eu la intrebarea ;). In primu rand colantezi chiar acolo unde a fost precizat mai sus,pe Tepes Voda. Si eu tot acolo mi-am facut plafonul si mi-a luat o suma nesemnificativa zic eu,deoarece a schimbat total aspectul plafonul negru. Cat despre partea cu politia,ai voie maxim 40% cu a 2-a culoare pe masina. Si eu am avut aceasta nelamurire,am cerut si eu ajutor de la altii si cum nu l-am primit am zis sa ma descurc singur si sa dau un telefon la RAR. Daca nu esti convins de postul meu,poti printr-un simplu apel sa stii sigur cele spuse de mine ;).

Multumesc frumos de raspuns, la obiect.Apreciez asta!Vreau sa ma asigur ca nu am probleme cu politia inainte de a imi pune pe masina.Multumesc inca o data!!Mult noroc!

magnifiqo 20-01-09 12:48

N-ai pt ce. Doar o rugaminte am la tine,sa faci poza la masina dupa colantare ;) Succes

unEL 20-01-09 13:49

Pt. un prieten am nevoie de o serie sasiu Opel Astra cu cutie F16 pt. a comanda o piesa.
Multumesc de ajutor.

DyZ 20-01-09 15:17

cred ca ai avea mai mult succes pe un forum opel ...

wu_vladutz 21-01-09 21:41

Cine imi spune si mie un gasesc o punte spate pt un Polo din '95 :rolleyes2? la dezmembrari undeva sau poate aveti pe acasa :) ... si daca stie cineva cam cat ma ajunge.
Merci ...

Again 21-01-09 22:13

sal`tare :P Care stie daca ai parbrizul crapat potzi lua itp`ul???
Ca acum 2 zile mi sa crapat geamult si peste cam 1 luna tre sa fac itp`ul!!

Ms anticipat!

Psycho 21-01-09 23:36

nu .. daca este parbrizul crapat nu ti-l va da .. decat cu o mica atentie ;)

unEL 22-01-09 17:45

Multumesc.
S-a rezolvat cu opelul.

L.O.R. 22-01-09 17:59

daca nu iti face itp unde te duci tu ... du`te pe caraiman cum intrii pe caraiman de la far...intre cele 2 lunii de cale ferata pe stanga e un service ....are o reclama dreptunghiulara inalta albastra la strada nu stiu numele. eu acolo mi`am facut si am parbrizu ciobit de la o piatra si pe deasupra era si 500 de mii :D

Again 22-01-09 18:30

oke ms... 50 de lei? e prea putzin !!

L.O.R. 22-01-09 18:51

Quote:

Originally Posted by Again (Post 2001952)
oke ms... 50 de lei? e prea putzin !!

da si mie mi s`a parut destul de putin da atat era
...in 2008

Again 22-01-09 18:54

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 2002030)
da si mie mi s`a parut destul de putin da atat era
...in 2008

A nuh te contrazic era peste 120 in 2008 si nu mai merge asha cum era o data acuma au toate legatura cu RaR`u ...

incearca sa eviti limbajul de messenger pe forum.

L.O.R. 22-01-09 19:01

mie trebuia sa imi ia talonu domnu politist (prieten cu mine) si in 24 de ore i`am promis ca o rezolv am cautat peste tot un itp ieftin ca nu aveam bani ....si am gasit acolo si nu aveam probleme decat cu sabotii da nu a zis nik mi`a lipit aia si gata ....

Psycho 22-01-09 19:49

pai acum se opreste masina pe stand prin sondaj .. cum e procedura exacta iti explica baietii de la service ...

unEL 23-01-09 18:45

Nu prea se mai fac filtre de cit echipa mobila de la RAR la intrare in Ovidiu.
Si am mai vazut filtru pe folii si omologarea lor, pe Filimon Sirbu undeva intre benzinaria aia fosta Schell si policlinica CFR.

All times are GMT +2. The time now is 16:12.

- Copyright 2026 4Tuning