![]() |
Re: Focsani
Quote:
|
http://thepiratebay.org/search/the%2...s%204/0/99/200
PT TOTI CEI CARE VOR NOUL The fast&The furious 4,plus multe altele.Unde va intalniti pentru niste curse(legale sau ilegale nu cont).Sunt nou pe adresa asta si ma cam pasioneaza masinile tunate,adrenalina si toate astea. |
LOL :\ Chiar crezi ca ti se va spune ?
|
cam care ar fi sansele sa modific un motor de Dacia 1310 ultimu model sa il fac de vre-o 100-200 cai?Vrea unu sa isi faca masina si nu stye daca are sanse si ce trebe sa ii faca.
|
io asa as spera.:D Curiozitatea si as vrea sa vin si io intr-o zi cu niste baieti de la mine de la tara.
|
:)))))
|
Yakuza foloseste functia search pentru modificari la dacie,dar nimeni nu a scos 200cp din blocul de dacie.
|
Ok.Daca reuseste sau nu asta e problema lui.Desi i-am spus si eu ca nu are sanse el tot insista sa o faca.Acu sa vedem ce ii iese
|
deci domnu sima te-a turnat la politie? mobranyk??
|
Pentru ce sa il toarne?Pentru zgomot?Va dati seama ca ar fi culmea
|
Quote:
|
:))..da...si cu domnu sima asta.. si yakuza ce conduci?
|
nu conduc nik momentan.am 17 ani si m-am inscris aici din curiozitate si pasiune pt masini :-p.
|
da....dar daca nu ai nici macar permis dc tear interesa de curse?ca baietii se duc si se dau...
|
acum am descoperit si eu cum sa scot flacari cu olcitu,merg cu el turat intre 7000-8000si scoate flacariii:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning