![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
ceva tapiterie din sarpele asta nu faci in golfu tau, sandu??
|
buna idee :):):)
ce ziceti de viitorul rolihifi :):):) asta ma va duce mai departe garantat nu ii pica sculele din mana ,atata ii e de dor toata ziua de mine ca ma suna si tot ma cheama acasa...va dati seama ca le service el va fi cel ce se va ocupa de clienti ,prezinta marfa,desface masina ...etc etc :):) azi maine vine cu noi la shoowuri... daca ma credeti daca nu m-a implorat sa il las sa faca poze cu sarpele :) nici io nu am vrut dar e tare piciu nui moale :) si nu era usor sarpele va dati seama ...io acu vazui in poza ca aprope il tine de cap pe sarpe :):):) |
11 Attachment(s)
as vinde jantele astea ce ziceti nu ati fi interesati?
merge dar pe modelele gti mk3-mk4 mai exact golf 3 si 4 gti tot ce e 5x100 |
ce scor au jantele ? :D
|
te-am mai intrebat si eu de scor
|
daca ar fi model de 4x100 ar fi undeva la 100-120 de eu bucata....fiinde dedicate golf si in et-u ca nbu iti freaca la oricare gti asa in starea asta vopsite cauciucuri beton 200 eu buc :)
sincer in atat imi stau ...400 le-am luat fara cauciucuri,le-am mai vopsit si reparat buzele 50 eu/buc si tot 50 eu pe buc cauciucurile care au u catzva kilometri :) |
uhh ce ati disparut toti :):):):):):):)
|
sefule te anunt in maxim 3 zile daca iau jantele :)
|
Quote:
jantele sunt luate de noi noutze le-am vandut unui amic camionangiu ..pardon eu le avui pe golfu 4 5 zile ca dupa aceea am plecat dupa gti-u 5 apoi a ajuns la golfu ala in 2 culori golf 3 si ala practic a umblat rulaj rulaj 2 saptamani cu ele :) cand le-am relcumparat am avut eu pica sa le fac asa in starea asta asa ca cine le va avea eu voi fi mandru de el :D ma uit pe net cati au inceput asemenea proiecte de vopsit si multi le fac fara gust cat e buza de lata atata o vopsesc rosu ...e oribil....astea is finutze live mori incet :) |
Quote:
sunt 9 j deci cele cu 720 , au cauciucuri si sunt si vopsite care costa 50 eu /janta .... |
e un pret bun fata de conditiile jentilor si ca au cauciuc, dar nu i pt buzunarul meu
|
anunt important!
:) cine are un cd sau cas de ford si scrie pe el looked 10 sau 13 pana acum in oradea nu se rezolva aceasta problema ,darr de acum se poate rezolva simplu si usor... :) cine detine cd de opel ccrt-700 cele cu telefon incorporat iarasi spun ca se rezolva :) navigatii vw si acelea sunt deja usor rezolvabile :) orice blocaj de aparat aveti anuntati-ma si va pot ajuta :) :):) sa facem si un haz bun placut si real :) daca spui am citit pe 4 tuning ai 10% discount :) si asta nu e o gluma :) suna bine nu? :) |
Sanduuuu..:lol:.a ajuns criza si la tine ?ca pana acuma nu te am vazut facand reclama pe aici?:lol::lol:
ps:stiu ca iti merge bine;):lol::lol: |
Dupa marfa de care dispune, la magazinul lu' Sandu criza incepe de la usa spre strada ;)
vroia szambi sa zica ca in magazin nu o intrat criza:):):) ...baa o cam adiat putin si aici :) dar nu e grav :) momentan santem tare axati pe amenajare si mutare :) |
:bunch::drunk:happy birthday Kopasz:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning