Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

Budy_ 14-03-13 17:41

Re: Masini Abandonate!

10 Attachment(s)
Niste masini din rahova.

Ursuletul verde sta de 2 ani pe dreapta din cauza taxei,sper sa il scrie acum cu taxa asta. e perfect la tabla. interiorul e recaro verde.
Bmw-ul rosu nu stiu ce model e..dar e superb la interior..are un interior din piele visinie gen vader.

Iahim Priest 14-03-13 17:51

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5400040)
Niste masini din rahova.

Ursuletul verde sta de 2 ani pe dreapta din cauza taxei,sper sa il scrie acum cu taxa asta. e perfect la tabla. interiorul e recaro verde.
Bmw-ul rosu nu stiu ce model e..dar e superb la interior..are un interior din piele visinie gen vader.

Pffffffffffffffffffffffff :sad::cry:

BMW-ul ala rosu e un E24 (Seria 6), o bijuterie:idea:
Daca mi-as permite, la orice ora mi-as lua unul :sad:
Poate il salveaza totusi cineva, e pacat de el!:sad:

Budy_ 14-03-13 17:54

Quote:

Originally Posted by Iahim Priest (Post 5400057)
Pffffffffffffffffffffffff :sad::cry:

BMW-ul ala rosu e un E24 (Seria 6), o bijuterie:idea:
Daca mi-as permite, la orice ora mi-as lua unul :sad:
Poate il salveaza totusi cineva, e pacat de el!:sad:

Deci interiorul e SUPERB :rolleyes2 nici la modelele noi nu vezi asa frumos. Nu i am facut poze la interior ca erau niste pensionari pe acolo..si imi era sa nu comenteze..sa nu creada altceva.
Vai cum arata aranjat :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
http://www.deviantart.com/download/1...tp-d3182vf.jpg
Nu l'as da pe un M3 E92

Tis-ul 14-03-13 18:19

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5400060)
Deci interiorul e SUPERB :rolleyes2 nici la modelele noi nu vezi asa frumos. Nu i am facut poze la interior ca erau niste pensionari pe acolo..si imi era sa nu comenteze..sa nu creada altceva.
Vai cum arata aranjat :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
http://www.deviantart.com/download/1...tp-d3182vf.jpg
Nu l'as da pe un M3 E92

Crezi că poți face rost de numărul de telefon dacă ai drum pe acolo ? Dacă se concretizează ceva, rămān dator cu un ștrudel cu hamei :lol:.
Lasă o foiță ceva, că vrei să cumperi sau, cel mai bine, dă-mi și mie te rog adresa cāt de cāt exactă pe PM.
Mersi frumos.

ff650 14-03-13 18:19

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5400040)
Niste masini din rahova.

salut

ai idee cum se numeste strada pe care este bmw-ul rosu?

multumesc

Budy_ 14-03-13 18:35

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5400099)
Crezi că poți face rost de numărul de telefon dacă ai drum pe acolo ? Dacă se concretizează ceva, rămān dator cu un ștrudel cu hamei :lol:.
Lasă o foiță ceva, că vrei să cumperi sau, cel mai bine, dă-mi și mie te rog adresa cāt de cāt exactă pe PM.
Mersi frumos.

Quote:

Originally Posted by ff650 (Post 5400101)
salut

ai idee cum se numeste strada pe care este bmw-ul rosu?

multumesc

Aveti pm.

crysty.bobok 14-03-13 19:27

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5400125)
Aveti pm.

Bine că nu ai pus strada aici.

Cāt timp credeți că va trece pānă dispar roțile ?! De capace nu mai zic.

:)

Budy_ 14-03-13 19:28

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 5400192)
Bine că nu ai pus strada aici.

Cāt timp credeți că va trece pānă dispar roțile ?! De capace nu mai zic.

:)

Nu cred ca dispar asa repede,langa masina e un parc,si in parc e un paznic non stop.:oops:

florin_cars 14-03-13 20:34

pai cred ca datorita complicitiatii paznicului a disparut capacul pe spate :lol:

tare si f rara..ori e radiata datorita impozitului, ori adusa de afara demult si abandonata datorita taxei, vamii etc..
in TM s-a vandut una anul trecut cu 500Eu, desfacuta cam 70%, din curtea tinichigiului meu, acu are 6 carburi in lucru si va fi de raliu facuta din cate am inteles..

Budy_ 14-03-13 20:56

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 5400329)
pai cred ca datorita complicitiatii paznicului a disparut capacul pe spate :lol:

tare si f rara..ori e radiata datorita impozitului, ori adusa de afara demult si abandonata datorita taxei, vamii etc..
in TM s-a vandut una anul trecut cu 500Eu, desfacuta cam 70%, din curtea tinichigiului meu, acu are 6 carburi in lucru si va fi de raliu facuta din cate am inteles..

Eu cred ca e adusa din afara ,a fost inmatriculata ( are numere de romania pe fata) dar poate are defect ceva la motor..sau impozitul.Nu stiu.

florin_cars 14-03-13 22:15

eeh, mi-a scapat TINu ala :oops:

red_fury 15-03-13 00:27

Mare pacat de e24-ul ala..

Budy_ 15-03-13 21:03

7 Attachment(s)
Altele din rahova adunate.
Honda are cel putin 1 an de cand sta trasa acolo.o stiu eu de vara trecuta..e foarte zgariata ..se vede ca nu e folosita. Probabil e furata.are numere de IALOMITA. Nu vad alta varianta.
Mertzu ar fi tanc reconditionat.

Andrey-Stefan 15-03-13 21:12

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5401511)
Altele din rahova adunate.
Honda are cel putin 1 an de cand sta trasa acolo.o stiu eu de vara trecuta..e foarte zgariata ..se vede ca nu e folosita. Probabil e furata.are numere de IALOMITA. Nu vad alta varianta.
Mertzu ar fi tanc reconditionat.

imi pare super rau de acest Mercedes si acel Bmw seria 6 de mai sus...dar de care Honda spuneai ca eu nu o vad?

Daniel_DRV 15-03-13 21:24

a gresit la scriere era vorba de Seat Leon...

All times are GMT +2. The time now is 23:37.

- Copyright 2026 4Tuning