![]() |
deci intalnire 4tuning cand?
|
Va rog frumos domnilor ... cei care cunoasteti , eu nu sunt din bucuresti, explicati-mi si mie in ce zona este PRISMA 2 asta ca daca nu am intrebat de am inebunit, vreau un punct de referinta ceva, o adresa exacta.
Va multumesc anticipat, Respekt ! |
Pe drumul spre Ploiesti (dinspre Buc) , dupa ce treci de Otopeni, mai mergi cativa km si gasesti pe stanga Prisma 2.
|
VREO INTALNIRE NMK? NU SE MAI STRANGE NIMENI? GATA S~A SPART GASCA DE ACUM CEVA TIMP? :?: :?: :?:
sambata duminica ... nmk????????[/list] |
Complexul Comercial Prisma 2 este pe DN1 - Bucureşti-Piteşti, la aproximativ 20 de kilometrii de capitală. Ca o scurtă descriere a traseului, cum vii spre Casa Presei Libere, la Romexpo, faci dreapta, apoi drumul te duce direct către Băneasa, Otopeni (ambele sunt pe partea dreaptă a drumului), apoi Prisma (care este pe partea stângă). În faţa complexului este o benzinărie şi un McDonald's. Dar dacă pleci din Constanţa împreună cu ceilalţi, n-ar fi o problemă să ajungi acolo.
|
Pe timpul asta cine sa se mai intalneasca sa mai stea si afara? Noi mai iesim dar ne vedem vorbim dar nu mai mult de o ora ca e mult prea frig si nu are rost, mai asteapta si u sa se incalzeasca
|
stai linistit ca am mai iesit noi si pe vreme dinasta cu zapada
|
Macar de ar fi fost zapada, dar uitate si tu ce timp e afara:((
|
Va multumesc frumos domnilor. Nu cred ca va fi o problema sa ajung acolo, numai ca nu stiam prin ce parte a bucurestiului sa intru :)
Sper sa ne vedem acolo pe 1 aprilie. |
pai vezi ca e plecare din cta in gasca....ca asa la cati vizitatori sunt acolo nu cred....si mai mult ca sigur ca nu o sa te stim
|
CAND E URAMATOAREA INTALNIRE IN CTA :?:
|
cred ca inainte de 1-2....cu un weekend inainte de 1-2 propun eu....in fata la sala sporturilor...sambata sau duminica in jur de 5
|
Re:
Quote:
|
speram sa plecam cati mai multi iti dai seama .. cu cat mai multzi cu atat ami bine :) sa aratam din nou k suntem la inaltime :)
|
anuntati va rog exact cind este intilnirea la ss ca sa vin sa stabilim ultimele detalii
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning