![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
1 Attachment(s)
Ce caterinca... camion cu NOS :))
|
rosonic ai facut aia la challange series cu camionu ? ca eu la asta cu camionu nu ma descurc si la drifturi cu lambo
|
da l-am facut din prima... ii faci muci pe toti cu camionu :D
|
knd apar pozele pt concurs :???: :rolleyes2
|
Atat timp cat ai un volan...si unul profi...si aici ma refer la ceva jalnic pt Romania..adik nu Logitech Momo Racing,un birou bine facut,tare care sa reziste la socuri si un scaun pe masura in care sa fii relaxat va arat ca fac si eu peste 7 mil puncte!....Deci....tragetzi tare!
|
rosonic daca te uiti cu cateva pagini in urma io am facut acelasi lucru:)) ...ca bonus io am facut si drift cu jeepu de politie:P......SAC SAC SAC:P
|
a testat cineva pagani zonda sa vada ce nasol merge? :lol:
eu am facut cateva drifturi cu ea, si merge prost.. totusi evacuarea arata bine :) |
Voi cum facetri poze din joc ca eu am facut de multe ori peste 1 milion de pcte la drift si nu stiu cum fac poze. morghen, pregateste semnatura aia tare de tot.
|
Quote:
Dupaia de duci in pain si apesi CTRL+V. si o salvezi in format JPG. Sa nu o salvezi in BMP ca o vedem noi greu bafta. |
sau mult mai simplu...intrii pe https://reg.imageshack.us/content.php?page=quickshot si iei de acolo chestia aia.....
|
Quote:
Depinde cu ce sa obijnuit fiecare. |
Sau cu Fraps 2.0! Face si filme si poze! :)cel mai tare!
|
Quote:
|
RoSonic , nu face el direct captura , dar tu cand apesi Print Screen , calculatorul baga in clipboard poza facuta "ecranului" si tu in paint cand dai CTRL+V ( PASTE ) atunci el iti insereaza ce era in clipboard , adica poza "ecranului"
|
Si in windows paint poti face print...rosonic cred ca se referea la paintshop de la corel :oops: ...nu vreau sa fiu 100% offtopic deci va intreb:la cat la suta ati ajuns :lol:...
P.S.:Eu am terminat cariera si am sters jocu` deci luati-ma incet :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning