![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Foarte misto acest Camaro SS, recunosc ca-l prinde bine pe visiniu dar personal as alege versiunea albastra cum are radu_bv. O achizitie buna!
|
6 Attachment(s)
Eu am ales versiuna asta pentru ca acea imi parea ca duce mai mult spre racing. E loc si pt. ea pe raft :evil_laug , bani sa fie.
Pentru ca inca nu am facut poze la achizitiile mai noi, am zis sa va prezint si mini colectia mea de vw beetle la 1:24. Sunt machete fara pretentii, dar foarte simpatice. Alaturi de alte modele de vw beetle voi adauga si modele diferite de vw T1 si T2, la aceeasi scara. maisto - old beetle maisto old friends - old beetle maisto pro rodz - old beetle maisto - new beetle cabrio cararama - new beetle coupe |
Quote:
Broscuta Old Friends place mie cel mai tare. |
SUPERBE, cea old la fel zic si eu ciment:!::!::!:
|
hehe, dar ce avem noi aici. Da-mi voie sa-ti spun ca atunci cand eram mai mic, tata colectiona kraft bettle. la un moment dat aveam 3 in parcare si un Fiat 600. :D
Asadar, din atatea broscute, pot spune ca kraft bettle rosu este cel mai frumos. Atatea amintiri... frumos, foarte-foarte frumos. Poze as usual, de exceptie. |
Cu sau fara pretentii este un model care a facut istorie. Felicitari pentru ele , le sta tare bine impreuna ;).
|
Am vazut ca ai zis pe undeva ca ai o mini-colectie 1/24 de Beetle`uri. Cel Rat de la maisto Old Friends imi place cel mai mult. Oricum, toate sunt simpatice :-)
|
Superbă colecţia de Vw Beetle ! Le stă foarte bine împreună şi culorile te lasă fără cuvinte :D
|
15 Attachment(s)
X6M - Kyosho 1:18
O macheta realizata aproape ireprosabil. Interiorul este printre cele mai bune din clasa sa ... |
WOW...arata de zici ca e real, super bine realizata macheta, iar fotografiile sunt foarte bine facute:!::!::!:
Felicitari pentru aceasta frumusete |
Foarte bine arata! Imi plac pozele, dar si nivelul de detaliu:D
M-ai cam convins si pe mine sa-l iau intr-un viitor apropiat. |
Arata super bine macheta. E foarte frumoasa. Dar eu am o parerea proasta despre X6M...dintre toate M-urile, X6M asta arata poate cel mai urat:sad:
Nu stiu... parca nu-l prinde bine kitul asta M pe X6. Imi place mai mult varianta simpla. Dar ca realizare este fenomenala:lol: |
Foarte faine machete ai prezentat in ultimul timp. Imi place mult colectia VW Beetle, astept sa vad si T-urile. Tare de tot BMW-ul. Felicitari din nou.
|
As fi zis mai multe despre macheta asta, ca merita laude pentru cat de frumoasa e, dar oboseala nu ma lasa :sad: Tot ce pot zice acum ca e o macheta superba, ca ti-ai dat silinta pentru poze (au iesit foarte frumoase) si ca e o achizitie foarte buna !
|
Ce bine îi stă pe roşu :D Frumoase poze , frumoasă macheta ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning