![]() |
ce merita fraierul ala acum dupa parerea voastra ?
|
Re:
Quote:
|
sa va dau informatii mai bune :twisted: el a trimis filmu , cu ala care filma care ii era prieten! 8) asta k sa stitzi! si carnetu chiar dak il ia , il da inapoi iti zic io!
|
Eram sigur ca daca ii ia carnetu il da inapoi ...dar nu cred ca e bine sa se mai laude asa la tv....mie unu imi place cand vad deatsea la tv.....
Nush daca o s ii mearga mult timp asa...o data si o data tot se parleste |
Din cate stiu eu era DSD
|
hahah daca ii trimit un film cu mine cand faceam aas cu bicicleta ce o sa`mi faca .. o sa`mi ia lantzu de la bicicleta ??
|
O sa alerge cu bicicletele de politzie dupa tine......ca doar au si ei......
urmarire ca in filme...am vazut ca au si girofare :D :D |
ai grija k serios le-au dat la gabori si biciclete de anu trecut! am vz la tv pe bune :twisted:
|
eu m-am plimbat cu bicicleta dinasta...ca are tata un preten aici in palas la sectzia 4...
|
Re:
Quote:
sa dam la antena 1 ;)) |
zzerro .. mai traieshti frate .. n`ai mai dat p la sala nimik .... da un semn de viazta :))
|
Pai ce sa faca un gabor cu bicicleta mah............Daca mar fi alergat vreunu nu ar fi avut nici o sansa..pai imi bateam joc de el :peace:
Io zic ca lea dat degeaba bicicletele |
Si totusi daca eu fac ceva in curte la mine,un burn de exemplu, nu pe drumurile publice, si dau la tv...pot pati ceva? cred ca nu.
|
sau daca fac ceva in parcare la Metro...dau o naveta de bere la paznic si intru pe acolo si ma invart pana ma plitisesc...pot pati ceva referitor la politie?
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning