![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....B -69-T A U
Cu masina asta merge decat la concursuri , prezentari etc.. deci sunt sanse mai putine sa o loveasca.... dar totusi.. fara asigurare e destul de riscant..
|
Quote:
|
am avut masina parcata in fata unui magazin si cand am iesit afara imi spunea un mos ca tocmai mi-a agatat masina un iveco.... a fugit dupa el sa ii iau numaru dar de pomana ca nu l-am mai gasit....
pui mei acum tre sa o vopsesc iar pe spate.... bine ca nu-i nimic grav... |
invidiosi Tau-le ce sa le faci, invidiosi !!!
|
Quote:
|
Quote:
desigur, e greseala lui ca a plecat... |
Quote:
|
taule cu panourile de usi nici o veste?
sunt tare curios |
vad ca nu mai apare nimic.probabil linistea dinaintea furtunii ;)
|
Quote:
stii tu ceva....;) momentan am masina cat de cat stok, am scos barile, oglinzile, jantele... tre sa fac i.t.p-ul si nu am ce face.... urmeza antifonerea porbagajului zdravan.... o sa vine ceva putin mai periculos in porbagaj tre sa ma ocup de plafon ca o sa montez un ps2 pe plafon...:D am in lucru o consola din bord pana in spate a bancheta, si un aerograf intre stopuri.... sper sa fie gata luna asta ledurile din stopuri... si neaparat barile modificate sa nu mai vad denivelari..... .... asa ca am de lucru ceva..... :lol: bafta ....... |
Quote:
|
as modifica putin spoilerul pe spate dar nu stiu cum.... daca are cineva vreo idee mareata......
|
Quote:
|
TAU-le am si io o intrebare
ai probleme mari cu gropile?? imi place la nebunie masina ta si caut sa imi fac si eu un kit asemanator pt masina mea...insa marea mea dilema este cu gropile... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning