![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
Quote:
sa mor yo de n-ai facut o descriere GEN ... "Agatatu' pentru to(n)ti" si ca sa nu fiu total offtopic ... daca te remarca ... si intri in vba cu ea ... si vezi ca incearca sa te tina pe jar ... apelezi la alta metoda ... Daca tot vezi ca incearca sa faca "misto" de tine (o mai repet) ... ii faci un compliment - 2 intr-o zi, a treia zi daca e cu o amica, te duci la ele si o intrebi pe tipa in cauza : "draga dar dc nu imi spui cine este prietena ta ? ca e frumusica ..." sa vezi tu ce repede devine botoasa :), a doua zi iar o pupi in fund pe tipa care te intereseaza ... iar faci asa ... dar o sa o ambitioneze ... si o sa puna intrebarea : ori cu mine ... ori cu ea ... si gata ... s-a dat pe brazda ... la mine asa a mers de multe ori ... vb lui aleks ... de vreo 1-2 ani asa :) |
ms mustangu tatii, ms frumos :D
asta cu "cine e prietena ta" e tare, dar tre' sa ai cojones, if u know what i mean :D tre' sa te cam bazezi pe tine ;) |
Quote:
|
da, in perioada in care esti ink pe lista de asteptare la asta, k dak te-ai bagat prea tare in seama si dupa aia manifesti interes fatza de prietena ei ai pus-o :D
|
salut.. ma am si eu un feld e problem a.. am intalniut o fata pe mess acum vreo sapt .. am vb la telefon ..neam intalnit .. and shit .. .. la sf cand sa dau sa plec .. imi zce cas dragutz si restu ca ma palce .. zic si eu la fel ... am continuat sa vb asa toata sapt .. ba la tel ba pe mess... sim arunca ieri o chiftea.. ca ea mai tii mutl la fostu ei priten de care sa despartit in urma cu 2 luni ... si ca nu vera sa ma minta.. ca sa mai treca timps a ne cunasotem mai bine si duapai sa avem ceva.. acum a... io nu stiu ce sa fac .. la cum arata ea .. poatesi da ala seama cea pierduit si se impaca si atept la prostu .. mi e ca daca insist .. sa nu zica cas disperat.. vreo parere ceva .. ...
|
Incearca sa afli d c sa certat cu el ca sa stii daca e vreo sansa sa se impace cu el , daca s-au certat dintr-un motiv prostesc sunt cele mai mari sanse sa se impace dar daca a ranit0o rau de tot nu o sa se mai impace cu el , explicai ca o potzi ajuta tu sa treaca peste moment si vezi ce zice sau mai bine o intrebi pe mess (ca fatza in fatza poate nu are tupeu) daca chiar vrea sa se combine cu tine sau nu sau macar daca te place si vezi ce zice ca nu are rost sa astepti apwlea si ea defapt sa nu te placa sau chestii de astea ! multa bafta ! respect !
|
O parere.....? Fuck it! Fate ca pari indiferent. E cel mai bine. Poate ca ea testeaza terenul inainte de a actiona, poate ca vrea sa il faca gelos pe ex...cine stie? Dar cum a zis si Dolus....e bine sa te interesezi de ea putin sa vezi cu cine ai de-a face ca poate afara e vopsit gardul si inauntru leopardul.
|
Quote:
totusi e bine sa-i dai de inteles ca ai fi dispus sa te combini cu ea... si dupa aia... ea alege... |
Multa bafta , tzin pumnii ! sa ne zici ce ai rezolvat !
|
da... am vb cu ea cam acelasi lucru .. ca sa astept eu .. motiv ca sau despartit .. cica nu se mai intelegeau .., nu se potriveau .dar nu stiu cum mai tii la cineva cu care nu te potrivesti dupa 2 luni ... si cam acelasi lucru ca ea e sincera si nu vera sa ma minta ..si la momentu potrivit ..oo sa fim impreuna....am dat de dispus ca vreau sa ma combin cu ea .. stie asta .. acum asa astept .. :) .. zice ca ma place si restu dar ca inca mai tine la ala ...
|
nici nu mai stiu ce sa fac exat =))
|
Ai grija cu chestiile astea. Sa nu fie ceva de genu "lasa ca imi gasesc altul doar ca sa ma razbun pe el"...
|
poate are fata alt pretendent si tu esti de rezerva in caz ca nu ii reuseste cu el , sper sa nu fie asa ! multa bafta ! respect !
|
si eu sper .. dar nu mai cred nimika.. pur si simplu las asa sa vad ceo fi .. . mie cel putin numi place sa insist ca nebunu .. :P
|
t faci d kko dak insisti prea mult, pari disperat, vorba ta
dar nici nu te fa k ai uitat-o te sterge din lista, k cereri sunt multe, dak spui k arata BINE... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning