![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stiam ca ma inseli ... |
Quote:
da cum...nu draga...m`am referit la altceva....:hug::chick: |
sincer sa fiu.. pe forumul asta am cunoscut si eu o fata din Roman, si m-a impresionat.. f f f placut este f desteapta in ciuda varstei ei ( o sa implineasca in iunie 18 ani ) si f simpatica si tot, si vreau sa ma intalnesc cu ea cat mai curand... vrem sa mergem la mare amandoi :) so totul e bine, asa ca Acer..daca vrei ceva cu adevarat, pune-ti capul la contributie ( nu gandi cu partea de jos ).. si vei vedea k vei avea parte de o fata pe cinste, ( cel putin eu am ) ! cheers,
@ sasha sry .. dar nu imi place sa fiu inselat , si nici prietenului tau nu cred ca i-ar placea :lol: :Di am MEAN |
Quote:
auzi...ce ar fi sa`ti vezi de treaba ta.....???k deja intreci masura...am sarit de la subiect :-4 |
berea isi spune cuvantul :D anyway tot nu am inteles dc esti supi.. dar daca nu vrei sa zici :( asta este .. noapte buna .. somnic pufulos
|
Quote:
|
yup :lol: d'abia asteptam sa ne intalnim :D
morala e : lupta fiule! fi tu ala destept :D |
Quote:
|
eu cand am decis sa iau o pauza.. nu a durat mai mult de o saptamana si am avut numai crize.. si acum mai am cate o criza saptamanala ca sunt singur si nu am gajica ;) e naspa fara.. cel putin eu nu pot FARA ! sper ca tu sa fi diferit si sa nu suferi din aceasta pauza ;)
|
Quote:
|
Si nu e faza ca as avea crize tot ce e ca ias simtzi lipsa ma obisnuisem sa ma trezeasca dimineatza cu telefonu si sa imi zica noapte buna inainte sa ma culc la telefon. Atunci e cel mai naspa
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning