Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Sasha_z 03-05-07 22:43

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 883268)
Iar dc e vre-o sansa sa ne intalnim vreodata itzi promit ca itzi cumpar un buchet mare de flori :)

si....sau doar atat???

Acer 03-05-07 22:45

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 883273)
si....sau doar atat???

Pai nu vreau sa t agatz si oricum e funny :P

Mustang 03-05-07 22:48

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 883262)
@acer poi vezi k eo`s de aia pretentioasaaaa la mine sa vii cu flori alea alea...=))))))))))))))))
@dolb da de ce ma dai u rpd de gol....hmmmmm imi strici combinatiile pe aici!!!

tzaaaaaaaaaaaaaa
stiam ca ma inseli ...

Sasha_z 03-05-07 22:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 883290)
tzaaaaaaaaaaaaaa
stiam ca ma inseli ...

da cum...nu draga...m`am referit la altceva....:hug::chick:

dolb 03-05-07 23:04

sincer sa fiu.. pe forumul asta am cunoscut si eu o fata din Roman, si m-a impresionat.. f f f placut este f desteapta in ciuda varstei ei ( o sa implineasca in iunie 18 ani ) si f simpatica si tot, si vreau sa ma intalnesc cu ea cat mai curand... vrem sa mergem la mare amandoi :) so totul e bine, asa ca Acer..daca vrei ceva cu adevarat, pune-ti capul la contributie ( nu gandi cu partea de jos ).. si vei vedea k vei avea parte de o fata pe cinste, ( cel putin eu am ) ! cheers,
@ sasha sry .. dar nu imi place sa fiu inselat , si nici prietenului tau nu cred ca i-ar placea :lol: :Di am MEAN

Sasha_z 03-05-07 23:08

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 883341)
sincer sa fiu.. pe forumul asta am cunoscut si eu o fata din Roman, si m-a impresionat.. f f f placut este f desteapta in ciuda varstei ei ( o sa implineasca in iunie 18 ani ) si f simpatica si tot, si vreau sa ma intalnesc cu ea cat mai curand... vrem sa mergem la mare amandoi :) so totul e bine, asa ca Acer..daca vrei ceva cu adevarat, pune-ti capul la contributie ( nu gandi cu partea de jos ).. si vei vedea k vei avea parte de o fata pe cinste, ( cel putin eu am ) ! cheers,
@ sasha sry .. dar nu imi place sa fiu inselat , si nici prietenului tau nu cred ca i-ar placea :lol: :Di am MEAN

auzi...ce ar fi sa`ti vezi de treaba ta.....???k deja intreci masura...am sarit de la subiect :-4

dolb 03-05-07 23:16

berea isi spune cuvantul :D anyway tot nu am inteles dc esti supi.. dar daca nu vrei sa zici :( asta este .. noapte buna .. somnic pufulos

Acer 03-05-07 23:30

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 883341)

Asta deja e amuzant, pe forumu unde ai intrat sa ceri ajutor sa uitzi pe una dai peste alta :)

dolb 04-05-07 09:28

yup :lol: d'abia asteptam sa ne intalnim :D
morala e : lupta fiule! fi tu ala destept :D

Acer 04-05-07 11:36

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 883839)
yup :lol: d'abia asteptam sa ne intalnim :D
morala e : lupta fiule! fi tu ala destept :D

Ai dreptate insa nu prea am chef de alta relatzie cred ca daca nu iese cu fosta pur si simplu o sa iau o pauza mai lunga. Am incercat cu alte fete si decat sa ma stresez cu ele mai bine stau singur o perioada

dolb 04-05-07 11:39

eu cand am decis sa iau o pauza.. nu a durat mai mult de o saptamana si am avut numai crize.. si acum mai am cate o criza saptamanala ca sunt singur si nu am gajica ;) e naspa fara.. cel putin eu nu pot FARA ! sper ca tu sa fi diferit si sa nu suferi din aceasta pauza ;)

Acer 04-05-07 11:47

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884037)
eu cand am decis sa iau o pauza.. nu a durat mai mult de o saptamana si am avut numai crize.. si acum mai am cate o criza saptamanala ca sunt singur si nu am gajica ;) e naspa fara.. cel putin eu nu pot FARA ! sper ca tu sa fi diferit si sa nu suferi din aceasta pauza ;)

Nu am probleme ca nu am prietena pe mine chiar ma streseaza sa ma sune mereu una sa ceara explicati sa vina cu pretenti. Singura faza la care probabil as suferi ar fi ca nu as avea un partener sexual. Oricum la cat stres am avut cu fosta din certuri zilnice daca ma refuza pauza ar fi ideala sa ma linistesc

Acer 04-05-07 11:50

Si nu e faza ca as avea crize tot ce e ca ias simtzi lipsa ma obisnuisem sa ma trezeasca dimineatza cu telefonu si sa imi zica noapte buna inainte sa ma culc la telefon. Atunci e cel mai naspa

dolb 04-05-07 11:59

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 884047)
Singura faza la care probabil as suferi ar fi ca nu as avea un partener sexual.

Sti ca masturbarea este o solutie indicata ! intreaba un psiholog sa vezi ce iti zice! te ajuta la stress..la orice ;) si e healthfull :D

dolb 04-05-07 12:01

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 884047)
Nu am probleme ca nu am prietena pe mine chiar ma streseaza sa ma sune mereu una sa ceara explicati sa vina cu pretenti.

pe mine ma streseaza fosta, ca le spune tuturor ca vai dom'le tot io i-am distrus viata :lol: dar nu tine cont ca am iubit-o enorm si m-a parasit inainte de craciun :| lasa ca i-a venit si ei randul si sufera acum dupa altu .. sa vada cum e ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning