![]() |
Re: accidente in bacau
era unu curios tare.....a vrut sa vada cum ii sade pe botu la o duba
|
Quote:
o masina a traversat prin fata pietonului si pietonul de ciuda i-a spart parbrizul cu capul. |
Numai sageata putea sa zica asa ceva =)) :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi in jurul orei 17 la intersectia dintre vasile alecsandri si 6 martie.nu stiu care au fost circumstantele, eu doar eram prin zona si aveam aparatul la mine.
|
am ajuns si eu pe acolo cand incarcau matizul pe platforma, ii cam trebuie cupola noua, rama la portiera si portiera, parbriz, destule...
|
Quote:
eu cred ca nu-i mai trebuie matiz.:lol::lol: |
mama ce fugareala ii mai dadea baietzashu asta la skoda!!!
|
Quote:
|
ma ce s-a intamplat ? stie cineva ca nu imi dau seama cum a ajuns ala perfect pe cupola ?
si ala cu skoda lovit doar in fata dreapta ... |
cred ca l-a executat din lateral, iar matizul, stabil de felul lui fiind...
|
Mai stiu eu in trecut un matiz care a mai facut un flic-flac pe centru, prietenii stiu de ce... :lol: :lol:
|
dalk nu a stiut sa merga pe 2 roti cu matizu!:lol::lol:
|
Meganu lu je a mutat un Logan de scoala c-am vreo 2 metri(nu a lui Sageata), cum cobori de pe pod la Narcisa sa o ei spre Onesti.
Elevu a pus frana brusca sa acorde prioritate si eu ma uitam in partea stanga sa vad daca vine vreo unu si ce fundulet avea aia de la semafor. :) Daune nus prea mari, doar bara si proectoarele, numaru de inmatriculare si grila radiator. Nu am poze dar o vedeti prin orash ca nu am de gand so repar prea curand. |
:lol:si ce te lauzi ajule?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning