Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

Kallissto 14-05-07 12:34

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Mai greu e de rezolvat cu autorizatiile,in nici un caz cu alegerea unui loc pt mancat sau baut un suc pt ca daca e de asa....locuri sunt cu zecile in Iasi....se poate merge la Ciric sau in Ok unde am fost vineri seara o parte din noi...in fine...posibilitati sunt nenumarate...Important e sa se treca la fapte...si mai putin la vorbe.Cine are timp si si capacitatea de a discuta cu persoanele potrivite pt a obtine autorizatiile si actele necesare sa spuna concret si apoi....GO GO GO!!! daca pana si la Sf Gheorghe.,..care ca marime e jumatate din cartierul C.U.G din Iasi s-au putut face..asa numitele curse pe 200m....cred ca la noi s-ar putea face o intalnire super....:!: nimic nu e imposibil.. depinde doar in ce masura iti doresti acel lucru

AXEL_SS 14-05-07 13:00

Salutare lume. Cum o mai duceti? Ce mai este prin Iasi? Eu momentan sunt in Saarbrucken Germania la studii facultatea. Daca aveti nevoie de ceva de aici sau ceva oferte de tuning. Preturi etc. Poate as putea vb cu anumite persoane poate se va deschide un magazin in iasi. Cine stie? Astept propuneri. Multe salutari de aici, in special domnului Slip si lui ZyZ.
Al vostru AXL :D

CoCaine 14-05-07 13:36

Eu as mai avea o varianta..daca cei de la Suceava nu ne pot da pana la sfarsitul saptamanii un raspuns informativ, sa fim noi cei care fixam data pentru ca noi stim cu siguranta ca se va face ceva,iar cei de la Suceava sa o fixeze in functie de noi..Trebuie sa avem 'demaraj' in ceea ce ne propunem a face..Sper,prin postul meu,sa nu se inteleaga ca incepem o 'intrecere' cu cei de la Suceava,doar ca aici,la Iasi,a sosit momentul sa ne punem pe treaba si primul pas este fixarea datei..
Va salut!
P.S.: MOOOOOOOR DE CAAAAAALD!!Saunaaaaaa!!

CoCaine 14-05-07 13:40

Quote:

Originally Posted by Kallissto (Post 900261)
se poate merge la Ciric sau in Ok unde am fost vineri seara o parte din noi...

In OK e dragut,mie imi place,mancarea e buna,preturi oarecum studentesti,dar locuri de parcare pentru cate masini vor fi nu sunt sub nici o forma :???:
Asa ca taie OK`ul de pe lista ;)

CRyS` 14-05-07 13:45

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 900325)
Salutare lume. Cum o mai duceti? Ce mai este prin Iasi? Eu momentan sunt in Saarbrucken Germania la studii facultatea. Daca aveti nevoie de ceva de aici sau ceva oferte de tuning. Preturi etc. Poate as putea vb cu anumite persoane poate se va deschide un magazin in iasi. Cine stie? Astept propuneri. Multe salutari de aici, in special domnului Slip si lui ZyZ.
Al vostru AXL :D

Si pe mine m`ai uitat...dar park acu ceva zile erai in Iasi...acuma acolo?:rolleyes2

slip 14-05-07 16:04

vreau sa spun cateva kestii importante...
1 la mana.. cocaine.. suceava depinde de un salon auto din cate am inteles.. si de alti factori...deci nu putem sa ii grabim.. crezi k ei nu vor sa faca?
stefan stie ele ce stie de nu spune nimic.. pentru k nu poti promite un eveniment atata timp cat nu ai o baza.. si avand in vedere k acel salon s-a amanat..se amana si cursa..
nu stiu de ce te grabesti asa tare sa organizezi eveniment.. sau intalnire..cum vrei sa ii spui...
eu zic sa avem rabare k sa iasa treaba frumoasa... ok? stefan..daca intri pe aici..sau te uiti din greseala. zi-ne si noua cateva detalii... poate te ajutam si noi cu ceva..incercam cum putem.. te salut..

2 la mana.. razvan XEX e rugat sa vina la post :))) k avem de discutat cateva treburi... foarte interesante..legate de cineva care se baga intre noi cu un tupeu fantastic.. si incearca sa ne bage betze in roate.. o parte din voi stiti cine e...
kestia nasoala e k a adus pe cineva ..care nu era de-al nostru.. .nu-l stia nimeni..si totusi a facut poza cu noi.. adik ..pana mea. am zis k poate il stiti voi dar am vz k nu e asa...
in fine..acel omuletz cu laguna..nu stiu ce cauta acolo...dar era adus de personajul de mai sus.. cu un tupeu fantastic...n-am vazut asa ceva..
dak se afla cine ciripeshte.. o sa iasa nasol.. noroc k nu facem niciodata prostii.. sau curse.. k dak ne bagam..ne ardeau..
in fine.. vreau sa vb cu voi .. ori zilele astea.. ori cel tarziu vineri.. cand avetti timp..
cu o parte din voi .. o sa ma vaz azi si maine..restul.. cat de curand..

va salut..si aveti grija cu cine umblati.. circulati incet si regulamentar.. k sunt ochi peste tot.. zi si noapte..
salutari

Kallissto 14-05-07 16:04

Bah...Crys da sensibilos mai esti...pe bune:D

djandrey23 14-05-07 16:44

Salutari baieti!

1. diseara incerc sa ajung si eu Slip la o cafea si sper sa fac rost si de sticker , dak nu , am sa ma rog de cineva poate ma ajuta cu unu !

2. vreau sa fac rost de acele inele de bord... parerea mea e ca seamana cu cele de la Golf 4... si poate stie cineva de unde sa`mi iau

3. V`am salutat , O ZI CAT MAI RACOROASA! pe diseara(ma straduiesc dak nu alta data..)

bakal 14-05-07 16:53

Quote:

Originally Posted by djandrey23 (Post 900694)
Salutari baieti!

2. vreau sa fac rost de acele inele de bord... parerea mea e ca seamana cu cele de la Golf 4... si poate stie cineva de unde sa`mi iau

incearca in spate la flamingo,.... e acolo un butic:)

djandrey23 14-05-07 17:09

ok , am sa ma duc sa intreb!
Multumesc.

CoCaine 14-05-07 17:10

Quote:

Originally Posted by slip (Post 900627)
cocaine[...]
nu stiu de ce te grabesti asa tare sa organizezi eveniment.. sau intalnire..cum vrei sa ii spui...

In primul rand nu vreau sa organizez EU acest eveniment
In al doilea rand nu ma grabesc nicaieri,doar ca , cred ca a sosit timpul sa vorbim serios despre asta..
In al treilea rand nu o sa ma mai agit,nu vreau sa par..in fine..
Bafta..

djandrey23 14-05-07 17:13

baieti , eu sunt boboc pe aici dar dak credeti ca va pot ajuta cu ceva va stau la dispozitie pe cat posibil !

dak e de ceva "YM: djandrey23" si vorbim!

V-am salutat! O zi racoroasa!

CRyS` 14-05-07 17:24

Vezi ultimu nr din 4Tuning...Are sticker. Costa 8 lei.... ;) ! Caut`o la OMV Nicolina sau Pacurari sau centrel Rodipet!

Si inca ceva!

La 21.30 vreau sa ne intalnim !Sus pe Copou, in ultimul rond! Sa vorbim despre o alta problema,tot legata de 4Tuning...E ceva mai grav,ceva ce se intampla din ce in ce mai des pe forum....Dar si problema legata de papagalii care stau si ne urmaresc pe aici...sa ma pupe`n fund :D :lemon: !

djandrey23 14-05-07 17:27

dap , am sa ma uit mai incolo cand ies cu masina! apropo , pe mess n`ai raspuns , da aici da ;)) , las ca`i bine si aici , multumesc !

slip 14-05-07 18:01

da ci esti asa revoltat crys? stai calm..k se rezolva.. nu stiu de ce te consumi asa de mult :D sincer acuma.. :D
si mai intreaba si tu oamenii ... dak vor..dak pot ..sa vina.. k asa facem intalnire de 3 oameni..
salut

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning