![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Jock, nu ne arati si noua poze de vineri de la intalnire? :D
|
1 Attachment(s)
...am si "masina de poze" :D
|
Eh, lasa ca arata bn ... data viitoare sper sa ajung si eu:???:
|
....eu o sa fac o pauza....prea mult "misto" strica
|
ma intristeaza sa aud asta. sti parerea mea.eu cred ca nici 90% din copii astia tastaturisti nu erau in stare nici sa desfaca prezoanele la o roata. intelegi acum de ce vroiam sa inchid topicul. cu luminite si beculete faci fata la astia. da sa nu ne punem la minetea lor. asta e tot sfat de la tine. bafta si nu ceda acum la sfirsit ca sti tu ce la mal
. haha . |
..eeee, am incercat sa fiu si eu baiat bun" ... dar mai sunt si "uscaturi" ,..nu vreau sa intru in detalii iar "subiectul" asta ,pentru mine este inchis ;)
... ai inteles gresit ,pauza" o sa fie la intalnirile golf - club ;) |
jock sper ca nu te am deranjat atat de rau vineri seara cred k la mine te referi.....si daca eu sunt acela vreau sa imi cer scuze pentru glumitele pe care le am facut nu am vrut sa te jignesc....:(
|
grasule" ,nu ai de ce sa iti ceri scuze ,nu ai gresit cu nimic ..."glumitele" tale se "digera" usor ,chill ;)
Quote:
|
ms jock.......:oops:....
eu sper sa te mai vad la intanliri cel putin la cele de duminica.......ai tot respectul din partea mea.... |
Sa pui farurile inapoi :lol: si vezi sa nu ramai cu suruburi in plus la sfarsit (glumesc). Hai ca iese incet incet.. ti-am zis ca atunci cand ai prietenii alaturi e mai bine! Si asta nu pt doua faruri... ci pt restu!
|
Adevarat ;) ,fara ajutorul lor nu cred ca o scoteam la capat :boogy:
|
1 Attachment(s)
.....o sa dureze :sad:
...sau vopsit si oglinzile" |
indiferent cat ar dura, o sa fii foarte multumit la sfarsit !
de fapt....sfarsitul nu cred ca o sa vina niciodata, tu fiind foarte pasionat, si mereu gasind cate ceva de facut la golfuletz ! ps: vara asta, dupa ce termin cu facultatile, cu itp`u si etc....o sa vin special la bucuresti ca sa vad JOK`ul de aproape ! :) eventual la un "meet" d`al vostru :P |
Quote:
|
1 Attachment(s)
...mai schimbam si noi
..o poza cu prietenu meu B_60UPE ...(mersi bro' pentru ajutor ;) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning