![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
e de pe poza stock trickz! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
un update la eclipse..mai exact..am mai potrivit culorile de la bara-fata si prag,neoane,stop spate fumuriu,background...
|
oau..copaci albastrii..supeeeer:X selectii urate in unele locuri, la spate parca ar fi un feather sau ceva, janta spate mai mica decat cea din fata. prin geam, ai uitat o zona din padurea albastra, care nu e albastra:lol: bara de bmw pe mitsu..cam kitsch dupa mine dar gusturile difera...
|
mai bine o lasai fara update.neoanele is destul de faine,dar backgroundu`,nu...masina ii in contrast prea mare cu fundalu`
|
arata mai bine fara update.....e intradevar un update dar nu e upgrade...:)))
|
2 Attachment(s)
na de-ici:drag racing!8)
|
La Naiba:D:lol::lol: mai bne nu postam...:lol: eh asta este...urmatoarea va fi mai buna:D
|
seby e tare ideea . dar trebuia sa faci partea din spate la masina ... mai in fum asa ... si omu ala la fel ...parca prea clar se vede :D
|
pai am pus dar foarte putin fum in spate peste masina.in poza originala nu este deloc fum peste masina si deaia nam pus nici io.:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
m-am mai jucat si io azi cu o poza:oops:
|
audi a3 1998
2 Attachment(s)
|
pikone_cj:
1.cateva selectii patratoase 2.nu trebuia sa dai q "blurry" la farul din dreapta 3.grila mi se pare a fi din alt unghi 4.ceva umbra sub bara fata ar fi mai trebuit 5.janta spate pare a fi cam ovala asta am avut yo de zis...bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning