![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
am uitat de regula....scuze... daca poti si vrei imi explici si mie cum adica e saturata culoarea...ca nush:P mersi |
ctrl+u....................
|
@tca - merz - e cam OZN! jantele sunt plate, vopseaua e ireala, grila e stramba si blurry, folia la fel, fa-o din nou!
@funbmw - E46 - roz-mov nu e culoarea ideala pt un bmw, numarul de inmatriculare e stramb, jantele au un mic defect adica sunt celaeasi jante si pe fata si spate( aceeasi roata) si sunt plate, nu sunt umbre, spoilerul fata nu merge cu linia masinii...dar pt un incepator ai incercat sa faci destul de multe! fi atent la detalii si o sa arata mai bine! incearca lucruri mai simple si incet incet aprofundezi! ;) bafta! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
+10 caractere
|
foarte fain lucrata...imi plac farurile,sunt killere...:D
singura chestie...io zic ca puteai sa o faci un pic mai mare fata de background.foarte faina,bravo... |
2 Attachment(s)
Oltcit 12TRS Rally
:lol: |
ce fain vine bara de e30!!!! nice one bro :) keep`em comming :)
|
gabi: simplu si de efect:)
|
salutare din now... lucrarea mea..cea cu e46 ..nu este kiar bn facuta...mam grabit stiu asta...am uitat sa dau ceva lumina la bari ...oricum o sa mai exersez...
|
Quote:
|
Quote:
|
@ leeloo nld cam are dreptate ... e doar prea lasat .. in rest :goodjob:
|
@L33L00 - Tiguan - arata fain asa rau, nu prea imi palce pasajul la roata spate
@gabi - Oltcit - da si nu da bine spoilerul de urs pe oltcit. e bine lucrat oricum, dar parca nu prea merge! fiecare cu parerea lui! ;) |
place super mult olcitul!!!e foarte tare:D:Dbafta in continuare:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning