Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

dms28 16-02-12 11:45

Re: Street Legal Racing - Redline v2

2 Attachment(s)
salutare la toata lumea am revenit dupa o pauza lunga :( am revenit si eu cu un audi a4 si ce sa mai intamplat cu kata a plecat sau revine? Sper sa revina ca nu este frumos ca sa pierdem un player ca kata si data viitoare baieti astia care cereti masinii sau alte componente mai intai folositi si voi site-urile care sunt de slrr si dak nu gasiti intrebati in pm dak vreti aceea masina sau aceea piesa ;)

ebone-frumos lacetti:D

Rosha 16-02-12 14:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ebone (Post 4883521)
cu placere. de unde ai luat C-Klass`u?

l-am gasit daca nu ma insel in topicul asta:) am citit vreo 550 pagini+ si am luat cam toate masinile care le-am gasit:D:)) uite-l aici (in catalog va aparea Focer RC,nu amg. si eu il cautam ca idiotu:))si nu stiam de ce nu ilgasesc:)) )

radu- nu fac poze pe drum ca ai vazut ce urat ies,din cauza graficii,macar in garaj arata cat de cat bine:)

Am si eu o idee,nu vreti sa organizam un concurs de masini. Ideea ar fi urmatoare. sa fie etape eliminatoare, in care sa zicem 3 playeri au de facut o masina dupa anumite criterii gen: model,tema,culori,anumite piese,etc?!..si pe masura ce trec dintr-o etapa,criteriile sa se schimbe:D sa fie ca un poll?

Robicutz 16-02-12 14:30

Quote:

Originally Posted by Rosha (Post 4883711)
l-am gasit daca nu ma insel in topicul asta:) am citit vreo 550 pagini+ si am luat cam toate masinile care le-am gasit:D:)) uite-l aici (in catalog va aparea Focer RC,nu amg. si eu il cautam ca idiotu:))si nu stiam de ce nu ilgasesc:)) )

radu- nu fac poze pe drum ca ai vazut ce urat ies,din cauza graficii,macar in garaj arata cat de cat bine:)

Si dc nu incerci sa-ti setezi detaliile la maxim? ai placa slaba?

Rosha 16-02-12 14:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 4883717)
Si dc nu incerci sa-ti setezi detaliile la maxim? ai placa slaba?

sunt setate la maxim:(nu stiu ce sa ii mai fac...daca ma poate ajuta cineva,va rog frumos:D joc de pe laptop si am placa asta:

dary762 16-02-12 14:34

Quote:

Originally Posted by Rosha (Post 4883711)

Am si eu o idee,nu vreti sa organizam un concurs de masini. Ideea ar fi urmatoare. sa fie etape eliminatoare, in care sa zicem 3 playeri au de facut o masina dupa anumite criterii gen: model,tema,culori,anumite piese,etc?!..si pe masura ce trec dintr-o etapa,criteriile sa se schimbe:D sa fie ca un poll?

Exista de ceva timp un thread pe tema asta de concurs..deci nu mai are rost

Rosha 16-02-12 14:52

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 4883722)
Exista de ceva timp un thread pe tema asta de concurs..deci nu mai are rost

in threadul concurs? alea nu sunt masini din slrr,de aia am zis,ca nu am vazut,am citit in schimb ca a fost un concurs de drift,dar eu ma refeream la un concurs de frumusete:D

Reanult Megane RS

ebone 16-02-12 14:59

3 Attachment(s)
mersi Rosha.

Nissan Fairlady Z432

Rosha 16-02-12 15:05

Quote:

Originally Posted by ebone (Post 4883749)
mersi Rosha.

Nissan Fairlady Z432

nu ai pentru ce..tu ce parere ai despre ce am propus?te-ai baga?:D

ebone 16-02-12 15:07

Quote:

Originally Posted by Rosha (Post 4883755)
nu ai pentru ce..tu ce parere ai despre ce am propus?te-ai baga?:D

nu prea ma mai bag la competiti deastea :D

dary762 16-02-12 15:22

Quote:

Originally Posted by Rosha (Post 4883742)
in threadul concurs? alea nu sunt masini din slrr,de aia am zis,ca nu am vazut,am citit in schimb ca a fost un concurs de drift,dar eu ma refeream la un concurs de frumusete:D

Reanult Megane RS

La "concurs" majoritatea masinilor sunt din street legal racing redline.
Nu vad ce rost mai are un concurs intre noi daca este deja asemanator..?
Ma rog faceti ce vreti..au fost concursuri si de drift si de drag..

Robicutz 16-02-12 15:37

Din pacate nu prea avem cine sa se ocupe de concursuri... Eu m-as baga...

R.Equinox 16-02-12 15:54

3 Attachment(s)
Alfa Romeo

Radu A.K.A. G.R.M.-Pana acum arata bine:X
ebone-Cand am vazut pozele am crezut ca e Kata:)):))...frumoasa!

Rosha 16-02-12 15:56

Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 4883789)
Din pacate nu prea avem cine sa se ocupe de concursuri... Eu m-as baga...

Pot sa organizez eu?:D

Uitati un exemplu

Prima etapa, grupe de cate 2,eliminatoriu.
Criterii:
Masina: BMW
Model: e30
Culoari: negru+ orice alta culoare

sau cum zice Equinox

sorinsidesmokelfs 16-02-12 15:58

Si daca tot ati inceput cu proiecte am si eu unul:SLRR 4tuning edition;).Da ati auzit bine luam un Slrr(unul din noi nu toti) si punem in el wallpapere,masini testate de useri nu foarte multe 20-30 din cele mai bune(luam unele fara buguri sau cu cat mai putine buguri) si motoare/jante si tot felul de accesori;)+ ceva harti si asa vom face un slrr fara crashuri:)

R.Equinox 16-02-12 16:01

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 4883817)
Si daca tot ati inceput cu proiecte am si eu unul:SLRR 4tuning edition;).Da ati auzit bine luam un Slrr(unul din noi nu toti) si punem in el wallpapere,masini testate de useri nu foarte multe 20-30 din cele mai bune(luam unele fara buguri sau cu cat mai putine buguri) si motoare/jante si tot felul de accesori;)+ ceva harti si asa vom face un slrr fara crashuri:)

De ce sa facem noi asta daca deja se lucreaza la asa ceva?...cu masini din FM3 etc ..Stie Domnul Marius mai bine...Deci pana la urma..care se baga in concurs?..

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning