![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
salutare la toata lumea am revenit dupa o pauza lunga :( am revenit si eu cu un audi a4 si ce sa mai intamplat cu kata a plecat sau revine? Sper sa revina ca nu este frumos ca sa pierdem un player ca kata si data viitoare baieti astia care cereti masinii sau alte componente mai intai folositi si voi site-urile care sunt de slrr si dak nu gasiti intrebati in pm dak vreti aceea masina sau aceea piesa ;)
ebone-frumos lacetti:D |
1 Attachment(s)
Quote:
radu- nu fac poze pe drum ca ai vazut ce urat ies,din cauza graficii,macar in garaj arata cat de cat bine:) Am si eu o idee,nu vreti sa organizam un concurs de masini. Ideea ar fi urmatoare. sa fie etape eliminatoare, in care sa zicem 3 playeri au de facut o masina dupa anumite criterii gen: model,tema,culori,anumite piese,etc?!..si pe masura ce trec dintr-o etapa,criteriile sa se schimbe:D sa fie ca un poll? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Reanult Megane RS |
3 Attachment(s)
mersi Rosha.
Nissan Fairlady Z432 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu vad ce rost mai are un concurs intre noi daca este deja asemanator..? Ma rog faceti ce vreti..au fost concursuri si de drift si de drag.. |
Din pacate nu prea avem cine sa se ocupe de concursuri... Eu m-as baga...
|
3 Attachment(s)
Alfa Romeo Radu A.K.A. G.R.M.-Pana acum arata bine:X ebone-Cand am vazut pozele am crezut ca e Kata:)):))...frumoasa! |
Quote:
Uitati un exemplu Prima etapa, grupe de cate 2,eliminatoriu. Criterii: Masina: BMW Model: e30 Culoari: negru+ orice alta culoare sau cum zice Equinox |
Si daca tot ati inceput cu proiecte am si eu unul:SLRR 4tuning edition;).Da ati auzit bine luam un Slrr(unul din noi nu toti) si punem in el wallpapere,masini testate de useri nu foarte multe 20-30 din cele mai bune(luam unele fara buguri sau cu cat mai putine buguri) si motoare/jante si tot felul de accesori;)+ ceva harti si asa vom face un slrr fara crashuri:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning