![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza cu stadiu actual al masinii , jantele Gold daca se poate si folia pe geamuri. Mersi frumos !
|
2 Attachment(s)
.............
|
Quote:
Multumesc frumos! |
Quote:
|
Foarge frumos ai lucrat dany, merci!
|
Foarge frumos ai lucrat dany, merci!
|
3 Attachment(s)
Quote:
(e full brush,si e primul.. ) |
3 Attachment(s)
Salut! Imi pui si mie jantele astea pe solenza? Si un pic mai joasa garda daca se poate.. :?:
|
5 Attachment(s)
Salutare baieti
Vreau si eu daca se poate sa imi "montati" cele 2 tipuri de pleoape :D Atasez poze cu cele 2 modele. |
3 Attachment(s)
Salut am si eu o rugaminte la voi o culoare la jante gen un gri inchis/sau o alta culoare care mio recomandati.multumesc frumos
|
5 Attachment(s)
..............
|
2 Attachment(s)
Salut baieti ,
Nu stiu daca ma incadrez bine cu cerinta mea. Vreau sa imi colantez lateralele atv-ului cu un decal custom.Am gasit imaginea dorita de mine insa nu e pozitionata cum trebuie. 1.Capul clownului sa fie in spre marginea imaginii ( partea dreapta) ca sa pot da in lucru autocolantul .mentionez ca trebuie si in oglinda pentru partea stanga . 2. daca se poate o simulare cu el pus pe laterala atv . Atv meu este galben insa nu am poza exacta cu lateral si am otat pentru una luata de pe net ! |
2 Attachment(s)
am si eu o rugaminte sa imi faceti jantele urmatoarele culori(miezul)
1.un albastru mai deschis,gen cerul senin:D 2.albastru mai inchis(asemanator specific subaru) 3.negru 4.un gri sobolan,mat dar daca aveti chef si alte variante de gri... rog ambele variante..si janta simpla si pe masina multumesc |
1 Attachment(s)
salut va rog frumos daca se poate sa imi faceti si mie stopurile intr-o poza rosii si una mai fumurii vreau sa pun folie pe ele si nu stiu ce culoare!!! mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning