![]() |
Re: Comentarii lucrari!
nice........
|
si cum ia curba daca are asemenea roti pe fata?
|
de a mea nu mai ziceti nimica:(
|
2 Attachment(s)
astept si eu comenturi,un types 2,totul este brush cu exceptia turometrului harrtiei si jentilor
|
*Reme - nush c ai facut dar dupe c ai coborat-o toata e blurry ...
*P.I.M.P boy - de-a drerptu exceptionala ... e o aerisire in spoiler ... cea care nu e "gaura" ... cea din lateral ... la tine se vede negru ... cred kar fi trb sa se vada grindurile cauciucului ... :p |
reme: masina este blurry, incearca sa lucrezi mai mult la detalii
pimp_boy: imi place cum ai lucrat, mai trebuiau cateva umbre la carbonul de pe spoilerul fata, in rest arata bine, doar ca mi se pare prea ***urista capota :-P |
pimp_boy ..... e bine bine .... numa ca vezi ca poti sa setezi dodge too-l ul la puterte mai mica asea incat sa nu fie asea de albe chestiile alea care ar trebui sa fie doar luminaose ;)
|
pimp boy-misto dar am gasit cateva lucruri care nu prea par in ordine...
1.carbonu de pe spoiler pare rupt(eu oricum nu cred k asa ar trebui sa arate din unghiu asta) in coltul din dreapta. 2.plasa mi se pare un pic cam mare .... 3.intr-adevar sunt cam luminoase unele zone(mai ales p prag).poate ar fi bine sa setezi dodge tool la put mai mica 4.nu prea inteleg cum se imbina carbonu cu metalul la capota ,dar asta nu e neaparat o greseala,eu doar nu cred k ar fi posibil in realitate... 5.plasa de pe aerisirea mare face un unhi in centruy(daca te uiti in partea ei de jos se observa) dar pe plasa nu apare nici o diferenta.macar umbrele ar trebui sa pice altfel zic eu. 6.nu stiu daca e asa dar mie mi se pare k ai incercat sa refaci bara cea mai din stanga a grilajului(cum se vede prin parbriz) si nu prea a iesit cum trebuie ,oricum se vede k e revopsita (s-ar putea doar sa mi se para mie ..dar asa pare) oricum am cautat si am gasit atatea greseli doar pt k mi se pare k lucrarile tale sunt prea bune pt a fi stricate de niste greseli minore.... sper k am fost de ajutor... |
k ms pt observatii si carbonul cu metalul am vzut la o masina adevarata normala defapt este jumatate de capota cea dinc arbonc are se desface si cealalta la fel
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...si honda mea accord type R. ce ziceti? a iesit bine?
|
interesant spoiler de bmw :D
|
se vd unde ai pus noul spoiler... plus k arata aiurea pt k are o creasta de la spoilerul veki si una de la spoilerul nou :D
|
culoarea spoilerului difera fata de cea a masinii ....
|
Quote:
P.S. Euro R ;) ... |
placut
:)) |
1 Attachment(s)
culoarea nu e identica
iar forma spoilerului e aiurea |
mda... asta am zis si noi :)
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de asta??:lol:
|
prin geamuri nu se vede noul background ...
|
in partea din dreapta ai acoperit un pic farul, ai lasat o mik portiune nevopsita... plus k nu mai pare aceasi culoare
|
2 Attachment(s)
mai am ceva pt voi!:lol:
nu va luati de janta din spate ..........stiu ca e umpic plata!:???: |
pai ai marit eleronu si e blurr ... in partea de jos a lui se vede stalpu dp vechiu background ... dak esti un pic atent se vede vechiu background si prin parbriz si geamu lateral ...
|
2 Attachment(s)
ok lukian...la prima masina spoilerul si pragul sunt la rezolutie mult mai mica asa k nu se vad bine de loc..jantele sunt plate..geamuril laterale sunt mult prea inchise la culoare..iar selectiile in jurul pragului cam lasa de dorit
la a doua masina eleronul e blurry rau...din nou geamuril laterale sunt prea inegrite..ai uitat o bucata de iarba...amandoua jantele sunt blurry si plate..si unde ai refacut gura aia se vede cam blurry acumceva de la mine.m-am intors pe 15 asa k nu am putut sa o fac pt concurs...totul e brush cu exceptia stopurilor,esapamentului si a jantelor...e cam cea mai complexa lucrare a mea de pana acum (in jur de 100 de layere :sad: ) ..sper sa fie bine .comentati in sange pls(de prag nu sunt 100% multumit dar o sa il refac alta data) |
stopul din stanga e un pic bagat inauntru, cel din dreapta e un pic blurry, iar carbonu e cam albicios... mi se pare k pluteste un pic in fundal... dar e super misto oricum... felicitari
|
stopurile sunt deformate ... adik "cercurile" alea nu sunt rotunde ... toba arata ciudat park iese din asfalt ... suportul pe unde ar trb sa iasa capul tobei e stramb ... parerea mea mai bine nu il puneai ... lucrarea e intradevar f buna ...
|
1 Attachment(s)
o lucrare mai veche (printre primele)
P.S. - Nu va luati de semnatura stiu ca e cam mare :oops: |
Quote:
|
*t1grul - putin tuning ... ai vopsit suporturile geamurilor ... oglinda ... aceeasi janta si in fata si in spate ...
|
2 Attachment(s)
comentati va rog...:roll:
nu e cine stie ce.. |
janata fata blurr ... janta spate stramba ... capetele tevilor de esapament nu sunt in cel mai bun unghi ...
|
2 Attachment(s)
Primele mele masini "tunate"... :D Sa imi spunetzi ce parere avetzi.. :D:D:D:D
|
2 Attachment(s)
bv tazzy;) un inceput bun:D .......am shi yo o mashina...am destule greseli dar e prima oara cand fac asa ceva...totul brush...inafara de fundal sho roti
|
*TazzY - unu ... incearca sa lucrezi la rez mai mari ... doi ... pune si originalele ... sa vedem c ai modificat ...
*frost_dani - dape buna ideea ... insa ai f multe greseli ... selectii strambe ... nu ai reflexii ... umbre ireale ... |
tare frost e cv sa faci din jaf cv frumos:-)
|
reflexii nu am vrut sai mai pun....ms de comentarii;)
|
2 Attachment(s)
.............................
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
care credeti ca e cea mai reusita?
|