Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

cristy_4speed 20-08-06 15:57

Re: Comentarii lucrari!

nice........

pufy 20-08-06 17:18

si cum ia curba daca are asemenea roti pe fata?

vlad_VSV 20-08-06 17:26

de a mea nu mai ziceti nimica:(

P.I.M.P boy 20-08-06 21:11

2 Attachment(s)
astept si eu comenturi,un types 2,totul este brush cu exceptia turometrului harrtiei si jentilor

patriotu90 21-08-06 07:12

*Reme - nush c ai facut dar dupe c ai coborat-o toata e blurry ...
*P.I.M.P boy - de-a drerptu exceptionala ... e o aerisire in spoiler ... cea care nu e "gaura" ... cea din lateral ... la tine se vede negru ... cred kar fi trb sa se vada grindurile cauciucului ... :p

PointMaster 21-08-06 10:23

reme: masina este blurry, incearca sa lucrezi mai mult la detalii
pimp_boy: imi place cum ai lucrat, mai trebuiau cateva umbre la carbonul de pe spoilerul fata, in rest arata bine, doar ca mi se pare prea ***urista capota :-P

L33L00 21-08-06 17:23

pimp_boy ..... e bine bine .... numa ca vezi ca poti sa setezi dodge too-l ul la puterte mai mica asea incat sa nu fie asea de albe chestiile alea care ar trebui sa fie doar luminaose ;)

pufy 21-08-06 19:47

pimp boy-misto dar am gasit cateva lucruri care nu prea par in ordine...
1.carbonu de pe spoiler pare rupt(eu oricum nu cred k asa ar trebui sa arate din unghiu asta) in coltul din dreapta.
2.plasa mi se pare un pic cam mare ....
3.intr-adevar sunt cam luminoase unele zone(mai ales p prag).poate ar fi bine sa setezi dodge tool la put mai mica
4.nu prea inteleg cum se imbina carbonu cu metalul la capota ,dar asta nu e neaparat o greseala,eu doar nu cred k ar fi posibil in realitate...
5.plasa de pe aerisirea mare face un unhi in centruy(daca te uiti in partea ei de jos se observa) dar pe plasa nu apare nici o diferenta.macar umbrele ar trebui sa pice altfel zic eu.
6.nu stiu daca e asa dar mie mi se pare k ai incercat sa refaci bara cea mai din stanga a grilajului(cum se vede prin parbriz) si nu prea a iesit cum trebuie ,oricum se vede k e revopsita (s-ar putea doar sa mi se para mie ..dar asa pare)
oricum am cautat si am gasit atatea greseli doar pt k mi se pare k lucrarile tale sunt prea bune pt a fi stricate de niste greseli minore....
sper k am fost de ajutor...

P.I.M.P boy 21-08-06 23:19

k ms pt observatii si carbonul cu metalul am vzut la o masina adevarata normala defapt este jumatate de capota cea dinc arbonc are se desface si cealalta la fel

pufy 22-08-06 10:54

Quote:

Originally Posted by P.I.M.P boy (Post 527387)
k ms pt observatii si carbonul cu metalul am vzut la o masina adevarata normala defapt este jumatate de capota cea dinc arbonc are se desface si cealalta la fel

super tare....in vreo 10 ani poate o sa vedem si p la noi

Reme 22-08-06 11:51

2 Attachment(s)
...si honda mea accord type R. ce ziceti? a iesit bine?

DVDValy 22-08-06 12:04

interesant spoiler de bmw :D

Ace Axel 22-08-06 13:27

se vd unde ai pus noul spoiler... plus k arata aiurea pt k are o creasta de la spoilerul veki si una de la spoilerul nou :D

patriotu90 22-08-06 14:13

culoarea spoilerului difera fata de cea a masinii ....

blowwind 22-08-06 14:33

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 527715)
...si honda mea accord type R. ce ziceti? a iesit bine?

faru din stanga e mia mare decat cel din dreapta :) in plus...nu e in linie cu spoilerul original...se vede clar ca e pus peste ... :) si cum a zis si patriotu...alta culoare ;)

P.S. Euro R ;) ...

cristy_4speed 22-08-06 17:26

placut
:))

Cristi T 22-08-06 22:45

1 Attachment(s)
culoarea nu e identica
iar forma spoilerului e aiurea

Ace Axel 22-08-06 23:51

mda... asta am zis si noi :)

Lukian_XXX 23-08-06 07:30

2 Attachment(s)
ce ziceti de asta??:lol:

patriotu90 23-08-06 09:01

prin geamuri nu se vede noul background ...

Ace Axel 23-08-06 09:31

in partea din dreapta ai acoperit un pic farul, ai lasat o mik portiune nevopsita... plus k nu mai pare aceasi culoare

Lukian_XXX 23-08-06 10:24

2 Attachment(s)
mai am ceva pt voi!:lol:
nu va luati de janta din spate ..........stiu ca e umpic plata!:???:

patriotu90 23-08-06 12:04

pai ai marit eleronu si e blurr ... in partea de jos a lui se vede stalpu dp vechiu background ... dak esti un pic atent se vede vechiu background si prin parbriz si geamu lateral ...

pufy 23-08-06 12:25

2 Attachment(s)
ok lukian...la prima masina spoilerul si pragul sunt la rezolutie mult mai mica asa k nu se vad bine de loc..jantele sunt plate..geamuril laterale sunt mult prea inchise la culoare..iar selectiile in jurul pragului cam lasa de dorit
la a doua masina eleronul e blurry rau...din nou geamuril laterale sunt prea inegrite..ai uitat o bucata de iarba...amandoua jantele sunt blurry si plate..si unde ai refacut gura aia se vede cam blurry
acumceva de la mine.m-am intors pe 15 asa k nu am putut sa o fac pt concurs...totul e brush cu exceptia stopurilor,esapamentului si a jantelor...e cam cea mai complexa lucrare a mea de pana acum (in jur de 100 de layere :sad: ) ..sper sa fie bine .comentati in sange pls(de prag nu sunt 100% multumit dar o sa il refac alta data)

Ace Axel 23-08-06 12:39

stopul din stanga e un pic bagat inauntru, cel din dreapta e un pic blurry, iar carbonu e cam albicios... mi se pare k pluteste un pic in fundal... dar e super misto oricum... felicitari

patriotu90 23-08-06 13:08

stopurile sunt deformate ... adik "cercurile" alea nu sunt rotunde ... toba arata ciudat park iese din asfalt ... suportul pe unde ar trb sa iasa capul tobei e stramb ... parerea mea mai bine nu il puneai ... lucrarea e intradevar f buna ...

t1grul 23-08-06 13:18

1 Attachment(s)
o lucrare mai veche (printre primele)

P.S. - Nu va luati de semnatura stiu ca e cam mare :oops:

pufy 23-08-06 13:31

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 529202)
stopurile sunt deformate ... adik "cercurile" alea nu sunt rotunde ... toba arata ciudat park iese din asfalt ... suportul pe unde ar trb sa iasa capul tobei e stramb ... parerea mea mai bine nu il puneai ... lucrarea e intradevar f buna ...

10x mate...stopuri mai bune ca alea nu am gasit(si p-astea le-am modificat o gramada k ele de fapt nu sunt chiar din acelasi unghi..).suportul ala asa am dorit eu sa-l fac..ideea nu era sa urmareasca exact tip-ul

patriotu90 23-08-06 13:35

*t1grul - putin tuning ... ai vopsit suporturile geamurilor ... oglinda ... aceeasi janta si in fata si in spate ...

peter 23-08-06 18:52

2 Attachment(s)
comentati va rog...:roll:

nu e cine stie ce..

patriotu90 23-08-06 19:45

janata fata blurr ... janta spate stramba ... capetele tevilor de esapament nu sunt in cel mai bun unghi ...

TazzY 23-08-06 21:05

2 Attachment(s)
Primele mele masini "tunate"... :D Sa imi spunetzi ce parere avetzi.. :D:D:D:D

frost_dani 23-08-06 21:15

2 Attachment(s)
bv tazzy;) un inceput bun:D .......am shi yo o mashina...am destule greseli dar e prima oara cand fac asa ceva...totul brush...inafara de fundal sho roti

patriotu90 23-08-06 21:20

*TazzY - unu ... incearca sa lucrezi la rez mai mari ... doi ... pune si originalele ... sa vedem c ai modificat ...
*frost_dani - dape buna ideea ... insa ai f multe greseli ... selectii strambe ... nu ai reflexii ... umbre ireale ...

AdY9005 23-08-06 21:26

tare frost e cv sa faci din jaf cv frumos:-)

frost_dani 23-08-06 21:26

reflexii nu am vrut sai mai pun....ms de comentarii;)

PointMaster 23-08-06 22:22

2 Attachment(s)
.............................

Reme 23-08-06 23:01

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 529988)
.............................

mie nu imi place o chestie, si anume sa se vada turometrul si vitezometrul in geam poate dc ii mai sczi opacitatea ar fi mai bine si poate alte jante! kittul e super OK!

BLinKY 24-08-06 00:02

3 Attachment(s)
care credeti ca e cea mai reusita?

Lukian_XXX 24-08-06 06:55

Quote:

Originally Posted by ScAcKi (Post 530112)
care credeti ca e cea mai reusita?

cea in oras e mai reusita dar pare acm ireala!
ai selecti stambe !

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning