![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
pai pe ala cu 053 la sfarsit te-am sunat
|
Nu exista! nu ai credit da beep ca te sunt eu atunci :))
|
Daffy sigur ai dat cui trebe mesajele alea aseara ? ca nu m`a sunat decat cartof aseara dar azi nu a mai zis nimic sa vina sa imi aduca aia. Astazi trebe sa ii las banii lu Goppo. Daca nu ii are in seara asta nu poate sa faca alea.
|
Quote:
|
ms frumos dar am bad`boy :))
|
Quote:
|
mah da nu le-ai da si tu la un copil sarman.....kitrosule!!!!!! :lol:
|
Quote:
lasa-ma frate k sunt suparat,am zis k fac si eu combinatie,dupa ce am asteptat 3 zile dupa ele sa constat k nu sunt pt masina mea:(,acu tre sa le trimit inapoi la mama dreaq si sa astept sa mi le trimita pe ale mele:???: dar poate le dau pana maine cine stie:rolleyes2 |
ba daca le dai pachet cu tot cu volan ti le iau =)) jur.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca ar intra si el....poate o sa continuam acolo....
:lol::lol::lol::lol::lol: |
daca ai mai muncii si tu ... poate nu am mai freca`o si tu :lol::lol::lol:
|
in saptamana asta...putea sa fiu si presedinte....ca la ce raceala am avut, numai in casa am stat...deci sapt asta am o scuza :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
P.S s-a rezolvat pana la urma da? |
nu, nu s`a rezolvat nimic. Mie mi`a picat cosmoteul ... goppo sa iti arunci colegii pe geam ... O sa incerc sa ma duc azi la ei sa imi schimb cartela ca cica s`a demagnetizat ... vrajeala ... prin intermediul internetului o sa il rog pe goppo sau pe mihai .. sa i`a legatura unu cu altu ca am inteles ca a strans evo banii ... si sa vorbeasca ei sa se intalneasca ... sau ... faci si tu o fapta buna daffy ... iti iei manushi in maini, caciula in cap, te duci la mihai si dupa pana la goppo sa ii lasi si tu banii aia.
|
alooo....da un F5 si porma un restart si gata.....io nu ies sa iau paine din fata blocului si tu ma trimit pana la unirii si pana in 13 sept????....stai potol...daca nu eram racit, ma duceam, dar asa...no chance!!!
abia o sa vin la romexpo sa ajut acolo...si in week-end...nici la intalnire nu cred ca ajung....pielea mea....ma duceam, stii bine, dar sunt mort si nu vreau sa stau in casa restul anului (:lol:)... |
Trebuie facute stikere cu H.. nu uita detaliul asta... revin cu detalii cam in 20 de minute.. s-ar putea sa mai facem ceva...
|
eu nu stiu ce ati vorbit aseara dar daca a ramas in picioare chestia cu paletii ... eu zic sa va mai ganditi 1 data ... deci sa ma in el de cosmote X(
|
Quote:
|
Potrivit moment ti-ai ales sa mori daffy...
|
HILSERV SRL daffy... ai faza, inca un n si te-am inchis
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ba nu ti-ar taia aia de la munca tot netu...sa te vad pe urma ce faci :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
crede ca aici e vb de alte cluburi pe la care a mai fost el si de-asta zice...
:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th :pistoles: |
lucian trimite si mie te rog un mail cu ce s`a discutat aseara in 2-3 fraze daca ai timp. Ms.
|
Quote:
|
Nu aranjati planuri si combinatii cu Rubynet ca nu e om de cuvant e neserios..bine ca mult altii de pe aici
|
daca are vreo legatura ce zici tu aici cu faza de aseara te rog in mod special sa te abtii. M`am lecuit sa ies afara cu oraganizarea facuta de altii si sa imi iau eu pietrele in cap. Si cu asta am incheiat subiectul asta. + ca nu vad ce legatura are aia cu relatia de cluburi sa zic asa.
|
Daca tot incepeti si vorbiti si acuzati, dati si voi nume sa stim despre ce e vorba.. daca considerati ca nu putem sau nu trebuie sa aflam... folositi YM. e simplu! si va pot trimite eu pe email install-ul..
|
Quote:
|
da vreti sa stiti cine e neserios aici eu ii zic nu ma ascund :
Robynet sa ziceam ca a inteles gresit aseara nu-l acuz Jhonny-Are sa-mi aduca 500de mii de luni de zile ca i-am ajutat un prieten i-am dat o capota de fabia la un pret de cacat 2mil500 mi-a dat 2 si restul ploua de ceva luni GOP i-am facut ceasurile de bord albe nu a zis nici mersi ;) |
Quote:
iti dedic o melodie :lol::lol::lol::lol: Britney Spears - Ups i did iti again :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: |
dafffy deci deja incepi sa sari calu rau de tot. AICI NU E CA PE RESTU THREAD`URILOR CU BAFTA CU PROIECTU BOSS ! da ? daca ai ceva bun de zis zi daca nu taci ...
|
Quote:
calm ma'frend....iti dau o bere la romexpo sa te calmezi :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
daffy tu sterge mucii de la nas ca-ti intra in gura... daca eram dusmanos tipam facem urat demult dar daca te uiti posturi in urma nu am pomenit nimic de bani am zis Jhonny poate imi aduci si mie aia poate ne vedem la o intalanire nu am vrut sa stric imaginea dar daca lucian a zis sa spun nu m-am ascuns...ca daca e sa o luam asa si tu ai sa-mi dai bani ca te-am dus acasa pe unde ai vrut tu si am luat amenda asa ca nu ma fac 500 de mii sau alti banii ca am stat mult fara iei si m-am descurcat stai linistit
|
vad ca va cam maninca pielea pe voi..... sunteti stresati cumva????? sau mi se pare mie..... daca sunteti stresati faceti un drum pina pe matasari si scapati de carcalacii care nu va mai dau pace... daca nu aveti bani pt asta, iesiti afara, trageti aer adinc in piept, mai trgeti o data si apoi va puneti la calculator.
|
Quote:
nu vad unde e problema |
si gopo si a magnetizat cartela?:))
|
Quote:
@ B G Y : hai ma ca io nu stiam ca e politie pe acolo...defapt filtru...:oops::oops::oops::oops:.....stii ca esti frateMeLeu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning