Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

peter 04-09-08 12:54

Re: Constanta - Accidente

cu putin kit o repara omu :P

YZF-PWR 04-09-08 14:05

ce vorbesti frateee ala zici k a cazut rostogol de la cota 1400 sinaia :)))

zbuf 04-09-08 14:07

holly shit:P nasoala chestie

Psycho 04-09-08 23:20

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1730307)
acum cateva zile...s-a intamplat ..nush prea multe detalii . masina e a unui prieten ....si a fost imprimutata cuiva care a adus-o in starea asta:))) culmea au scapat toti:)

baaaa esti nebun .. cum sa aduci in halul ala o masina ... doamne fereste .. si au mai si scapat .. cineva acolo sus nu ii vrea

GRIGO 05-09-08 14:00

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1733370)
baaaa esti nebun .. cum sa aduci in halul ala o masina ... doamne fereste .. si au mai si scapat .. cineva acolo sus nu ii vrea

cred ca nici cineva de jos :)) :-P

CT-86-OCT 07-09-08 18:11

Moaaa .... Cineva acolo sus ii iubeste nu ca nu ii vrea ...

sonykel 08-09-08 08:33

hmm interesant observati ca nu i-au sarit airbagurile??? oare dece?? :lol:

DarkJEDI 10-09-08 02:14

intreb aici daca stie cineva ceva de un accident petrecut in 2003 la podul de butelii cand o dacie a fost prinsa intre doua tramvaie (4 morti).

Skyppy 10-09-08 08:58

cel mai bine te duci la biblioteca, si ceri arhiva ziarelor din perioada rspectiva: telegraf, independentul, cuget liber..etc

CT-87-BGN 10-09-08 14:56

10 Attachment(s)
Azi-dimineata pe la ora 4jumate-5 in intersectie la Trocadero. Unul din ei a trecut pe rosu, dar nu se stie sigur care. Papucul rasturnat cu soferul prins intre scaun si bord, iar Lancia botu praf si airbagurile sarite. Nu le-am mai prins sa le fac poza in pozitia initiala. Apucasera sa le mute pe marginea bulevardului. Soferul de pe papuc luat cu ambulantza ranit usor. In Lancia erau 3 din care au fugit vreo 2 imediat dupa accident, iar soferul 0.31 alcool cand i-au pus DRAGER-ul. Unii p-acolo ziceau k el a trecut pe rosu.

CT-07-APV 10-09-08 16:14

Azi noapte in jurul ore 12 accident grav dupa Agigea un Espero a intrat intr-un tir. Nu stiu detalii dar presupun ca tirul era oprit pe marginea drumui nesemnalizat. Presupun asta pentru ca Espero era distrus rau in partea din fata. Vreo 4 ambulante au fost in zona nu stiu daca toate acolo.
Pe Mamaia aproape de politie erau 2 masini lipite in jurul orei 13, presupun ca unul a franat si celalalt nu a mai apucat. Nimic grav din ce am vazut.
Pe Dionisie un "sofer da BMW" a dat cu spatele ca sa intre intr-o curte si la atins pe unul cu un Passat care tocmai iesise din curtea respectiva si care astepta intersectia sa se elibereze.

CT-87-BGN 10-09-08 19:05

4 Attachment(s)
Acum 10 minute in intersectie la Trocadero . 405 franat la semafor mai brusc probabil, iar logan frana lunga insa nu a putut sa se mai opreasca.

Urban_Racing 11-09-08 14:54

1 Attachment(s)
Oare sa intelegem ca aruncato la gunoi sau ...de ce o fi la ghena?

trackopen 11-09-08 16:38

Masina aia sta acolo abandonata de ceva timp ...dar acum cateva zile i-au fost sparte geamurile si parbrizul si a doua zi a fost incarcata cu moloz :lol:

CT-00-DNS 12-09-08 12:40

Accident urat azinoapte pe Mamaia?

ADDOstreet_racer 13-09-08 19:21

Da Audiul RS A Lui Alex Cioara a intrat intrun C-class al unei femei insarcinata ....nu a avut nimeni nimic ...Eu am sunat la politie ..........

xcs 14-09-08 03:46

Quote:

Originally Posted by ADDOstreet_racer (Post 1751174)
Da Audiul RS A Lui Alex Cioara a intrat intrun C-class al unei femei insarcinata ....nu a avut nimeni nimic ...Eu am sunat la politie ..........

rs4 ala cu teh la nr ?

street_racer 14-09-08 05:07

Quote:

Originally Posted by xcs (Post 1751905)
rs4 ala cu teh la nr ?

nu, nu ala ... MGW , rs4 negru ... se pare ca tipa cu mercedesul nu a acordat prioritate ... s-au facut praf aman2 mashinile ... pacat de bijuteria aia de rs4 :-<

CT-87-BGN 14-09-08 05:43

Acum vreo 2 saptamani acel slk 28-HOT tot asha si-a facut masina tzandari pentru k i-a iesit un prost din peco fara sa se asigure... unui prieten acum nici o saptamana i-a taiat o inaptă fatza si saracu s-a speriat, a tras de volan de a urcat pe trotuar si a lovit cativa pietoni. Numa neavizati care n-au invatzat sa se asigure. Astia toti care nu se asigura ar merita in loc sa fie loviti de vreun om normal caruia sa-i distruga masina, sa fie loviti de vreun tir full incarcat cu vreo cateva zeci de tone de piatra sau ceva...
Nu se mai merita frate sa-ti iei masina scumpa in tzara asta...se gaseste un corigent care sa-ti taie fatza k lui i-a fost lene sa se asigure sau era axfixiat in masina de atatea bashini cate are deoarece tocmai ce a venit de pe tomis...

xcs 14-09-08 14:31

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1751933)
nu, nu ala ... MGW , rs4 negru ... se pare ca tipa cu mercedesul nu a acordat prioritate ... s-au facut praf aman2 mashinile ... pacat de bijuteria aia de rs4 :-<

aiurea :-<

YZF-PWR 15-09-08 12:34

"axfixiat in masina de atatea bashini cate are deoarece tocmai ce a venit de pe tomis... " ahahhahaha tare asta :):):):)

Blondy26 16-09-08 02:48

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1754442)
"axfixiat in masina de atatea bashini cate are deoarece tocmai ce a venit de pe tomis... " ahahhahaha tare asta :):):):)

=)) Ca bine a zis-o!

CT-87-BGN 16-09-08 03:26

Scuze...cuvantul corect gramatical era asfixiat (nu axfixiat) dar era 5 dimineata cand am scris postul...deci e de inteles :D

dreaq 20-09-08 21:19

Accident azi la sensul giratoriu de la casa de cultura.. un Cielo cu un scuter ..se pare ca batranul de pe scuter n-a patit mare lucru ,parea doar socat.Nu stiu cine a fost de vina .

CT-87-BGN 23-09-08 04:39

8 Attachment(s)
Intersectie Tomis cu Aurel Vlaicu (varianta). La vaporash acolo. Din cate am inteles 407 venea pe Tomis dinspre OMV, iar taxiul nu i-a dat prioritate venind pe varianta dinspre Satu de Vacanta. Nu stiu cum a fost cu victime, chestii...

Urban_Racing 23-09-08 11:35

Taxigii gornisti! numai belele fac! Si acuma am vazut ca au inceput sa se inmulteasca taximetristele .... cine so sui la ele in masina ......

sonykel 23-09-08 11:37

si mai era si loganist al dracu loganist :lol:

aXeL.ZeY 23-09-08 20:30

Quote:

Originally Posted by CT-87-GTA (Post 1770525)
Intersectie Tomis cu Aurel Vlaicu (varianta). La vaporash acolo. Din cate am inteles 407 venea pe Tomis dinspre OMV, iar taxiul nu i-a dat prioritate venind pe varianta dinspre Satu de Vacanta. Nu stiu cum a fost cu victime, chestii...

Uite aici: http://www.astazi.ro/gotostire.php?u...st-raniti.html

ct11lyv 23-09-08 23:43

Pasare a fost acolo omu acidentului a trait momentu :)) vedeta ma...

Hellman 26-09-08 03:59

1 Attachment(s)
in noaptea asta matiz lovit la intrare in parcare la tabacariei . stie cineva ceva ?

CT-00-DNS 26-09-08 11:17

A fost lovit pe zi, dupa-amiaza, un taxi intrase in el, era o femeie la volan

ct11lyv 28-09-08 01:39

azi la intersectia tomis cu varianta..la vapor sau lovit uni.. o legantza..si volvo.. nimik grav doar un carnet suspendat..

aikman 02-10-08 01:37

acum vreo 30 de min la intersectia Baba Novac cu Soveja ... unu cu un motor ai intrat intr-un taxi .... ala cu motorul era intins jos ... dar parca avea un picior care ii statea cam aiurea

CT-87-BGN 02-10-08 02:32

Ratiu cu Soveja ? Cred k Ion Ratiu nu se intalneste cu Soveja nicaieri...

aikman 02-10-08 06:12

am corectat ... greseala mea

-=X-Team=-82-MDN 04-10-08 02:22

4 Attachment(s)
fresh ... acum juma de ora ( 04.10.2008 / ora 01:30 ) .. pe lapusneanu mai jos de trocadero ... o dacie nasol ... o octavia care nu am prins`o in poze , beatlle si un ford mondeo ... omu era putin baut si zicea ca beatlle se repara repede ca are relatii .. mai mult de munca are la dacia lui :)) :) :)

Psycho 04-10-08 04:27

eu cand am trecut era doar dacia infipta in beetle .. si urme pe jos ca la balamuc ....

sonykel 04-10-08 09:58

azi dimineata pe la 5cand m-am dus la munca dacia asta era in mijloculu bulevardului... sau o fi fost alta?

Bogyciu 05-10-08 11:53

SirNenea, tu ce ai patit tata? Rau tare sau reparabil?

sonykel 05-10-08 12:42

e destul de rau o sa puna el poze ideea e ca el e intreg si nu are nimic , fieru e fier se repara

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning