![]() |
Re: Diverse discutii
De la DONU' pentru Shantzu'!
Pahare, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar!!! SOLO PERCUTZIE!!! |
La multi Ani si din partea mea shantzu
|
va multumesc ;) am venit acum de la scoala de soferi dar nu era instructorul acolo :mrgreen:
|
LA MULTI ANI BAROSANE! :bunch:
|
ms momo ;)
la 4 ma duc sa fac testul psihologic ;) nu ma asteptam sa incep asha curand scoala :mrgreen: |
La Multi Ani si pentru Robert (Droopy) !
|
la muti ani droopy ;)
|
Numai sarbatoriti ! la multi ani Droopy!:D
|
ce ma shantsule esti major?
|
dap sunt major :mrgreen: nu prea iti vine sa crezi cand ma vezi ;)
am luat testul psihologic , deci inca nu am inebunit complet :mrgreen: |
La Multi Ani, Shantzu & Droopy!!! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
merci pt urari!
|
pai la tesyt nu era nimic de invatat mha ;) acolo trebuie sa fii in stare psihica buna sa il iei :mrgreen: sau ceva de genu asta ;)
|
Si tu mai faci scoala de soferi!:lol:
|
Multa bafta! ;)
|
Quote:
|
Trebuie sa stii sa faci sincronizarea aia, sa fii atent la cuburile alea... e simplu!
|
la mine a fost cu buline , sâc !!!
|
la mine erau nishte patrate :mrgreen:
|
Dupa cum vedeti poate .. sunt un user normal.Unele grade mi-au fost luate,altele le-am dat eu jos
E mai bine asa, cred .. feel free :rolleyes2 |
TENEGICA, cine te-a detronat tata? Si de ce?
|
Quote:
ati fost la munte, ce ati facut week`endu asta? |
Am fost la munte, am fost in City Pride, ne-am intalnit cu o gramada de pe la sala, am mancat pe la restaurante si la terase, ne-am plimbat prin statiuni, am fost la raliu la Brasov la VTM, ce sa mai... un weekend de vis!!!
|
Salutare tuturor!
Niste prieteni , aseara , mi'au zis ca auz vazut ei nu-stiu-pe-unde , cred ca la TV , ca din decembrie 2006, cei care au 16 ani , pot da de carnet , acestia , in timpul sofatului , fiind obligati sa fie cineva ( in dreapta ) cu 18 ani impliniti si minim un an de soferie... E adevarat ?si daca da, ce alte conditii mai sunt ? Va multumesc ! |
Quote:
|
Quote:
|
eu cred ca nu ai auzit bine ;) de la 16 ani poti sa conduci motociclete pana la 150 de cm sau 125 cm ( nu mai stiu sigur )
|
Nu Shantzule, se poate sa fie cum zice omu'; nu stii ca la SIAB in 2003 au adus la Bucuresti o masina care putea fi condusa de copii de 16 ani?
Poate le da voie cu canistrele alea pe drum :lol: La testul EURO'N'CAP au cam o stea sau doua! Adica, vai steaua lor :lol: |
dap.. ai dreptate ;) am uitat dar parca pretul lor ajungea pe undeva pe la 8000 de $ daca imi aduc eu bine aminte :mrgreen:
|
Cam asa ceva, si n-aveau motoare decat foarte mici (6-700 cc)...
Sa vezi acolo tunareala de la 30 de cai la 35... :lol: |
Ia zicetzi mah, care ati fost la OktoberFest si ce-ati vazut pe-acolo? A fost misto?
|
2 Attachment(s)
Foto spion cu Vectra lu' Bobby.....:peace:
|
din ciclul "stiati ca...?" azi va prezentam cateva din activitatile clubului NSL.
http://www.flyball.com/nsl/nsl.html http://shopping.yahoo.com/p:Sweet%20Virginia:1922427857 |
Bai Dragos, esti cel mai nesimtzit din lume! Pe bune!
Trebuia sa-ti bagi tu coada! Ti-am zis cum am facut Vectra si ti-am arartat pozele ca numai puteam de bucurie, si tu de colo, gata sa arati tu la lume ce am facut si de ce dureaza atat service-ul! Sa te mai prind eu cand oi vrea sa mai mergi cu mine cu Vectra! Esti d-ala fara obraz bueeey! Acum sa stie toata lumea, aia e Vectra mea si se afla la Tuning in Ungaria! :lol: - Super tare masinutza frateee! |
Quote:
si in ce conditii pot sa imi iau unu ? ( varsta ? culoarea ochilor [:D] ... etc ... ):D Multumesc ! |
doar_eu - mai bine vorbeste cu cobra ;) el stie toate conditiile care trebuiesc indeplinite ;)
mie nu prea imi plac stopurile si eleronul la vectra :mrgreen: oricum e grava masina ;) |
doar_eu
la varsta de 16 ani poti conduce doar motocicleta pana in 125cmc, adica iti trebuie permis categoria a1. daca vrei mai puternica .. astepti pana faci 18 ani .. atunci poti da si de carnet cat. b (pt masina) |
ciu cat vei fi mai mare cu atat iti pot lua o masina mai mare deci pe la 50 de ani iti iei autobuz si la 70 monster truck
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning