![]() |
Re: AMALGAM
1 Attachment(s)
Nu va e dor pasoinatilor de Dag de masinuta asta ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
dar daca totusi careva vrea sa isi cumpere masina de 10s si nu are banii necesari atunci ramane Fordul Fiesta al lui Szaby din ungaria care merge 10s la un pret de 10.000 de oiro :D
|
3 Attachment(s)
si niste poze dragute, ca doar vin vremuri c@c@ciose :))
a 2-a poza e din toaleta lui Costel :wave: |
Quote:
am vazut cursa pe viu :) |
cred ca o incalcit vitezele la golf :lol::lol::lol::lol:
|
http://stirileprotv.ro/stiri/interna...des-video.html
CITEZ: "Politicianul de 43 de ani nici nu a clipit cand tabul a transformat masina de ZECI DE MII DE EURO intr-un morman de fier..." |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
se pare ca nici odata nu o sa avem destule parcari, chiar daca sunt 5 etaje..
tipic cocalar. fotografia am facut-o de cateva minute |
asta e pepsi cu fasole pe langa jegosii care parcheaza in fata mall-ului...
|
Te miri? :)
Aproape de fiecare data cand merg la mall e o masina parcata asa... Si sa nu uitam si de alt fenomen, forja de mall :lol: Adica orice masina, ori ce cotetz sau supercar e, trebuie sa scartzaie rotzile, sa auda fetele din mall ca au venit nervosii :lol: |
Quote:
|
nu ma canny.. XXX inseamna ca omu a fost nehotarat, nu stia ce numar preferential sa isi puna COI, BOU, *** si mai bine a ales xxx :))
|
Quote:
pai daca nu parca asa, cum mai vedea lumea ca el/ea are septar...culmea sunte-ti...:)))) |
o fi vrut ala sa fie cat mai aproape de usa masina :lol: la cat e de aiurea parcarea aia ca te pierzi in ea :lol:
|
La Atrium nu ai sanse sa te pierzi in parcare. In schimb la Galleria Arad, acolo da :D
|
Quote:
|
invigioshilor...
|
o chestie interesanta....
Nu mai platesc taxa auto nici masinile destinate competitiilor sportive , definite conform prevederilor legale in vigoare. Cu alte cuvinte, daca ai o masina de raliu, nu trebuie sa platesti taxa auto. In Romania, Campionatul National de Raliuri este dealtfel singura competitie de motorsport ce necesita masini inmatriculate in circulatie. Insa daca poti sa convingi comisia de la RAR ca masina ta de strada este destinata curselor, nu platesti taxa auto. Mai precis, poti inscrie o masina de drag, de drift sau de circuit fara sa platesti noua taxa auto. |
Quote:
|
Quote:
si sa nu uitam ca nu mai poti sa faci ITP-ul doar la RAR :oops: |
Ati vazut noua moda cocalareasca "cu gluga pe cap" la volan? :lol:
Doamne mare-i gradina ta... |
Quote:
|
trage tzugu in cinciar ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa ce pui melcu' o sa vezi ca trebuie sa stai cu gluga sa nu iti rupa gatul :lol:
|
Quote:
|
Un anunt destul de interesant fiindca omul vrea sa de-a un lant de argint si un telefon mobil in schimbul unei Dacii. NU E O GLUMA :)))
https://forum.4tuning.ro/493-masini-d...par-dacia.html |
Quote:
|
|
Quote:
|
Stie careva unde pot sa dublez/intorc niste jante de tabla in Arad ?????????
|
Quote:
|
Quote:
Am vazut un Ats Cup cu vreo 30cm din buza sfaramata/lipsa cara parea irecuperabila, dupa 3 saptamani la spalatoria la Boul Rosu a venit un taxi, opel astra g, o janta sudata, l-am intrebat pe taximetrist si mi-a confirmat ca la el a facut-o, deci ma gandesc ca nu-i fraier sudoru. |
Quote:
|
Am si eu o intrebare poate banala pentru uni .. cum schimb varsta pe forum ??:D
|
Your date of birth and age are displayed in several places on the forum. Only the administrator will have access to your date of birth should you choose to hide it via the privacy option below.
Please contact the Administrator if your date of birth has changed. Nu poti sa o schimbi tu, doar un administrator. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning