![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
poate vin si eu tot la 22 :))) app de ventilatie.. am avut aceiasi problema .. am dat 10 ron la dezmembrari pe un cablu dala ca era rupt.. s-a montat usor si acu e bine..
|
Quote:
|
Te asteptam:) desi la ora 20 in parcare la ikea nu stiu cate locuri sunt libere:)))))))
|
le punem spate in spate pe cate un loc de parcare si avem:))))
|
cred ca de data asta intalnirea o sa o facem pe la 18-19 sa prindem putina lumina. App la ora 20 o sa fie destule locuri libere la ikea, dar eu zic sa ne intalnim vis-a-vis in parcare la bricostore ca este mai mult loc :D si s-ar putea sa mai fie si alte cluburi pe acolo :)
|
mda... eu vorbisem cu liviu... sa ne vedem in colentina...ca eu vin din militari....sau ma rog..vreun coleg mai aproape???
|
Mai bine faceam tot la polivalenta ca eu ajung in 3 minute :))
|
app ati fost vreodata cu tico pe drum forestier?
|
Dar voi ce-ați spune, dacă mai umpleți rezervoarele cu încă 40-50lei și veniti, într-o sâmbătă sau duminică, senină, la Giurgiu, facem aici o mică paradă de ticozauri... mergem prin port (eventual mergem prin vamă), poze, facem un grătar ceva (că avem și câteva lacuri)... Pentru un maxim de 50lei eu aș zice că se merită... Voi ce ziceți?
PS. Mie îmi mănâncă fix 35 de lei de la eroii revoluției până la mine acasa (mers 90-100Km/h max) și înapoi și restul de 15 lei, plimbările aferente. |
Je si Albastrita inca nu... dar cine stie... ai ideei ceva??? :D sau ai bani de aruncat si nu sti pe ce? :D:D:D
|
nu e treaba in masa, ca nu au toti.. eu as merge dar multi sunt de pe aici si nu stim cati vor veni..poate cand da zapada facem o intalnire la cota 1400 :)):D acolo distractie pe drum. cel putin a mea urca tot.
|
Quote:
poate facem urmatoarea reuniune :)) sau stabilim excursie de club :)) app de urcat :) aici e si treaba de sofer :) (nu cred ca oricine poate urca :)) ) (pe zapada ma refer) |
Quote:
|
je ar merge dar abea luna care vine...sau sa vedem....de luni...ca nu mai e buget,...dar tre sa intre ceva...as merge...special pt gratarel :D:D:D rugam vegetarienii sa se abtina :-P:-P:-P
|
la 22 de ani? urat asa....:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu nu am ce face iarna cu cauciucuri de iarna....este no fun, poate doar pe fata :D
|
Pei iti zic eu ca se merita si pe spate sa iti pui de iarna. Eu unul cand mi a franat unul brusc in fata(aveam cauciucuri de iarna doar pe fata) am franat si eu am tras dreapta de volan si uite asa m am invartit si m-am oprit cu lateralul in stopul aluia. Pentru atmosfera invarteli si toate cele nu se merita sa iti pui de iarna dar safe is first. Plus ca am dat 100lei pe bucata noi noutze pe niste Barum din targ de la vitan asa ca .... eu unul cred ca se merita.
|
eu asta iarna am avut de vara ..noi ... n-am avut probleme... cu franatul brusc... tata cand e zapada nu mergi cu 60.. bagi si tu 40 ca omu belesti ochii si n-ai problele.. eu am trecut prin 2 ierni cu tico.. si nici un eveniment..
|
app SKR cu muzica ne surprinzi la ikea?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
la mine se urca doar cele gratis :)):P Face minuni reglajul rapid de la scaune :))
|
Quote:
|
tu ai cutia.. ce iti mai trebuie femeie :D
|
Quote:
si la bun vb! cu DOVADA :lol: |
Quote:
|
Quote:
alalalt nu stiu cand si cum s-o rupt :)) dar nu-i strez se sudeaza se pune pladbanda sau.... scaune de matiz:D |
aiurea nu stiai cum sa le dai mai repede jos :)):P
|
Bah ce se distreaza lumea pe Club Tico.... :rolleyes2
|
mai glumim si noi.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am pus si eu poze cu Albastrita... asa cum se cere la carte :D .... no tuning...no nothing....just stoke...adica din fabrica.. . + defectele care le-a capatat ea in ce 9-10 anisori de cand s-a nascut....cred ca asta este singurul tuning... :D
axxo....geo...dany...de unde iau si eu un burduf cap planetara ca al meu e spart si aproape am ramas fara vaselina si caraie...oracaie urat :x:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning