![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Azi a ajuns curierul la mine si sunt FOARTE bucuros!Mi-a ajuns motorul din Anglia!:D
E vorba de un S54B32 de pe un M3 E46. Detalii cand il montez |
1 Attachment(s)
Azi m-am ocupat putin de urs..l-am ridicat pe cric...m-am uitat pe sub motor..am dat capota jos....bara fata si farurile...motorul nu mai are compresie deloc!..Maine sau poimaine ma duc pe la un prieten sa cautam un motor pentru ursache...cam asa arata masina in momentul actual!
Attachment 2459075 @cretu_bs-Broasca e pentru plimbari mai mult..la motorul ep care il are..nu are consum cine stie ce...bmw e mai mult pentru sambata sau duminica.. @ebone-Sa imi imprumuti si mie lanturile alea..+ ca o sa am nevoie de tine cand ridic motoru..(esti si mai puternic:):))))).....).. @Tis-ul-De ce ai schimbat jantele alea frumoase cu astea urate?:)))..pacat.. @tabokubmw-Imi plac jantele cum cad pe masina:D @jurec10-Zii ma la baieti al cui e e46 ala:)))).... |
Da ce sa spun ca e al tau.
BMW-u este a lui Mr Radu,vroeam sa va fac o surpriza dar vad ca nu are rabdare:) Am montat oglinzile pe BMW si incepe-m sa o pregatim pt vopsit. |
2 Attachment(s)
@equinox am jantele alea, dar nu sunt pentru stilul pe care o sa il adopt, plus ca aveau o configuratie ciudata si nu prea gaseam caucioace bune...
tu ce motor vrei pentru e30? @jurec merge treaba bine. bafta cu masina! @batman s54b32 am si eu, tot de pe un m3 e46 si tot din anglia :D. poate ne vedem la o legala ceva. bafta cu el! @taboku nu mai bine cauti niste gume talon mai mic si o lasi mai jos? Am lucrat la masina, am montat stopurile si bara fata+masca+faruri. Momentan sunt puse de forma, pentru ca bateria a cedat si oricum trebuie sa leg toate firele la o noua baterie... |
Masina e destul de low deoarece o sa circul in fiecare zi cu ea...
dar ma mai gandesc |
Cumpar autoturism:
-inscris sau nu. -diesel sau benzina. -iar ca an,as prefera minim 1970. Prioritate au: -Vw Golf 2 (In 2 sau 4 usi). -Vw Golf 1. -Toyota Tueno Ae 86. -Toyota Supra Mk III. -Nissan Skyline: R32/R33. -Nissan 180sx,200sx. -Mazda Miata (Modelul Vechi). Parerile,propunerile si sfaturile sunt bine venite. |
3 Attachment(s)
@ebone-arata destule de bine...ce ai de gand sa faci cu el?
@Tis-ul-cat te-au costat jantele? @taboku-de vreo 5 ani mai toata lumea are BBS-uri galbene pe golf, fii cat mai original!:-) @Equinox-am un 2 V8-uri( 4.4L-325HP 2008 ) si (4.0L-282HP 2001 ) daca vrei sa-l pui pe E30:D Am infoliat capota(Jap Style), ce parere aveti?, Va place? |
Quote:
Arata foarte bine,eu in locul tau as da jos acel parasolar. |
1 Attachment(s)
Am gasit un M54b30 de pe un e36...Motorul e in stare foarte buna..maine ma duc sa vad cum fac sa il iau..600E am dat pe motor..un pret destul de ieftin...motorul e de 3.0 si are 286 CP stock..+ ca s-a rupt un suport de la toba:))
Attachment 2459422 @jurec10-Pai logic ca mor de nerabdare:)))))....sunt curios ce va iesi..e primul proiect care nu ma ocup eu deoarece nu am timp... @Tis-ul-Ok am inteles..bafta cu masina! @quick_silver2-Stiu eu un golf 1(rabbit) in stare foarte buna..vorbim pe mess mai multe @KidForDrift-Nu am nevoie..am gasit deja.+ ca deja ma rupea vechiul motor de 2.5 la consum..mai ales asta de 3.0...si tu zici de 4.4...in fine..mersi de propunere ... a iesit super capota:X |
Cine Vinde Audi A3 sa`mi lase PM URGENT !!!!
|
Quote:
dar sunt pozele alea care le-a pus fostu' proprietar. |
ok ,iti voi zice maine raspunsul meu final , deoarece m-am am gasit un golf mk3 in stare buna la pret mic.. si ma gandesc ca o sa coste mult mai mult restaurarea sti-ului.. :(
|
4 Attachment(s)
Fifi a iesit de la vopsit :D:D:D sunt foarte fericit, imi place culoarea a iesit bine, iubita mea sper ca va fi multumita:D
De maine incep asamblarea lui - aici o sa aveti o surpriza mare mare cu piesele ce le-am adus din Italia:D Honda - a primit o toba sport Megan (699 ron), am pus jantele unui prieten pe ea ca am vandut speedline-urile si pana una alta merg cu astea. Am schimbat distributia, filtrele, uleiul, am pus bujii NGK, fise noi, un filtru GREEN, am schimbat bucsiile toate, o planetara, bieletele de directie - cost total 3300 RON !!!!!!!!!!!!!!!!! eu zic ca nu-i asa mult tinand cont de toate cele schimbate:) Aaa si sa nu uit i-am facut si un polish:twisted: BMW-ul E34 i-am schimbat uleiul si filtrele, in rest baga KM masina... ma gandesc la un transplant de motor 2.5tds de pe el merge inca perfect dar parca masina merita ceva mai mare, mai demn de un BMW seria 5... |
Quote:
s54b32-m3 e46 |
6 Attachment(s)
Zilele astea am mai lucrat la astra.
am rezolvat exteriorul,am facut esapamentul,adica l-am schimbat,pentru ca era destul de ruginit vechiul,am luat 2 finale frumoase,si bara spate am inlocuit-o,pentru a putea avea 2 finale:). mai trebuie geamuri pe spate si bancheta spate.si bineinteles mici retusuri pe ici pe colo...poate si la motor |
1 Attachment(s)
Aseara dupa ideea data de catre Tis am cautat si acum masina arata cam asa...
|
Stiu ca de 5 ani jante galbene are toata lumea, dar am cumparat jantele de la cineva care asa le-a avut...deja caut alt set de jante....Ceva mai speciale
|
1 Attachment(s)
La revedere 2.5!..Urmeaza sa facem loc pentru 3.0:D:lol::lol:
Attachment 2459996 @Ruffy RUF-Parca mergea un crem pe fiat..in rest imi place.. @quick_silver2-eu stiam ca M54B30 a fost si pe e36 M3 GT @..::AnDy007::..-Deja o dai in kisch.. @tabokubmw-Low and Slow8) |
quick_silver Vezi poate iti place un Eclipse ca are un prieten de vanzare,sau daca nu uitate,la o Fiesta MK1,sau un Aveo dasta nou ,daca nu cauta un SAAB 9-3 Aero.Sper ca am fost de ajutor.
Acum noutati despre Skoda,am comandat kit-ul twin turbo Apex.Costul e de vreo 1500E,asta e oricum o sa mai castig ceva bani din vanzarea turbinei actuale. ..::AnDy007::.. Cam urat bodykit-ul ala ,e o parere,pana la urma tie trebuie sa iti placa nu noua. R.Equinox Sa speram ca vine ceva rau pentru motor ,foarte rau :twisted: |
R.Equinox 3.0 va fi m54 sau s50?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Imi face cinvea un vt cum ar arata cu verde mat?
3 poze |
2 Attachment(s)
Barile au fost montate pe masina sa vad cum dau.Mie imi place voi ce zice.ti?Pana luni sunt gata vopsite si marti seara montate:).Acum le trimit la vopsitorie.Attachment 2460272
Attachment 2460273 |
Maine montez barile de GTI
|
bara spate e uratica,pentru ca cu cea stock nu puteam avea 2 finale.
asa,merg 2...dar nu stiu ce sa zic...bara e inca in termenu ala de 24 de ore..sa o duc inapoi? |
Am adus motorul acasa..urmeaza sa ii cumpar o evacuare noua...deoarece acum am aflat si eu ca nu are:))))....revin poze mai tarziu...
@quick_silver2-Ma dar de cand te cheama pe tine R.Equinox..esti tu sigur ca e aspirat?...poate in viitor o sa fie turbat:)) @cretu_bs-Sa stii ca imi place..bravo! @..::AnDy007::..-DA |
2 Attachment(s)
am revenit si eu cu masina poze facute azi cand a fost si vopsit porpagaju ieri si a fost la uscat nu e cine stie dar dupa parerea mea da bine pe masina si cred ca va urma si o prelungire de bara :D sa vedem dar are un camber nenorocit si as vrea sa ii cumpar o suspensie reglabila ca nu mai merge treaba... Iar pt toti nu am cuvinte va miscati bine :shock: mai ales equinox cu ursu si ruffy fiatul se vede ca a fost readus la viata si arata de 10 :D
Poza cu masina |
Vezi ca nu ai urcat poza!
|
3 Attachment(s)
Scaune noi pentru Ae86, destul de scumpe. Am ales culoarea rosie pentru ele, ca sa se asorteze cu interiorul. In cutie am gasit si stikere cu brand-ul BRIDE, si le-am pus pe portiere:lol:. Partea de siguranta am terminat-o, la interior nu stiu daca se mai poate face ceva, dar ma gandesc zilele astea poate o inmatriculez.
Supra a fost vanduta lui Capa cu 20.000e. Arata a masina de drift? voi ce ziceti?:chuckel: |
Quote:
|
Quote:
|
Da ai dreptate.
|
2 Attachment(s)
kidfordrift - am o nelamurire: masinile de drift sunt inmatriculate? :???: in fine, imi place foarte mult progresul tau, masina incepe sa arate bineeee!
un prieten a avut un accident foarte urat zilele trecute cu golful lui mk3, i-a intrat un jeep in spate pe autostrada, l-a aruncat in parapet si masina s-a rasturnat. spatele este destul de distrus dar poate fi reparat, iar restul indoiturilor caroseriei se pot indrepta destul de usor cred eu.. pe mine de fapt nu ma intereseaza masina in sine, ci motorul. Masina are montat pe ea un motor Mitsubishi RC-B94S200 pe ea cu cateva modificari serioase care au adus motorul la 478 cai putere. nici acum nu am inteles cum si de ce a pus acel motor pe masina , dar ideea este ca a iesit neatins din accident. Tipul a hotarat ca nu mai are rost sa mai incerce sa salveze acea masina , si mi-a propus sa i-o cumpar cu 3000 de euro cu tot cu motor ( de fapt cu tot cu caroserie :lol:). Am cumparat-o si voi incerca sa reconditionez masina, si o voi face o adevarata bestie pe sosea, nu va deveni ceva (prea) low. poze: |
1 Attachment(s)
O poza cu motorul..maine ii schimb uleiul si tot ce mai trebuie la el...+ trebuie sa cumpar serpisori:))
Attachment 2460680 @dms28-Mie imi place acum spatele de mor:X @KidForDrift-Hai cu un stage mai mare si evacuare mai mare:)))).. @Jink-Parerea mea..si iti spun ca sunt in domeniu si in viata reala..:))...nu ai ce sa indrepti la ea...podeaua incusiv pragul e praf..cupola la fel..eu zic sa scoti motorul de pe ea si sa il pui pe altceva...faci cum vrei..bafta! |
1 Attachment(s)
Jink~Ok astept!
Ruffy RUF~Arata grav de tot Civic-u!Bafta in continuare. R.Equinox~Insfarsit o sa am concurenta pt Audi. BMW: -l-am curatat de vopsea maine ii pun ziare si intra la vopsit. Jetta v-a sta un pik pt ca am niste probleme cu Audi si dupa o sa ma cup de ea. Am folosit zilele astea Audi ca masina de zi cu zi,si ieri cand am iesit din peco am trosnit baia de ulei :( |
Quote:
R.Equinox-si la tne arata bestial ursuletu la mine nu prea sa mai ales nimic din nissan pisicuta si supra... iar golful lui tornado maine va intra la vopsit :) |
4 Attachment(s)
Jink - Bafta multa cu masina, arata chiar sifonata bine bine...
R.Equinox - Succes pentru montaj si sper sa mearga cum iti doresti :D jurec10 - Mersi frumos, la tine merge bine treaba, arata bn Bmw-ul :) bafta Am cumparat defapt combinat frumusetea asta de masina si nu am ce sa mai fac cu inca una asa ca pentru posesori de E36 va fi o bucurie (sper) Deci: Dezmembrez E36 320i (la baza) cu pachet full M interior-exterior, jante E46 M3 19+cauciucuri Toyo Proxes in stare foarte buna, motor s54b32 (M3) 342hp si 311NM, suspensie fixa KW (ar mai merge tras de ea un an), autoblocant, discuri+etrieri M3 E36, evacuare M3 E36, obc18, AC manual, geamuri electrice,oglinzi electrice,trapa, eleron LTW, eleron luneta, faruri angel eyes,stopuri M = toate OEM Se da orice piese: Kitt exterior M plastic OEM - 1800lei (bara fata/spate, praguri, oglinzi) Eleron LTW - 300lei Eleron luneta - 150lei Jante E46 M 19" + cauciucuri foarte bune - 2200lei Evacuare M3 - 800lei Interior complet - 1400lei (scaune M+bancheteM+cupeu negru+mocheta neagra+capitonaj portbagaj) bonus OBC18 Motor S54B32 - 3000lei Capota - 150lei Aripi - 50lei bucata Usi - 130lei bucata cu geam Parbriz - 120lei Grila (nas negru) - 30lei Masca - 30lei Faruri cu angel +semnale clare - 300lei Stopuri M - 200lei Orice intrebati se da!!!!! mai negociem... Lipsa volan M3 cu airbag! |
2 Attachment(s)
Scuzati dublu post insa prezint 2 lucruri diferite:)
1 la mana - motorul pleaca maine dupa ce il dau jos de pe masina la dms28 ( sa ai parte de motor si sa te tina 1 mil de km) 2 la mana la Honda am gasit praguri si bara fata la pretul de 500 lei second 3 la mana Fifi a primit cusca si a fost montata, ceasuri suplimentare interior si sa zicem interiorul este gata... poze nu am facut din pacate |
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning