![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
pe gom team parca e jocu intreg si ai acolo patchuri masini jante etc ETC
|
Quote:
|
acuma ma apuc de el :D
|
Nu mai posteaza nimeni nimic :( Masnini noi cva :> ?
|
4 Attachment(s)
motorui gata :D:D:D:D
deabia astept sa o vad pe pista cum e? ?? ? ? ? |
Niceee =P~, da nu i-ai pus si intercooleru ala de sus !!
|
poftim ??
|
Quote:
|
ai presupus corect :D
|
1 Attachment(s)
dar ce parere aveti de asta :oops:
|
puteai sa pui si acel intercooler krypton :-? doar ca trebuie sa te chinui cu motorul pe urma sa il asezi cat de cat sa stea si ok fara sa iese bucati prin capota si etc..dar e ok si asa, arata bine :)
dacia wrc..in ce ai dat omule cu ea? ai vrut sa o faci matiz cumva? :)) |
V6 acelasi motor,aceeiasi config,uite cum faci..cumperi doua tubulare d'alea mici,ce is indreptate in jos,cum e aia din dreapta,acolo vin filtrele de aer..si nu-ti trec prin capota :P.
Alea de sus,normal trebuie sa vina sa se intalneasca cu intercoolerul :P n-au ce cauta sus,si arata aiurea cu doua intercoolere... |
asta inseamna ca il faci v6 DTM,,,numai e nissan bi turbo
|
6 Attachment(s)
ma gandeam sa va arat si eu Laguna mea :) paint job'ul e facut pe jumata'te mai trebuie sa lucrez putin la ea :) ce ma intereseaza si poate ma puteti ajuta, daca pot sa gasesc un rollbar pentru ea :-?
|
Se chinuie cineva sa converteasca de la Gta IV la SLR un Logan 2008 si o dacie 1310 Sport?
|
acel intercooler sus nu imi place ori cum si mai era o idee pe care mia spuso marius sa pun turbo sus si nu mai trebuia pus intercoleru de sus :D ori cum mie imi place motoru asa,acuma lam schimbat pe silviia iam pun nissan rb26det de 1441 de cp parca
|
Quote:
|
einvagen gt
|
si yo zic la fel tot einvagen
|
5 Attachment(s)
sa va arat un WIP(work in progress)
|
frumoasa foc
|
Quote:
|
daaaaaa
|
sarutmana pt comenturi :))
|
1 Attachment(s)
:D un dodge ...
|
nu imi place spatele :D dar deloc :rolleyes2
|
Dacia a fost terminata?
Daca da de unde facem si noi rost de ea? |
Nu a fost Maryus inca lucreaza la ea, o masina nu se creeaza asa ca un desen in PAINT!! Asteptati cand se v-a termina de facut o sa se uploadeze undeva !!
|
frate u de knd nu ai mai intrat pe forum ?? e dusa de mult ?? e deja la remat ! a fost abandonat proiectul
|
bv dacia_wrc....un dodge daytona...cui nu ii place nu stie ce reprezinta masina aia= ISTORIE .....si app...dacia e abandonata...pt ca 1 nu prea are cn sa ma ajute..2 imi tre un model high poly(detaliat)
|
nu poti sa ne dai ce ai facut pana acum ??? ne multumim si cu atat :P:P
|
daccia wrrc ai joku meu asai ??? te joci pe salvarea mea ?
|
si care e problema frate....adik eu am dat jocu la o gramada de inshi dintre care cativa mi-au folosit si paintjoburile si nu am zis nimik....si in plus spiritual dary numai uploada versiuni cu descrieri de genu fara erori....frate....slrr e un joc vechi plin de buguri nu exista fara erori....orice ai face pana la urma tot primesti una....si DACIA nu o dau la nimeni pt ca nu e terminata....cand va fi...daca va fi...o sa o dau...da pt asta tre sa asteptati...nu gata am pus 2 poze acum 3 zile si lumea deja intreaba daca e gata....pt astia care vor sa ma misc repede...am un sfat...NU VA CONVINE, FACETI-O SINGURI!!si atunci poate o sa vedeti si voi cat de greu e sa faci o masina pt slrr
|
hey omule, nu te enerva ;) nu te grabeste nimeni, in plus nu ai nicio obligatie fata de noi sa o faci..daca o faci, o faci pentru tine, iar daca vrei sa o dai mai departe e si mai bine ;) ceea ce am intrebat noi au fost intrebari informative cu aproximatie daca se putea :P nu cred ca cineva a luat'o in nume de rau sau sa faca misto
|
nici eu nu am luato in nume de rau doar ca nu suport sa ma f*** cnv la cap cand fac ceva....cand o sa am update la ea o sa postez imagini .....da deocamdata sa vad daca ma ajuta cnv de pe gom....
@andu_race "in plus nu ai nicio obligatie fata de noi sa o faci..daca o faci, o faci pentru tine" mi-a placut cum ai vb aicea...cred ca esti singuru care realizeaza chhestia asta....si app daca o sa o fac si sunt sigur ca odata si odata tot o fac....normal ca o sa o dau si la altcineva...pt ca urasc VIP -urile... |
Scrie frumos,corect si citet.
Asa am versiunea L2MWM am nevoie de fisierul city.class parca sau java..din folderul Street Legal Racing\sl\Scripts\game..daca il are cineva si poate sa ma ajute sa il uploadeze aici,multumesc anticipat. Multumesc spiritualDARy inca o data. ! ;) Cu asta poate fac si eu jocul sa mearga,inainte mergea ceas. :D |
1 Attachment(s)
uite aici domnu street...;)
|
la dacia wrc numa l-am intreabat daka se joaca pe salvare mea ca parka aveam si eu o daydona pe salvarea aia numa deea cred ca o si sterso SI NAI PENTRU CE STREET dak nu te superi sa-mi dai id de de mess in PM si la scrie frumos si citet de mn zicea ca am mai scris un messaj da l-am sters
|
2 Attachment(s)
new my car:lol: HONDA accord :D
|
am revenittttttttt.fratilor am si eU o intrebare,unde bagi harile ca daka le bag la maps imi da error
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning