![]() |
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
|
e o problema... nu stiti cumva daca o fatza de la un cd-player se potriveste la altul de acelasi tip?
|
Se potrivesc daca sunt acelasi model.
|
am mai auzit intre timp ca daca fatza este luata de pe cd si pusa pe unul de acelasi model, se cere un cod
|
Nu se cere absolut nimic.am lucrat in TM la CarSystems si m-am saturat cat m-am 'jucat' cu aparaturile.Si sa-ti sau un ex:comanzi o fata de cd-player de undeva si te intreaba marca si modelu si acum unde e codu ala.....
|
eu trebuie sa ii dovedesc la politist ca fatza imi apartine, desi eu o recunosc dupa o bucata de plastic rupt din spate si cica nu e de ajuns :|. m-am gandit ca faza ca se potriveste cu partea fixa e de ajuns
|
Dar ti-au gasit fatza de la casetofon ?
|
Si daca cumperi un Cd-player nou nu ai sa gesesti vreo serie(pentru fata) inregistrata prin actele ce insotesc unitatea.E cam nasoala problema.
|
Quote:
|
Foarte simplu: cu €€€ sau cu forta :lol:
|
am auzit ceva zvonuri privitoare la marirea primei de casare la 5700 de lei?is true?
|
Nu, prima de casare pt anul 2009 este de 3800 de lei. Dar la uni producatori inclusi in programul "RABLA" aceasta prima de casare poate creste considerabil.
EX: la Suzuki valoarea primei de casare este de 7000 lei ;) La Ford beneficiezi de reduceri intre 9 si 25% din valoarea automabilului achizitionat(Val cu TVA) la care se adauga si prima de casare. Concluzie - anul asta este bun ca sa-ti cumperi masina noua ;) |
Quote:
|
Un Ford Fiesta 5 usi 1.3 70 CP 7902 Euro ;)
P.S. din astia mai scazi 3800 lei ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La banii astia ai: -Servo directie -ABS+EBD -Aer conditionat -Volan in piele (sunt masini mult mai scumpe care nu au nici macar optiune)reglabil pe inaltime -Geamuri el fata cu tenta verzuie -2 Airbag-uri Eu zic ca la pretul asta eu zic ca e chiar atractiva |
Quote:
|
din pacate a aparut intre timp si chipesul Fiesta cel nou si nu vad pe multi sa arunce acum 8000 euro pe o masina buna dar care a fost deja vazuta de ceva vreme pe sosele.
iar daca pana si noul Mondeo a ajuns la 15350 sunt semne clare ca vin vremuri grele de tot pentru industria auto, cu sau fara taxe protectioniste puse de guverne disperate. |
Quote:
|
nu stiu alte natiuni cum gandesc si ce vor de la o masina noua, poate vor sa fie practice, economice, fiabile, sigure, dar stiu sigur ca noi vrem toate astea la un loc, ceea ce e aproape imposibil.
Noi vrem sa fie masina cat mai mare, dar si sa ne strecuram usor cu ea in trafic, cu cat mai multe usi, dar sa fie si estetica, motor cat mai puternic, dar sa consume doar un pic, etc. si toate astea la un pret cat mai mic, dupa bugetul nostru, si deasupra tuturor acestora - conditie esentiala - sa fie aratoasa - sa stea bine si la capitolul imagine domnule, sa cada vecinul pe spate cand te vede pe langa noua masina. |
Am si eu o nelamurire...stiti cumva aici prin zona Hd-Deva daca se ocupa careva cu polish pt. faruri(plexiglass)?Ca e acea "problema" la Laguna(si nu numai)cu "matuirea" farurilor ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai am comandat polish-ul, o sa vina luni sau marti. Povestim atunci si stabilim ce si cum. ;)
|
Aceeasi hiba am si eu.
Deci si eu mi-s curios de polish pe faruri. |
Abia astept. :D Sper sa iasa ceva,ca cele mai moca faruri sunt 250 RON bucata.
|
La tine e un caz fericit. La punto nu am gasit decat la 450 de lei/bucata. :(
Povestim saptamana viitoare, sper sa se incalzeasca putin, ca altfel nu facem nimic - se branzeste polish-ul. :lol: |
problema e urmatoarea... la 106, urme de pumn in capota in partea de sus, usor in aripa dreapta tot in partea de sus si in aripa din spate stanga. oare nu stiti la ce pret as iesi sa le indrept? as vrea sa stiu un service unde sa nu ma jupoaie de bani :???:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
p.s. mie pentru indreptat haion si astupat gaura din bara mi-a luat 100 ron , un pret decent |
Da' tu esti ceva interlop de ai urme de pumni pe masina ?
Esti sigur ca pumnii aia nu au fost bucati de grindina sau castane cazute din copaci ? |
Quote:
Quote:
|
Auzi, da sigur nu a fost unu de-ala verde de pe Marte ?
Nu de alta dar eu am 4 oase la pumn :lol: Probabil erau vreun pustan vaporizat de alcool caruia nu i-a placut masina ta.. |
4 normal da 3 is mai iesite :lol:. acuma nu mai conteaza ca nu stiu cine e autoru si nici nu ma chinui sa aflu ca is ~77000 locuiutori in orasu asta. nu o pot lasa asa ca arata nasol :cry:
|
Quote:
|
nu mai imi dau seama ce se intampla... sper sa fac rost de $$ s-o rezolv repede :(
|
Ai ars femeia lu altu? :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning