Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 11-10-07 21:32

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1141699)
mai baieti, am facut rost de ceva ce s-ar putea numi aur pentru unii.
enjoy: http://s233.photobucket.com/albums/e...rent=video.flv

nisip de care? ceva denumire?
eu am gasit nisip de otel(parca) as ami-a zis cel ce mi-a aratat...era o galeata de 15kg..pe jumate plina..si n-am reusit s-o ridic cu o mana oricat am incercat...e HEAVY DUTY...cu asa ceva imi voi sabla de acum inainte masinile :twisted: :twisted: am gasit ceva unicat in TM..si pt 300Eu merita, duc masina la om, el o duce la firma unde are cunostinte, sableaza foarte mult aia..deci au experienta din plin)...si o iau gata sablata si tratata ;)
bafta si voua...la TM m-am scos..voi?

johnny111 11-10-07 21:41

1 Attachment(s)
Dan Kamikaze, cu cat vinzi jantele acelea din otel de pe capra ta?
Sau, daca te intereseaza, ti le dau la schimb pe ale mele. Sunt din poza de ma jos, 6j15. De mult caut niste jante clasice si din ce am priceput din pozele tale cred ca acelea mi s-ar potrivi.

dan_kamikaze 11-10-07 22:16

Nu sunt de vanzare poate doar cu tot cu capra!

silencer 11-10-07 23:09

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1144979)
nisip de care? ceva denumire?
eu am gasit nisip de otel(parca) as ami-a zis cel ce mi-a aratat...era o galeata de 15kg..pe jumate plina..si n-am reusit s-o ridic cu o mana oricat am incercat...e HEAVY DUTY...cu asa ceva imi voi sabla de acum inainte masinile :twisted: :twisted: am gasit ceva unicat in TM..si pt 300Eu merita, duc masina la om, el o duce la firma unde are cunostinte, sableaza foarte mult aia..deci au experienta din plin)...si o iau gata sablata si tratata ;)
bafta si voua...la TM m-am scos..voi?

e nisip cu granulatie 30 sau 0.30, nush cum sunt cotate.. merge foarte bine atat ca se risipeste usor.

florin_cars 11-10-07 23:46

aha...am auzit k unele instalatii si recicleaza materialul, buna ideea.

si cat costa kg..sau la cate kg e ambalat?
poate e mai ieftin k cel de otel ce il folosesc tipii astia in TM,..de fapt la 300Eu I don't give a damn, sa se descurce, dar totusi..cat coasta domnu'?:shock:

nitu_ovidiu82 12-10-07 01:52

o cutie in 5 trepte are cineva de vanzare?

nitu_ovidiu82 12-10-07 01:54

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1144975)
Ce chedere? Fii mai explicit. Daca nu sunt cu balamale, geamurile spate vin lipite si peste ele sunt niste ornamente metalice.

da, asa sunt , nau balamale si au ornamente de metal

Silencer Power 12-10-07 10:42

Am vazut intr-o emisiune pe Discovery ca mai bun decat nisipul cu granulatie mica, ar fi bicarbonatul de sodiu (evident, granulatie mica). Au facut si o demonstratie in care vopseaua si grundul nu aveau "scapare". :)

Silencer Power 12-10-07 10:47

Din cate am inteles, sablarea, daca nu este facuta corespunzator, poate afecta iremediabil tabla... iar acel nisip de otel imi suna destul de periculos. :)

johnny111 12-10-07 12:05

Pe la mine prin zona se renunta la sablarea cu nisip cuartic. Cate instalatii de sablare stiu eu s-au retehnologizat pe "bile" de aluminiu. Inca nu le-am vazut. Banuiesc ca nu-s chiar bile. Oamenii de acolo ziceau ca-s mai putin agresive cu tabla decat nisipul cuartic. Ca fapt divers, eu mi-am sablat niste piese de caroserie pe care nu le-as fi putut curata eficient cu abraziva. Mi le-au facut cu un nisip foarte fin, aproape ca faina de grau. Ei bine, cei de acolo ziceau ca aceasta sablare cu Al e mai eficienta, dar si mai scumpa (eu la nisip, pe capota si pe aripile de Capri am platit 40 E +tva)

cv-03-btf 12-10-07 18:19

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1144944)
breee esti niebun betefeule..ce faini sunt ochetii..:D:D
cat iei sa faci aceeasi treaba si la alte faruri, GOLF, BMW etc?

ai PM..!!!

florin_cars 13-10-07 01:51

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1145644)
Am vazut intr-o emisiune pe Discovery ca mai bun decat nisipul cu granulatie mica, ar fi bicarbonatul de sodiu (evident, granulatie mica). Au facut si o demonstratie in care vopseaua si grundul nu aveau "scapare". :)

da...si cu bicarbonat de sodiu...si cu ceva bile minuscule din PVC/plastic reciclat

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1145652)
Din cate am inteles, sablarea, daca nu este facuta corespunzator, poate afecta iremediabil tabla... iar acel nisip de otel imi suna destul de periculos. :)

pai cu asa ceva sableaza respectiva firma de mult timp, deci trebuie sa fie OK :-)

cv-03-btf 14-10-07 21:03

mari probleme cu contul de mail si ym... ..noul cont de ym calaretu_catalin

silencer 14-10-07 22:07

3 Attachment(s)
acel nisip de 0.3 curata cam asa:

zolley 15-10-07 13:01

3 Attachment(s)
:D iar peria de sirma pe flex curata cam asa :D :rolleyes2 bineinteles costa mai putin da iti ia tim mult :rolleyes2

silencer 15-10-07 18:11

o sa ai ceva de munca cu masinuta asta... peria de sarma cred ca este perfecta pentru portiunile exterioare si intinse, in schimb, daca vrei sa cureti rugina la imbinari.. iti trebe nisip

florin_cars 16-10-07 01:58

wowww...mai Zoli, garaju' meu se afla prin prima pozna :oops: :-P

aviaru 16-10-07 22:23

chedere spate pt geamuri am eu.dar nustiu cat te pot ajuta ca ele sunt lipite printrun cauciuc de geam si eu cand am demontat sau rupt imbinarile de cauciuc.daca le vrei dami un mail la [email protected] sau suna 0730723600

nitu_ovidiu82 16-10-07 23:49

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 1150007)
:D iar peria de sirma pe flex curata cam asa :D :rolleyes2 bineinteles costa mai putin da iti ia tim mult :rolleyes2

arata bine masinuta, o lasi originala sau o modifici?

nitu_ovidiu82 16-10-07 23:55

se potriveste cutia in 5 trepte de pe um 2.8 i 6v pe un 2.3 6v cu carb?

Silencer Power 17-10-07 10:32

N-ar strica sa dai mai multe detalii despre cutie si nu ca cele de genul "6v".

In principiu ar trebui sa se potriveasca, dar din cate am vazut eu, nicio cutie in 5 trepte care a fost pusa pe 2.8i sau carburatie nu a fost pusa si pe 2.3.

nitu_ovidiu82 17-10-07 11:33

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1153524)

In principiu ar trebui sa se potriveasca, dar din cate am vazut eu, nicio cutie in 5 trepte care a fost pusa pe 2.8i sau carburatie nu a fost pusa si pe 2.3.

nam resit sa o iau, un coleg deal meu o dat la fier vechi un 2,8 i 6v 5trepte, ce sa fac , mam trezit sal intreb tarziu de motor,
ce cutie se mai potriveste in 5 trepte pe 2,3?

zolley 17-10-07 16:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1153137)
arata bine masinuta, o lasi originala sau o modifici?

original cam asa :D sper ca pe vara viitoare !!

cv-03-btf 17-10-07 21:13

se apropie frigul....cum va merge incalzirea la masini... face fata..??? ar merita instalarea unui radiator suplimentar..???

nitu_ovidiu82 17-10-07 22:16

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1154413)
se apropie frigul....cum va merge incalzirea la masini... face fata..??? ar merita instalarea unui radiator suplimentar..???

doamne multam nam treaba cu incalzirea, nam termostat pe ea si in 10 kilometri imi da caldura

nitu_ovidiu82 17-10-07 22:22

Quote:

Originally Posted by aviaru (Post 1152968)
chedere spate pt geamuri am eu.dar nustiu cat te pot ajuta ca ele sunt lipite printrun cauciuc de geam si eu cand am demontat sau rupt imbinarile de cauciuc.daca le vrei dami un mail la [email protected] sau suna 0730723600

team sunat pe data de 17 sa vb cu tine de cheder de pe 0752209523, fami un apel cand poti vb si ai timp

panaitescud 18-10-07 00:35

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1154548)
doamne multam nam treaba cu incalzirea, nam termostat pe ea si in 10 kilometri imi da caldura

fara termostat abia urca temperatura vara....iarna cred ca nici nu misca acul.....si caldura deloc

florin_cars 18-10-07 02:21

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1153524)

e acelasi bloc din cate stiu..deci la gauri ar trebui sa se potriveasca, iar trenul fix ar trebui sa aiba acceasi lungime, fiind vb de un V6..deci ar cam trebui sa se pupe.."in principiu, caree...este" :lol: :lol:

jaguar211 18-10-07 22:16

1 Attachment(s)
salutare caprari!
ce mai e nou pe aici?
Respect!

nitu_ovidiu82 19-10-07 00:10

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 1154805)
fara termostat abia urca temperatura vara....iarna cred ca nici nu misca acul.....si caldura deloc

am avut probleme vara asta cu apa, a fiert de cateva ori, am radiatoru ala a ei original cu vreo 6 elemnti sparti si am avut un pic de stres, dar o trecut ca iam pus un ventilator suplimentar nam avut ce face.

viviesp 19-10-07 15:55

deci cred ca trebuie sa-mi iau concediu ca sa reusesc sa mai inteleg si eu cine cu cine mai vorbeste pe-aci, cine si-a mai luat capra, bla, bla...

am gasit in sfarsit si eu un Capri de vanzare pe-aici pe langa casa si cere ala 6500€, in stare de functionare :lol:

zolley 19-10-07 16:24

3 Attachment(s)
uitati ce am gasit prin oradea cu 6000 eur pozele is cam de 1 an facute!!!

florin_cars 19-10-07 17:16

cu sigurantza barele alea false fac toti banii :oops:
farurile dau binisor pe el..grila not bad at all, jantele cu spray YUCK, oglinzile ce mai merita si plafonul de vinil :D :D

scuuuuuuuuuuump, dincolo era mai ieftin :wink:

zolley 19-10-07 20:31

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1157381)
cu sigurantza barele alea false fac toti banii :oops:
farurile dau binisor pe el..grila not bad at all, jantele cu spray YUCK, oglinzile ce mai merita si plafonul de vinil :D :D

scuuuuuuuuuuump, dincolo era mai ieftin :wink:

ai dreptate Florine eu l-am gasit si mam gindit sa vil arat dar pe cite am auzit are motorul schimbat nu ma intrebati nu stiu de care si io la ceva magazin de pise auto am auzit de motor cind iam spus ca si eu am o capra !
:)

codrin44 19-10-07 21:19

1 Attachment(s)
bah,nu mai lucreaza nimeni? numa eu? lacrimi de fericire la Bacau... am reglat cat de cat motorul, nu mai curge apa, ulei, fum doar de pe evacuari.... si un film la o rezolutie faina....

panaitescud 19-10-07 21:46

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1157744)
bah,nu mai lucreaza nimeni? numa eu? lacrimi de fericire la Bacau... am reglat cat de cat motorul, nu mai curge apa, ulei, fum doar de pe evacuari.... si un film la o rezolutie faina....

felicitari man :!: cand crezi ca o termini? ca ai ceva ceva ani decand lucrezi la ea.

nitu_ovidiu82 20-10-07 00:00

Quote:

poate ceilalti stiu, dar este in arad un mos , carburatoarele is painea lui , le stie ca pe mainile lui ma frate, eu la el mi lam reglat si mere brici, e super bun mosu.
5 ore mio lucrat pe motor, la compresie-verificat, aprindere, consum, gaze, reglaj pe carb, f bine lucra, si ieftin, 1 mil 200 sute, tot.

nitu_ovidiu82 20-10-07 00:05

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 1157299)
uitati ce am gasit prin oradea cu 6000 eur pozele is cam de 1 an facute!!!

o fost in arad vara asta unu alb de vanzare cu motor de 1,6 diesel, alb cu piele alba sau imitatie, tunnerit discret de un batran, in stare de functionare cu 2000 euro neg. acum nu stiu cei cu el

nitu_ovidiu82 20-10-07 00:08

Quote:

ce radiator ai pe capri?

dan_kamikaze 20-10-07 09:30

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1157964)
ce radiator ai pe capri?

Daca vrei o solutie ieftina poti incerca un radiator de aro, mare si ieftin;)

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning