Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

vn-08-nen 12-07-10 09:12

Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

Cine stie cum sunt legate difuzoarele pe bora daca sunt trase prin statie sau doar din cass in dif prin cablu si asta e toata treaba :rolleyes2 si modelul care e pana la urma Pionner sau Blankput ? Sunt 8 difuzoare si cass cu reglaje pe doua zone . Se aude bine pentru un sistem din fabrica dar vreau sa ii pun DVD-Player cu ecran de 7" care iese si sa stiu cum sunt mufele pe acolo ... ulterior se adauga si subwoofer si statie :)

valitataye 12-07-10 11:03

difuzoarele sunt puse direct pe cd player/casetofon,nu cred ca vw a bagat amplificator pe difuzoare:rolleyes2 ...e foarte usor nen de umblat;) spor la treaba:lol:

valitataye 12-07-10 16:04

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3511695)
Stiu ma , ca am mai avut ... si dadusem 50 ron pe pereche dar nu mai stiu de la cine le-am luat :) modelul de mai jos vreau :)

nen asta sigur te ajuta

https://forum.4tuning.ro/468-tuning-e...ml#post3498262

vn-08-nen 12-07-10 19:46

Da stiu pei sunt 100 in magazin ... pana mea . La cass am nevoie de niste cleme speciale , unde pot gasi fara sa cumpar mp3 ... :-? ...

valitataye 12-07-10 19:51

de care cleme explica nen?:lol:

jipianu 13-07-10 10:53

discutia despre intalnirea de duminica s-a mutat la sectiunea Intalnirile Membrilor 4Tuning Vrancea

P.S. Ia sa vedem daca de data asta chiar iese ceva frumos;)

fisan 13-07-10 18:05

toate ca toate da pe 24 cine merge la baneasa? ia sa te aud jipianu:P

Sonny™ 24-07-10 10:52

ravy ce faci nu mai dai nici un semn o arzi pe la dado a....profiti ca sunt plecat la mare...las ca te tin minte;)

ravy09 24-07-10 10:56

nu ti-am zis aseara ca-ti trag la m**e mah ?? :-))) nu m-ai auzit ?? :-P

Sonny™ 24-07-10 13:04

Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 3539299)
nu ti-am zis aseara ca-ti trag la m**e mah ?? :-))) nu m-ai auzit ?? :-P

am auzit da la ce pot sa ma astept din partea ta...esti un nesimtit, abia ai asteptat sa plec la mare, te.ai bucurat ca am plecat, las ca te tin eu minte pentru asta;)

johnsonxxl 24-07-10 13:52

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3539493)
am auzit da la ce pot sa ma astept din partea ta...esti un nesimtit, abia ai asteptat sa plec la mare, te.ai bucurat ca am plecat, las ca te tin eu minte pentru asta;)

dar tu trebuie sa specifici mereu ca esti la mare? :lol::lol: ce te tot lauzi

hai mai repede inapoi ;)

Cartmaneu87 24-07-10 16:43

BAHH!! Nu va ma luati de Popeye ca va sparge pe toti! a facut plinul de spanac asa ca feriti-va de el!:lol::lol::lol:

Sonny™ 25-07-10 08:51

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3539580)
dar tu trebuie sa specifici mereu ca esti la mare? :lol::lol: ce te tot lauzi

hai mai repede inapoi ;)

da ma da am zis ca ala ma tot batea la cap ca abia asteapta sa plec, ca parca nu putea sa faca ceva ca eram eu in jur...:)):)):)))

plec azi pe la 3-4 de aici;)

ravy09 25-07-10 11:28

azi mah ?? de ce nu mai stai ?? :-P era asa bine fara tine........:-P

Sonny™ 25-07-10 13:20

Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 3540910)
azi mah ?? de ce nu mai stai ?? :-P era asa bine fara tine........:-P

azi pretenas ca...deh....maine munca...:)):)):))

vn-08-nen 27-07-10 09:18

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3539493)

Pei ... e fericit , te-a lasat insarcinat ;)) ... Ia zi ce ai mai facut la Break ? Am auzit ceva de stalpi ... niste poze este bine venite ... :rolleyes2

Sergiu mai lasa crangu si fetele si datu la cioc noaptea pe la 1-2 ... in masinutza , nu e frumos ... La noi nu te gandesti ! Egoistule :-w ... ( JOKE )

Sonny™ 27-07-10 09:26

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3545268)
Pei ... e fericit , te-a lasat insarcinat ;)) ... Ia zi ce ai mai facut la Break ? Am auzit ceva de stalpi ... niste poze este bine venite ... :rolleyes2

Sergiu mai lasa crangu si fetele si datu la cioc noaptea pe la 1-2 ... in masinutza , nu e frumos ... La noi nu te gandesti ! Egoistule :-w ... ( JOKE )

Stalpi sunt facuti de un an...poze sunt pe topicul masini...;)

johnsonxxl 27-07-10 12:09

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3545268)

ma ce ai tu cu sergiu de impartit? va bateti pe aceeasi femeie cumva?:lol:

ravy09 27-07-10 12:45

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3545642)

lasa-l john.. ce sa-i ceri ?? asa e cand te duci pe jos in crang si nici n-ai ce f**e..

mikinina 28-07-10 13:50

1 Attachment(s)
Face in Focsani cineva incinte custom din MDF+fibra pentru un difuzor de subwoofer?Ceva de genul asta.Daca se poate si montaj...

valitataye 28-07-10 14:22

da face cnv incinte custon in fcs ,daca vrei iti dau nr lui pe privat:D ..ce difuzor este la care vrei sa faci cutie??

mikinina 28-07-10 15:02

Pai ar cam fi unul dar ce amplif vreau eu sa pun nu are intrari high level...
Diful este JL Audio 8W3V3-4.Nu-i batut in cuie.
http://mobile.jlaudio.com/products_s...p?series_id=27
Pentru completarea bassului as fi vrut initial sa pun un bass pack compus din Alpine PMX-T320 si un 843 sau 1043 de la Alpine intr-o incinta custom ca aia din poza (daca ii ajunge difuzorului volumul pentru a lucra corect).
Care e diferenta dintre o incinta BR si una sealed in ceea ce priveste sunetul?

detroit muscle 29-07-10 08:40

am si eu o intrebare si as vrea un raspuns cat mai exact.daca acceleram foarte tare si sa nu pierdem din acceleratie schimbam vitezele cu acceleratia calcata ce se poate intampla,cui ii dauneaza aceste lucruri.deci schimbam cu ambreiaj,cum se schimba vitezele numai ca tinem acceleratia calcata.mersi ;);)

vn-08-nen 30-07-10 00:29

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3550008)
am si eu o intrebare si as vrea un raspuns cat mai exact.daca acceleram foarte tare si sa nu pierdem din acceleratie schimbam vitezele cu acceleratia calcata ce se poate intampla,cui ii dauneaza aceste lucruri.deci schimbam cu ambreiaj,cum se schimba vitezele numai ca tinem acceleratia calcata.mersi ;);)

Adica ... eu nu am inteles mare lucru . Dar daca o tii calcata si schimbi iti urca turometru la rosu pana se schimba viteza apoi revine si asa mai departe ... am impresia ca iti busesti , disc de ambraj , transmisie dar nu sunt sigur ... dar discul adica dintii aceeia sigur se duc , e ca si cum ai face derapaj , rotile patineaza in gol iar tu cand schimbi banuiesc ca discu patineaza ... nu stiu exact ... am incercat si eu o data sa vad daca scartie cu a 3-a si a scartait olek , am turato intre trepte ... a mea fiind diesel a intrat turbina si am simtito cat de cat ...

in fine , recomand schimba normal , nu accelera intre trepte ... depinde si pentru ce pui intrebarea ? adica ce vrei sa afli ...

vn-08-nen 30-07-10 00:39

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 3548296)
Face in Focsani cineva incinte custom din MDF+fibra pentru un difuzor de subwoofer?Ceva de genul asta.Daca se poate si montaj...

iti pot face eu , dami mdf , fierastrau electric , creion , ruleta , difuzorul , hotzsuruburi , fire ..

dar e mai bine sa il faci separat de sasiul masinii , sa faci incinta separat ... iti deterioreaza in timp tabla etc , de la vibratii ... acum depinde ptr ce vrei SPL sau SQ ... sau asa sa asculti tu in masina ... eu recomand ptr ascultarori de Lil'John , Lil'Wayne ... SPL - sound preasure level , se aude mai profund basul fiind incinta bass reflex , cu vata si tot ce ii trebuie , dimensiuni corecte ... la un dif de 120- 200 W rms in general incinta trebuie sa aiba in jur de 60-70 l , iar asta o poti afla facand pe foaie intai un cub sau o prispa , acum difera la prispa se inmultesc L x l x h = Litraj si la cub latura la a 3-a adica l x l x l = litraj , iar gura de aererisire depinde cate pui , raza cercului pe care il are aceasta etc ... mochetat frumos , mocheta se lipeste cu prelandez .... si e cam gata ... cam asta ar fi in mare ... depinde si de masina , de volumul portbagajului ... etc ...

vn-08-nen 30-07-10 00:43

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3545642)

NICIODATA TATA ! Nu face fata el la muierile mele ;)

UsCaTu_ 30-07-10 04:14

ce discutii interesante aveti pe forumu asta aveti o gramada de treaba :))

detroit muscle 30-07-10 09:05

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3552037)
Adica ... eu nu am inteles mare lucru . Dar daca o tii calcata si schimbi iti urca turometru la rosu pana se schimba viteza apoi revine si asa mai departe ... am impresia ca iti busesti , disc de ambraj , transmisie dar nu sunt sigur ... dar discul adica dintii aceeia sigur se duc , e ca si cum ai face derapaj , rotile patineaza in gol iar tu cand schimbi banuiesc ca discu patineaza ... nu stiu exact ... am incercat si eu o data sa vad daca scartie cu a 3-a si a scartait olek , am turato intre trepte ... a mea fiind diesel a intrat turbina si am simtito cat de cat ...

in fine , recomand schimba normal , nu accelera intre trepte ... depinde si pentru ce pui intrebarea ? adica ce vrei sa afli ...

am vazut chestia asta intr-un filmulet la cei care fac drifturi.si deaia am intrebat daca dauneaza si cum de aia isi permit sa isi bata joc de masina.era o toyota supra facut pentru drifturi.daca nu ma insel era pe site-ul 4 tuning la lectiile de drift.acolo am vazut asta.daca si il gasesc o sa postez ca sa pot primi o explicatie si mai exacta.oricum ms nen ;)

valitataye 30-07-10 10:15

nen usooor ca in fcs cunoscatorii de SPL sau SQ ii numeri pe degete;)asa ca nu te incurca,omul vrea o cutie sa asculte muzica de zi cu zi nu baraieli de ale noastre:lol:...si gandeste-te ca nui asa de usor sa faci o cutie pentru un difuzor cum crezi tu:rolleyes2

ravy09 30-07-10 11:21

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3550008)

am un tovarash care schimba asa.. dar schimba foarte repede si motorul aproape ca nu se tureaza deloc in gol.. daca nu te pricepi mai bine nu te bagi.....
de picat nu i-a picat nimic la ea pana acum.. dar nu garantez ca nu se strica nimic in timp.. nu stiu.. sanatos oricum nu este sa schimbi asa..

johnsonxxl 30-07-10 11:44

Quote:

Originally Posted by UsCaTu_ (Post 3552160)

se plictiseste tare lumea :lol:

detroit muscle 30-07-10 12:08

Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 3552728)
am un tovarash care schimba asa.. dar schimba foarte repede si motorul aproape ca nu se tureaza deloc in gol.. daca nu te pricepi mai bine nu te bagi.....
de picat nu i-a picat nimic la ea pana acum.. dar nu garantez ca nu se strica nimic in timp.. nu stiu.. sanatos oricum nu este sa schimbi asa..

ok ms pentru explicatie si daca mai stie cineva ceva in plus il invit sa imi spuna si sa ne spuna tuturor.mersi oricum

uskt2005 30-07-10 12:16

Poate o sa iti arat odata cum se face :P
Daca esti cuminte bineinteles :D

detroit muscle 30-07-10 12:20

da boss ms.ii zic lu nevastamea sa te pupe knd vine acasa.;):D
eu zic sa incepeti sa va inscrieti pe saitu ala... eu pentur ca nu pot trimite inca mesaje private si nici nu pot face reclama,toate literele si semnele le-am pus in paranteze.ms

uskt2005 30-07-10 12:24

vreau pe bot, vreau pe bot :icon_kiss

glumesc evident

detroit muscle 30-07-10 12:25

nu nu... nu se poate asa ceva nu nu

Sonny™ 30-07-10 14:30

Quote:

Originally Posted by UsCaTu_ (Post 3552160)

tu ori ai ramas fara permis?

mikinina 30-07-10 21:09

Ca sa eliminam discutiile despre ce vreau eu va anunt ca am comandat un JL Audio 8W3V3-4 si un JL Audio M2150.

UsCaTu_ 30-07-10 21:18

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3553136)
tu ori ai ramas fara permis?

nu imi fac masina o vopsesc plm mai multe tot pachetu m3 etc

valitataye 30-07-10 21:25

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 3553909)
Ca sa eliminam discutiile despre ce vreau eu va anunt ca am comandat un JL Audio 8W3V3-4 si un JL Audio M2150.

ai luat legatura cu baiatu ala?:D

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning