Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

dragomir_tibi 06-01-12 11:29

Re: Sibiu, discutii off-topic

:D:D:D:D:D ati luato prin ceapa :D:D:D:D

lupalb 06-01-12 11:35

pai si nu ai facut nici o poza la masina?? posteaza le aici sa vedem si noi, sa ne clatim ochii ce ***...
@Dragomir: da fratioare, asa am fost mereu...nu te stresa.

dragomir_tibi 06-01-12 11:42

ba chiar ca mi-am adus aminte...imi trebuie pentru un prieten un far pentru e36 partea dreapta poate ma ajuta careva sa fac rost de el weekendu asta

Nosfer 06-01-12 11:43

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4810713)
pai si nu ai facut nici o poza la masina?? posteaza le aici sa vedem si noi, sa ne clatim ochii ce ***...

Am pus pe la mine pe topic.. apoi nu-mi prea place s-o pozez ca e urata rau asa. Plus video cu toba noua: https://www.youtube.com/watch?v=brrdToPSmjo

lupalb 06-01-12 11:45

scaunele sunt "da shit", toba se aude genial, dar e prea inalta. Mai taie din arcuri da-le dreaq.....:))
La cum arata, te poti prezenta la intalnire...te acceptam:)

Kind 06-01-12 11:46

Si cu M.I.V.W cum ramane? au evoluat de la ceva clar la VAG? ca sa fiu fanu` nr.1 al clubului ce tre` sa fac, unde sa semnez? aduc pixu` norocos :X
@Nos frumos frumos, s-o vedem si live

dragomir_tibi 06-01-12 11:46

ce arata ma urat ??? arata prea bine masina....sa tio arat pe a mea vopsita sa vezi e urat arata!!!

lupalb 06-01-12 11:53

@TIBI: fratioare, era ironic spusa.... oricum, fata de cum arata masina, arata nasol acuma nevopsita...dar sunt convins ca le va face pe toate asa cum trebuie, toate la timpu` lor
Nu vreau sa o vad pe a ta, nici vopsita nici nevopsita.... masina in schimb daca vrei sa ne-o prezinti....altfel sta situatia :))
@Kind: vorbeste cu liderii de sindicat ai gruparii... te ajuta ei.

dragomir_tibi 06-01-12 11:54

:lol::lol::lol::lol::lol:

Nosfer 06-01-12 11:59

@ kind - ai vazut-o live acum vreo luna, parca am fost si cu voi la un suc :))

Masina o sa intre la vopsit exact la inceputul lu' martie ... o sa fie un albastru turbat foarte foarte deschis :D as baga-o de maine dar am zis sa treaca iarna intai .. intre timp ii refac directia complet, refacut si plafonul si ceva detalii mici. Showcar vreau sa fie din martie :twisted:

lupalb 06-01-12 12:06

@nosfer: showcar era deja, ca doar ai cateva participari... Incet incet se face masina asa cum trebuie.
@Tibi: dupa ce o sa ne cunosti o sa iti dai seama cam cum se discuta pe forum:)

SynTheLaZ 06-01-12 12:10

V-am lasat, ne vedem prin oras.

Ma duc sa "tunez" masina ca mi s-a aprins becul de la rezerva.

SSteFan 06-01-12 12:15

@nosfer...foarte frumos sunetu si interioru e bestial!
acum sa ma dau mare cu sunetu meu fara intermediara si finala goala :oops:
filmulet aici:
https://www.youtube.com/watch?v=QWbkB...1&feature=plcp

speed_csn 06-01-12 13:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4810642)
...si ca nu e bine sa puna intalnirea tot vinerea, cand se intalneste 4tuningu, ca sa nu se suprapuna intalnirile...

Lupule.. nu te speria ca nu ramai fara adepti :rolleyes2 4T e 4T si restul sunt restul si o sa fie din de in ce mai multi pe masura ce isi mai iau 2-3 pusti permisul mai apare cate un club si au tot dreptul sa se intalneasca cum si cand vor ei, de ce nu s-ar intalni si ei vineri ??:lol: Tu oricum nu esti de conceptia lor, deci de ce ar veni la 4T meeting?

Referitor la MBM ma abtin si ii urez bafta in a face "stance" Passatul lui tacsu'

Conceptia ta despre "stance,clean, whatever" e buna si sunt de acord cu ea, dar ai expus-o gresit.

Ce parere ai... Jetta de mai jos doar cu jante si suspensie e urata? Sa nu fi avut omul bani de mai mult? Este prea " "clean" OEM", Stance, bla-bla??

fan3xxl 06-01-12 13:36

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 4810961)
Lupule.. nu te speria ca nu ramai fara adepti :rolleyes2 4T e 4T si restul sunt restul si o sa fie din de in ce mai multi pe masura ce isi mai iau 2-3 pusti permisul mai apare cate un club si au tot dreptul sa se intalneasca cum si cand vor ei, de ce nu s-ar intalni si ei vineri ??:lol: Tu oricum nu esti de conceptia lor, deci de ce ar veni la 4T meeting?

Referitor la MBM ma abtin si ii urez bafta in a face "stance" Passatul lui tacsu'

Conceptia ta despre "stance,clean, whatever" e buna si sunt de acord cu ea, dar ai expus-o gresit.

Ce parere ai... Jetta de mai jos doar cu jante si suspensie e urata? Sa nu fi avut omul bani de mai mult? Este prea " "clean" OEM", Stance, bla-bla??

interesant raspuns...si la fel de interesanta poza :shock::shock::shock::shock:

lupalb 06-01-12 13:52

@Speed_CSN: eu nu caut "adepti" ca nu am nevoie de nimeni sa stea dupa mine.
Conceptia lor nu este gresita, modul de implementare e putin eronat.
Eu incercam sa explic altceva... ceva explicat foarte bine si de Tibi: daca tai arcurile de la masina, pui niste jante de tabla pe 15 luate din targ cu niste cauciucuri praf si iti pui un mufler tip luat de la Iony nu inseamna ca esti stance.
Cam despre asta e vorba.
E usor sa zici ca ai masina STANCE cand nu ii faci nimic...dar stai relax ca si in Variantu` ala ce l ai postat tu sunt investiti o gramada de bani si nu in ultimu` rand o gramada de timp si pasiune.
O stiu din alta poza masinuta, din cea de pe stanceworks.... si am citit putin si din topicul omului, fiind unul dintre putinii cu variant care au facut ceva cu el.

deyu010 06-01-12 14:20

ce va mai place sa va atacati unu pe altu :))=)) dar totusi o parere de a mea cu masinile stance din ce am vazut poze pe net ce vreti sa faceti in romania!?? ca mai mult de 10km/h nu poti merge ca te feresti de-o gorapa dai de un canal si tot din astea.... are rost sa bagi bani in asemenea masina ca sa ti-o strici la prima ieseala!?? :sad:

deyu010 06-01-12 14:25

https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...e46-11114.html uite aici masina de la cluj nu zic ca arata rau chiar imi place ee foarte misto dar cum a facut si el o perna de aer sau ce are de ridica masina si da se merita.... da parerea mea pentru un asemnea stil ee prea costisitor pentru noi... incepatori de tuning

Kind 06-01-12 14:26

"liderii de sindicat"? pot semna acte cu pixu meu norocos? vreau si un sticker si un tricou cu #1 VAG fan \m/ se poate?

lupalb 06-01-12 14:29

@deyu: air ride e undeva la 1000 EUR....
Omu` a investit o gramada de bani si timp in masina aia, are thread pe 4tuning, si a aparut si pe stanceworks...
Deci da, poti spune ca e o masina foarte reusita....
@Kind: tu fiind fata, iti dai seama ce tare suna #1 VAG fan??

deyu010 06-01-12 14:31

pai de aia zic de unde atata timp bani pentru o asemnea masina pentru stance.... daca o faci jos cum ar fi bmw ne ridicat la prima ieseala cu ea.... sar putea sa pierzi multe chesti de pe ea... ca ai multe obstacolo pe soselele din romania....:D

lupalb 06-01-12 14:32

pai da, de aia e bine sa ai air ride, daca nu ai, mergi pe principiul LOW and SLOW.
Dar nu e vorba de inaltime aici (sau ma rog, e vorba si de inaltime, dar nu numai), e vorba de stil si de bun gust.
Iar ca si comunitate, e vorba de oameni.

deyu010 06-01-12 14:35

inteleg ce vrei sa zic... da vad ca uni care au ideeile astea daca le spui o parere de ata imediat sar cu gura.... ceea ce mi se pare cam aiurea

lupalb 06-01-12 14:41

defapt este o poveste mai lunga, syn. si cu cei care au comentat stiu despre ce e vorba...de-asta au comentat.
Nu e vorba nici macar de MBM cu "pasatu` lu` taica-so", ca pana la urma fiecare cu ce poate.... e vorba de ipocrizie.

ChuckyOvi 06-01-12 16:49

Ba , eu m-am pierdut intre randuri... Sa inteleg ca mai apare un nou club care se va desfinta la fel de repede?
NOS , Tu ai un stiker pe parbriz care iti shade cam urat cu el !

Kind 06-01-12 17:22

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4811088)
@Kind: tu fiind fata, iti dai seama ce tare suna #1 VAG fan??

stiu *evil grin*, asa am eu acum o atragere sa fiu VAG fan #1 cu stegulete si tot tacamul sa aiba oamenii un start bun cu noul "clubshor" de nebunii :> (a se citi la plural).

SSteFan 06-01-12 21:42

asteptam pozele..desi a mea nu cred ca a fost prinsa in cadru am lasato cam departe(in coltu strazii).... sau poate cristi are un ochi bun si a ginit-o?

AdrianSB 07-01-12 11:07

Quote:

Originally Posted by deyu010 (Post 4807185)
Salut stie care va unde pot gasi Motor Opel Astra F 1.7 TD de isuzu cu cutie de viteze manuala !? si la ce pret :D

Incearca la D-nul Jean pe str Jina nr 5 parca , el se ocupa de reparatii la Opel si te poate ajuta sa gasesti ceva bun .
Sau mai este un domn pe str. Stefan cel mare in zona bisericii care dezmembreaza doar masini opel , acum 2 luni stiu ca avea un motor . Merita incercat.
Sau in Selimbar mai este cineva .

bDzz 07-01-12 11:09

am eu numaru la nea jan daca il vrei..

deyu010 07-01-12 11:16

ah ok mersi mult o sa incerc :D

bilae21 08-01-12 07:01

imi puteti spue si mie daca e vreun autobuz care merge in targul auto la sibiu??

AdrianSB 08-01-12 07:28

Autobuzul 1 de la tursib merge pe traseul CIMITIR - OBI

bilae21 08-01-12 09:49

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 4814174)
Autobuzul 1 de la tursib merge pe traseul CIMITIR - OBI

multumesc!!!!!

waly_kyw 09-01-12 12:53

ai grija cu domnul jean,ca e cam tepar

focusalex 09-01-12 15:16

Salut! imi poate spune si mie cineva de unde sa cumpar o pompa de benzina ptr un ford focus DAW din 99 hachback.

bDzz 09-01-12 15:17

Quote:

Originally Posted by waly_kyw (Post 4816440)
ai grija cu domnul jean,ca e cam tepar

adica !?

speed_csn 09-01-12 15:25

Adica cere cam mult pe marfa proasta :lol:

bDzz 09-01-12 15:27

si atunci unde ar trebui sa schimb o distributie de astra h in afara de resprezentanta si domnu jan !?:))

waly_kyw 09-01-12 16:56

mai este un mecanic in slimnic ,unde stau eu, e foarte bun si are preturi decente nma interesez si iti dau un nr daca vrei ,sau in sibiu pe hipodromului la rio

waly_kyw 09-01-12 17:06

propria experienta:) bdzz

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning