![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
ba vreau si eu sa vin cum cand la ce ora
|
Quote:
|
avti toti asigurare dinasta noua ..cu cartea verde ????? altfel ****** treceti la bulgari
in caz ca se pleaca treceti-ma si pe mine pe liste ! thx |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
mai eu am glumit mai sus....evident ca v-ati intors! stiu ca politistii bulgari sunt mai rai decat ai nostri....si ma gandeam ca v-au sechestrat pana vine spaga :lol:
data viitoare vin si eu :D cum a fost? ce-ati mancat acolo? magazine cu electronice ati gasit prin zona? care erau conditiile la vama? c.i. si atat? |
Am fost in magazine de electronice dar nu ma intreba pe unde era exact :) La vama daca iesi pe la Mangalia platesti o taxa d 5 euro care cica e vinieta (cum e rovinieta la noi) iar prin Negru Voda nu s-a platit nimic. Dar intradevar ne-a oprit politia dupa vreo 200 de metri au luat talonu si buletinele si au stat vreo 10 15 minute (probabil ca nu intelegeau literele noastre) apoi mi lea dat inapoi si bate in geam: "Vignetta, Vignetta" eu da da si bafta. De mancat am lua 2 pizza mari 30 cm, doua portii de cartofi prajiti, 3 portii de salate de pui de legume, vreo 4 sucuri, 2 salate de fructe totul 34 de leva.
Ca sa treci granita trebuie sa ai buletinu (daca ai minori in masina trebuie un act de la parinti legalizat ca ii lasa, si talonul cu cartea verde. |
Drumurile cum sunt?Ca par destul de terminate.
Per ansamblu presupun ca ai ce vedea nu? |
Quote:
|
E vreo chestie cu prezoanele ? asa se auzea ca daca nu ai 4 prezoane nu poti trece e adevarat ?
|
Quote:
|
Ms Apv ule
|
Quote:
bou am fost eu k nu am mers .. k nu am venit si eu :D belea pozele .. ia zi-mi cu banii ... ati plecat c ueuro si ati schimbat in leva ?! sau ... ?! |
Asta e poate data viitoare vi. Am schimbat in euro aici si acolo schimbi in leva dar sunt destul de rare schimburile valutare. Cred ca la magazinele mari gasesti (am vrut sa aschimbam la supermarketul de electrice si electrocasnice da era inchis) si pana la urma am gasit in centru pe o straduta.
|
lasa NGJ ca mergem si noi cat de curand..:)
|
Quote:
vamesii de la turci sunt cei mai de ***,urmati de aia din vama veche varna mult mai frumos decat constanta (sa fi vazut acolo lumini de craciun,nu saraciile de la noi) oras frumos mai e Burgas (100 + km de la varna ) drumurile sunt bune daca le tii pe cele umblate,dupa sozopol am ratacit odata drumul si am dat de un drum de ziceai ca-i forestier ... per ansamblu mai curat + mai ieftin decat la noi (si politistii mult mai spagangii,cer de obicei pt orice ) |
In legatura cu politistii am vazut foarte multe echipaje de politie cel putin in Varna dar am avut noroc de fiecare data ca oprisera pe altii si nu se mai uitau si la mine... din cate am vazut pe acolo sunt putine masini rosii, loganuri rosii deloc.. Sa vezi cum se uitau la masina de parca n-ar mai fi vazut la fel (loganuri erau cateva pe taxi acolo). Si inca ceva frate aia au stopuri lexus pe majoritatea masinilor toate modelele sincer m-am speriat cate sunt acolo.
|
mai bine ca nu te-au oprit.per ansamblu nu sunt masini bune in bg (am fost de 5-6 ori si nu prea am vazut niciodata ceva sa-mi sara in ochi).masina lor obisnuita (echivalentul la dacia noastra) e Lada .ati vazut voi altceva?
|
In sate cam aia gasesti dar in orasele mai mari sunt si masinute frumoase nu cine stie ce dar am vazut si cateva sport.
|
masini preparate se gasesc la ... turci.foarte multe masini preparate
|
Gata cu bulgarii...ca tre sa redenumim pe urma topicul...:)
|
am vazut eu un 350 Z .. cu nr de Valcea .. e de la carturari de acolo :D
|
E de cateva zile in oras masina.. frumoasa nu am ce zice. Chiar ma ce se intampla cu ai amaii vechi din oras de nu prea mai apar? X-TEAM ce faceti ma mai traiti? Nu v-am mai vazut cred ca de cand am fost la munte...
|
Care SHM'ule ala negru ???
|
Quote:
|
turbo mah ?
|
e luat la combinatzie ;) ... nu mai are gti`ul
|
Ehhh...da stiu despre cine e vorba si frasu are golfu ala bleo ZLH...da el pe gti ala oricum nu avea un exterior cine stie ce...era buleala asa de vara...Si sincer sa fiu nici ZLH nu e iesit din comun....
|
ZLH asta e dieselar din cate am vazut cum afuma cand ia span.faza tare e ca din cate am auzit goflul 5 ala galben GTY de tot e parcat pe la pescaru pe acolo ar avea cel mai slab motor de pe golf,la fel ca si 2 skoda octavia cu kit-uri de rs
|
care sunt ale???da zii si mie care e cel mai slab motor de pe gty???
|
Anunt pentru toti fanii Subaru!
In perioada 23-25 martie, Nippon Car Center dealer autorizat Subaru pe zona Dobrogea, organizeaza cu ocazia inaugurarii showroom-ului sesiune de test drive on road si off road extrem cu toate modelele Subaru. Pentru programari,contactati-ne telefonic sau trimiteti e-mail la adresa de mai jos. Nippon Car Center, Bd. Tomis nr. 309, Constanta Tel : 0241 65 77 88/0341 43 96 00 E-mail : [email protected] |
un a4 cu nr de germania parca... verde cu alb(sau crem) a vazut cineva? :D
|
dap...
eu l`am vazut... Duminik pe la 11-12 era pe varianta... la targul auto... asa k l`a vazut multa lume! :) a facut cineva poze? :P |
Quote:
|
era azi la spalatopria aia de la intersectia aia semaforizata de pe poporului .. dar era un tip pe la vre-o 30 de ani cu el ...
@ Alecu ... daca se face cu noul STI suna bine :D |
VW golf5 galben cu GTY la nr... este chiar GTI de peste 200CP asa k nu mai batetzi campii aiurea :)
|
Quote:
|
...si skoda octavia rs este si in varianta diesel de 170 de cai. Asta pentru "cunoscatori".
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning