Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

PFLu 01-03-07 19:45

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

ba vreau si eu sa vin cum cand la ce ora

ERY 02-03-07 09:10

Quote:

Originally Posted by PFLu (Post 776975)
ba vreau si eu sa vin cum cand la ce ora

Te anunt eu mai pe seara.

No-X-Cape 02-03-07 19:58

avti toti asigurare dinasta noua ..cu cartea verde ????? altfel ****** treceti la bulgari

in caz ca se pleaca treceti-ma si pe mine pe liste ! thx

CT-07-APV 02-03-07 23:38

Quote:

Originally Posted by No-X-Cape (Post 778161)
avti toti asigurare dinasta noua ..cu cartea verde ????? altfel ****** treceti la bulgari

in caz ca se pleaca treceti-ma si pe mine pe liste ! thx

Eu am carte am luat acu ca pe asigurarea asta nu aveam dar mi-a facut. Eu plec pe la ora 9 dimineata cu LYV adica doua masini. Daca vreti sunatima sa ne vedem pana iesim din tara ca apoi nu mai e semnal: 0740.036.176. Ar fi misto sa mergem mai multi. daca nu ma gasiti de dimineata de la 8 la 8:20 pe mess

Psycho 04-03-07 18:06

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 778379)
Eu am carte am luat acu ca pe asigurarea asta nu aveam dar mi-a facut. Eu plec pe la ora 9 dimineata cu LYV adica doua masini. Daca vreti sunatima sa ne vedem pana iesim din tara ca apoi nu mai e semnal: 0740.036.176. Ar fi misto sa mergem mai multi. daca nu ma gasiti de dimineata de la 8 la 8:20 pe mess

poze .. povestiri .. cuma fost k nici Lyv nu zice nimik

quick_5hifter 04-03-07 22:12

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 781023)
poze .. povestiri .. cuma fost k nici Lyv nu zice nimik

pai esti sigur ca s-au intors??? :lol:

CT-07-APV 05-03-07 00:15

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 781463)
pai esti sigur ca s-au intors??? :lol:

Am reusit sa ne intoarcem a fost misto ce pot sa zic am vizitat padurea de piatra. Am trecut prin magazine preturi ieftine mancarea acolo e la fel super ieftina cu 34 de leva adik 17 euro am mancat 5 persoane de am mai si lasat si era la un restaurant din Varna. Uite si ceva poze

quick_5hifter 05-03-07 00:23

mai eu am glumit mai sus....evident ca v-ati intors! stiu ca politistii bulgari sunt mai rai decat ai nostri....si ma gandeam ca v-au sechestrat pana vine spaga :lol:
data viitoare vin si eu :D
cum a fost? ce-ati mancat acolo? magazine cu electronice ati gasit prin zona?
care erau conditiile la vama? c.i. si atat?

CT-07-APV 05-03-07 00:35

Am fost in magazine de electronice dar nu ma intreba pe unde era exact :) La vama daca iesi pe la Mangalia platesti o taxa d 5 euro care cica e vinieta (cum e rovinieta la noi) iar prin Negru Voda nu s-a platit nimic. Dar intradevar ne-a oprit politia dupa vreo 200 de metri au luat talonu si buletinele si au stat vreo 10 15 minute (probabil ca nu intelegeau literele noastre) apoi mi lea dat inapoi si bate in geam: "Vignetta, Vignetta" eu da da si bafta. De mancat am lua 2 pizza mari 30 cm, doua portii de cartofi prajiti, 3 portii de salate de pui de legume, vreo 4 sucuri, 2 salate de fructe totul 34 de leva.
Ca sa treci granita trebuie sa ai buletinu (daca ai minori in masina trebuie un act de la parinti legalizat ca ii lasa, si talonul cu cartea verde.

Nesanatosu 05-03-07 10:08

Drumurile cum sunt?Ca par destul de terminate.
Per ansamblu presupun ca ai ce vedea nu?

CT-07-APV 05-03-07 11:04

Quote:

Originally Posted by Nesanatosu (Post 782007)
Drumurile cum sunt?Ca par destul de terminate.
Per ansamblu presupun ca ai ce vedea nu?

Sa sti ca sunt bune drumurile chiar nu imi aduc aminte sa fi gasit gropi sau canalizari mai jos cum sunt in Cta. Varna e frumos ca oras, nu prea am stiut noi drumurile ce si pe unde dar a fost frumos. Si in Balcik e frumos muntele langa mare.

03NGJ 05-03-07 12:06

E vreo chestie cu prezoanele ? asa se auzea ca daca nu ai 4 prezoane nu poti trece e adevarat ?

CT-07-APV 05-03-07 12:58

Quote:

Originally Posted by 03NGJ (Post 782191)
E vreo chestie cu prezoanele ? asa se auzea ca daca nu ai 4 prezoane nu poti trece e adevarat ?

Din ce am inteles a picat treaba asta pt ca Smartul are tot 3.. deci e voie si cu daciile berline. Chiar am vazut o berlina cu numere de Bulgaria si avea "tuning" taranesc sau tiganesc cum se mai vede si la noi in oras

03NGJ 05-03-07 19:50

Ms Apv ule

Psycho 05-03-07 20:02

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 782252)
Din ce am inteles a picat treaba asta pt ca Smartul are tot 3.. deci e voie si cu daciile berline. Chiar am vazut o berlina cu numere de Bulgaria si avea "tuning" taranesc sau tiganesc cum se mai vede si la noi in oras

bou am fost eu k nu am mers .. k nu am venit si eu :D belea pozele .. ia zi-mi cu banii ... ati plecat c ueuro si ati schimbat in leva ?! sau ... ?!

CT-07-APV 05-03-07 22:24

Asta e poate data viitoare vi. Am schimbat in euro aici si acolo schimbi in leva dar sunt destul de rare schimburile valutare. Cred ca la magazinele mari gasesti (am vrut sa aschimbam la supermarketul de electrice si electrocasnice da era inchis) si pana la urma am gasit in centru pe o straduta.

Cr1Sty_xxl 06-03-07 16:57

lasa NGJ ca mergem si noi cat de curand..:)

kirin 06-03-07 23:44

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 781697)
mai eu am glumit mai sus....evident ca v-ati intors! stiu ca politistii bulgari sunt mai rai decat ai nostri....si ma gandeam ca v-au sechestrat pana vine spaga :lol:
data viitoare vin si eu :D
cum a fost? ce-ati mancat acolo? magazine cu electronice ati gasit prin zona?
care erau conditiile la vama? c.i. si atat?

radar luat cu 140 ,20 $ dati si in 5 minute plecat ... cam asa de rai

vamesii de la turci sunt cei mai de ***,urmati de aia din vama veche
varna mult mai frumos decat constanta (sa fi vazut acolo lumini de craciun,nu saraciile de la noi)

oras frumos mai e Burgas (100 + km de la varna )

drumurile sunt bune daca le tii pe cele umblate,dupa sozopol am ratacit odata drumul si am dat de un drum de ziceai ca-i forestier ...

per ansamblu mai curat + mai ieftin decat la noi (si politistii mult mai spagangii,cer de obicei pt orice )

CT-07-APV 07-03-07 08:38

In legatura cu politistii am vazut foarte multe echipaje de politie cel putin in Varna dar am avut noroc de fiecare data ca oprisera pe altii si nu se mai uitau si la mine... din cate am vazut pe acolo sunt putine masini rosii, loganuri rosii deloc.. Sa vezi cum se uitau la masina de parca n-ar mai fi vazut la fel (loganuri erau cateva pe taxi acolo). Si inca ceva frate aia au stopuri lexus pe majoritatea masinilor toate modelele sincer m-am speriat cate sunt acolo.

kirin 07-03-07 10:02

mai bine ca nu te-au oprit.per ansamblu nu sunt masini bune in bg (am fost de 5-6 ori si nu prea am vazut niciodata ceva sa-mi sara in ochi).masina lor obisnuita (echivalentul la dacia noastra) e Lada .ati vazut voi altceva?

CT-07-APV 07-03-07 12:22

In sate cam aia gasesti dar in orasele mai mari sunt si masinute frumoase nu cine stie ce dar am vazut si cateva sport.

kirin 08-03-07 09:42

masini preparate se gasesc la ... turci.foarte multe masini preparate

ERY 08-03-07 16:08

Gata cu bulgarii...ca tre sa redenumim pe urma topicul...:)

Psycho 08-03-07 21:21

am vazut eu un 350 Z .. cu nr de Valcea .. e de la carturari de acolo :D

CT-07-APV 08-03-07 22:08

E de cateva zile in oras masina.. frumoasa nu am ce zice. Chiar ma ce se intampla cu ai amaii vechi din oras de nu prea mai apar? X-TEAM ce faceti ma mai traiti? Nu v-am mai vazut cred ca de cand am fost la munte...

DUTZU 16-03-07 02:48

Care SHM'ule ala negru ???

CT99WUW 16-03-07 08:46

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 788657)
am vazut eu un 350 Z .. cu nr de Valcea .. e de la carturari de acolo :D

Propietar este Adi , baiatul care are si Golf 5 GTI , 60 UPE :D

peter 17-03-07 10:45

turbo mah ?

Psycho 17-03-07 12:41

e luat la combinatzie ;) ... nu mai are gti`ul

DUTZU 20-03-07 03:10

Ehhh...da stiu despre cine e vorba si frasu are golfu ala bleo ZLH...da el pe gti ala oricum nu avea un exterior cine stie ce...era buleala asa de vara...Si sincer sa fiu nici ZLH nu e iesit din comun....

GABBY_ 20-03-07 09:03

ZLH asta e dieselar din cate am vazut cum afuma cand ia span.faza tare e ca din cate am auzit goflul 5 ala galben GTY de tot e parcat pe la pescaru pe acolo ar avea cel mai slab motor de pe golf,la fel ca si 2 skoda octavia cu kit-uri de rs

x-28-TRA 20-03-07 14:06

care sunt ale???da zii si mie care e cel mai slab motor de pe gty???

KAB 20-03-07 17:31

Anunt pentru toti fanii Subaru!
In perioada 23-25 martie, Nippon Car Center dealer autorizat Subaru pe zona Dobrogea, organizeaza cu ocazia inaugurarii showroom-ului sesiune de test drive on road si off road extrem cu toate modelele Subaru. Pentru programari,contactati-ne telefonic sau trimiteti e-mail la adresa de mai jos.

Nippon Car Center, Bd. Tomis nr. 309, Constanta
Tel : 0241 65 77 88/0341 43 96 00
E-mail : [email protected]

CT-84-DiN 20-03-07 20:22

un a4 cu nr de germania parca... verde cu alb(sau crem) a vazut cineva? :D

CT-87-ADY 20-03-07 20:31

dap...
eu l`am vazut...
Duminik pe la 11-12 era pe varianta... la targul auto... asa k l`a vazut multa lume! :)

a facut cineva poze? :P

leonard 20-03-07 20:43

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 807978)
care sunt ale???da zii si mie care e cel mai slab motor de pe gty???

cand a zis ca pe gty sar putea sa fie cel ami slab motor ..sa referit la nr de inmatriculare al mahsinii.....adica ..sar putea sa aiba motoru de 1.6.....shi despre octavia rs...shtiu doar de una albastra care are kitul de rs..si motor de 1.9 tdi:)....sta parcat pe langa spitalu mare...shi chiar il admiram ...cand era in parcare...dar dupa ce a trecut odata pe langa mn ...mia stricat ziua:)...

Psycho 20-03-07 20:43

era azi la spalatopria aia de la intersectia aia semaforizata de pe poporului .. dar era un tip pe la vre-o 30 de ani cu el ...

@ Alecu ... daca se face cu noul STI suna bine :D

CT-87-ADY 20-03-07 21:10

VW golf5 galben cu GTY la nr... este chiar GTI de peste 200CP asa k nu mai batetzi campii aiurea :)

CT-07-APV 20-03-07 23:39

Quote:

Originally Posted by CT-84-DiN (Post 808710)
un a4 cu nr de germania parca... verde cu alb(sau crem) a vazut cineva? :D

da maine o sa pun poze cu el il vedeti pe soveja

dogarel 21-03-07 07:20

...si skoda octavia rs este si in varianta diesel de 170 de cai. Asta pentru "cunoscatori".

All times are GMT +2. The time now is 10:59.

- Copyright 2026 4Tuning