![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
nu e chiar pe ideea topicului da n-am gasit altu mai bun.va plictisesc si eu putin cu dezamagirile mele la capitolu asta.
si incep cu o intrebare : ce draq au fiintele astea in cap?(a se citii fetele/femeile).ori sunt singuru care n-am noroc in dragoste si dau numa de fete fara minte.... intalnesc si eu o fata la o nunta , simpatica foc si culmea...si singura.trece putin pana imi iau inima in dinti(cu tot cu artere) si o iau la dans..etc si la un moment dat iesim putin sa afara sa "discutam".ii iau nr de tel , id..noh , datele de contact :D dar e o singura problema..ea nu e din bv si sta la vreo 160km distanta...pff , bun , asta e acum , o rezolvam si pe asta pan la urma.in fine , trece timpu..se apropie ziua ei..ii fac o surpriza cand se trezeste dimineatza cu mine la usa si cu cadou in brate(bineinteles nu i-am spus ca o sa merg la ea) , stam vb..ne plimbam prin oras , da pana la urma trece ziua si eu ma pregatesc sa plec.ne urcam in masina vb despre de toate si cand sa plec stramba putin din nas da pana la urma ma pupa(da parca cu frica).dupa asta ca si pana atunci mesaje toata ziua , grijulie , amabila , glumeatza etc..adica dadea impresia ca toate sunt bune si frumoase.dar vine vremea sa plece la facultate(in alt oras bineinteles) si cum ajunge acolo(nu exagerez de la o zi la alta s-a schimbat complet..parca s-a intors la 180grade).nu tu mesaje , nu tu telefoane nu tu nimic.ma chinui sa trag putin matza de coada(ca deh asa-s eu mai pr*st de felu meu si ma atasez repede de cineva si incerc sa ma mint ca totusi sunt eu paranoia si mi se pare ca ea s-a schimbat) si o tot sun , dar se simtea pe vocea ei si stilu de a vb ca ceva e in neregula.dupa o saptamana in care n-a dat nici un semn de viata , ce se gandeste Pr*stu(da , cu P mare :D ) familiei?hai sa ne urcam in masina si sa batem juma de tara s-o vedem si sa incercam sa discutam poate o scoatem la capat.ajung acolo si nu mare mi-a fost surprinderea cand ea vorbea cu mine ca si cum pana in momentu ala nu s-ar fi intamplat absolut nimic , si-mi zice "pai vorbim , te ajut cu o vorba buna la la la..dar atat"...ca tot romanu vreau si eu o explicatie rezonabila sau macar sa stiu dc m-a dus cu zaharelu si mi-a dat o speranta la inceput si nu mi-a zis din prima..bai lemnule , dute tare!! si asa senin imi spune "pai eu nu ti-am dat nici o speranta"...in momentu ala a cazut to ceru pe mine... si acum revin la intrebare mea...ce draq e in capu lor?!?!?ca pt mine ramane un mister... apropo , daca e cineva pe aici care trece mai des pe la biserica fa frate o rugaciune si pt mine , poate intr-o buna zi o sa dau si eu de una cu capu pe umeri :D |
Frate calmeazate in primul rand. Exagerezi.
Intrebarea nu e ce au ele in cap, ce ai tu in cap? Serios acum...in capul tau ce a fost? |
da,mereu ne gandim ce e in capul lor,cand defapt ar trebuie sa ne gandim ce e in capul nostru! cand vezi ca nu mai suna nu mai da mesaje, nu mai da nici tu,daca asa ramane situatia inseamna ca ceva e in neregula si nici nu trebuie sa o mai cauti ca iti pierzi timpu degeaba ;)
|
Quote:
Iar mai apoi sa iti apara tie prin trunchiuri de copaci,casti de cafea"imi pare rau acest model nu s-a fabricat". Hai fi serios:lol: Las'o in plata ei daca ea atat si-a dorit de la tine foarte bine.Daca cum a plecat a si uitat de pseudorelatia voastra e clar pe ce fecioara ai pus mana:D.La femei exista o parte majora buna,daca te-a dezamagit una,ti-a rupt inima stai linistit,mai ai jdemii de alte optiuni. Aceasta este o ipoteza:se prea poate sa te iubeasca in disparare si sa nu iti spuna asta de teama ca tu nu o vei iubi atat de mult.......NOT |
Quote:
|
Tzantzarule...tu ai cam vrut altceva de la noi...pare rau acu pentru tine ca ai cam luato'n balon...
Tu doreai plangarete de mila ca pe Idieta si ai dat de barbati :)) No serios acum...baga mintile la capusor si nu mai pune botu la vorbe goale (ca asta au fost in caz ca nu teai prins)... |
@morpheusmaster : aaa nu , nu vroiam sa-mi planga cineva de mila..m-am obisnuit cu chestia asta , e a nush cat oara cand o patesc :)) ci doar aveam nevoia sa-mi iau o piatra de pe suflet.ca e greu al draq.mai ales ca din cand in cand ma mai ia cate-o depresie nasoala si-mi cad in cap toate gramada....
ce-a fost in capu meu?sincer nu stiu..ideea e ca , caut si eu ceva mai serios , un coltisor de fericire in care sa ma retrag(dca intelegeti ce vreau sa zic). @Kay : mersi de intampinare :D @Eminem : da, sunt sigur ca ma iubeste in disperare..nu poate sa doarma noapte din cauza asta...o pl numa ea stie ce e in capu ei..numa ca nu inteleg dc draq trebuie sa se prefaca si n-au curaj sa zica din prima ce e de zis. @dragos : pai cam asta si fac ca stiu ca n-are rost sa ma mai agit.totusi am zis sa trag putin matza de coada poate poate.eu unu m-am straduit , am incercat.cand pun capu in perna noapte sunt impacat cu mine din punctu asta de vedere...numa ca dupa asta incep k*t-urile alea naspa si e mai greu cu somnu... |
Quote:
Schimba tonul si lentila prin care vezi viata si mergi mai departe!!! |
nu prea am inteles asta cu tonu..
eu merg mai departe ca altceva nu e de facut.partea mai proasta e ca de fiecare data cand incep sa "tin fruntea sus" , imi mai arde una si ma pune iar in genunchi... |
Quote:
e foarte simplu man. sa dus la facultate, camine, fara mami si tati sa o tina din scurt, anturaje peste anturaje, o groaza de armasari, oportunitati etc etc stai calm. nu esti singurul. eu am pierdut o relatie de 2 ani dupa ce fata sa dus la fac la bucuresti asta e, treci la urmatoarea |
Eu nu înţeleg anumite persoane care postează aici în primul rând despre viaţa lor ( că totuşi acest subiect face parte din viaţa noastră ) dar pur şi simplu nu înţeleg ideea topicului , eu postez acum aici că sinceră să fiu nu am ce face , n-am somn şi chiar mă plictisesc , în fine ...
Dacă aveţi probleme credeţi că situaţia voastră se va rezolva postând aici ? Când o să înţelegeţi că suntem într-o generaţie de tot rahatul , pe româneşte ? Femeiile din ziua de azi nu se uită decât la bani şi să iasă cât mai mult în centrul atenţiei ... Găsesc frumos un tip cu bani , maşină , casă , căţel purcel...şi aia e ...concluzia - femeie întreţinută . Există cazuri FOARTE rare când mai dai de o fată - femeie care să fie pe picioarele ei şi cu capul pe umeri . Eu de exemplu , am câteva prietene care sunt pe aceiaşi temă cu mine şi pot discuta lejer una alta de maşini , motoare şi mai ştiu eu ce dar când mă uit în trecut şi mă mai întâlnesc cu vreo fostă prietenă de şcoală sau din vecini , durerea de cap care o am în momentul în care port " o discuţie " cu respectiva vine de la sine . Nu ştiu decât ...fatăăăă , acum sunt cu x dar e mai mare decât mine cu 10-15-20 de ani dar are bani fatăăăăă şi mi-a luat geanta , ceas, maşină etc , are mulţi bani şi mă plimbă peste tot... nu-mi vine decât să-i zic ...du-te fha şi spânzură-te. Am mulţi prieteni care au avut relaţii bune de vreo 3-4 ani şi am discutat cu ei că na , e bine să ai un umăr pe care să " plângi " şi în mare parte nu am constatat decât că X-uleasca a plecat cu altul , că avea maşină mai mişto sau că se săturase de monotonie. Mai am câteva cunoştinţe care mă mai invită la un suc etc , de gen feminin mă refer şi ce fac dânsele , stau şi îmi povestesc că tocmai au ieşit dintr-o relaţie buuun , păi de ce ? Că săracul băiat muncea prea mult şi nu avea timp de ea , săracul băiat o înşhela că avea prea multe fete în lista de mess , săracul băiat vroia să iasă cu prietenii şi dacă o lua şi pe ea domne da ce facem cu ăia ? Păi în pana mea , aşa nu e bine aşa nu e bine ...dar cum e bine ? Când ele vor să se uite la un film sau să meargă la un suc sau la cumpărături etc ...băiatul merge târâş că altfel se supără prinţesa ...dar dacă e vorba să iasă şi EL la un meci cu băieţii , la o bericică , la un fotbal ...la o sămânţă la colţ de stradă ....oooo show mare , ţipete , urlete , lacrimi şiroaie şi stat 1 săptămână în casă ( prinţesa ) că domne o înşhală băiatul :sad: ale dreq :lol: mai am parte de show-uri d-astea câteodată şi îmi vine să-i bag eu nişte carne în frigider "drăguţei " :D Concluzia , părerea mea care este pentru ăştia părăsiţi şi ieşiţi din relaţii : Mergeţi mai departe oricât de dureros ar fi , dacă se vede că nu merită să luptaţi pentru ea ..lăsaţi-o aşa cum e , în fond este pierderea ei ! ;) |
MDB...ai coa3 fato :)) Cata dreptate ai putut avea in cele scrise...cu atat mai frumos a fost ca a iesit pe gura unei FEMEI! Tiam zis ;) ai coa3 (it's a good thing )
|
mdb o sa pun in rama postul asta si o sa-i arat si prietenie sa nu o apuce cine stie ce ganduri
faza nasoal e ca multe fete au fost educate asa de catre parinti... fata mamii sa cauti unu destept, cuminte cu bani care sta numai dupa curu tau si sa nu fii proasta lui sa plangi dupa el sau sa mergi unde vrea el.. la terasa cu prietenii lui sa la acasa la vreun prieten de-al lui cine stie ce vagabond ea intelege ca tre sa gaseasca unu cu bani (destept nu prea gaseste) sa nu o insele dar ea sa-l tina la degetu mic si daca se poate in lesa, dar ea are dreptul sa-l insele daca gaseste altul cu mai multi bani. na. e logic si perfect normal ca ala are mai multi bani si asta ii cumpara odata la 3 zile o geanta sau cizme noi celalalt cumpara doar la saptamana. si unde mai pui ca mass-media e plina de astfel de cazuri in care apar culmea si mamele lor pe post si spun ca fetitele lor nici inca majore sau luat din iubire cu mumia de 1001 ani care nu mai tine minte de cand i sa sculat si sigur nu conteaza contul de 500 mil euro din banca. ei se iubesc cu adevarat atunci proastele din ziua de azi ce sa inteleaga? |
aici e problema , ca nu stiu sa gandeasca pt ele.nu stiu ce vor si se dau una dupa alta si se lasa influentate din toate partile.spiritu de turma
nu stiu...e oarecum ciudat ca n-au creier nici macar sa-si dea seama ce vor de la viata... |
Quote:
Quote:
Quote:
Nu au ce să gândească din moment ce în loc de creier sunt tărâţe :D |
MDB AI PRIETEN?:oops:
sper ca ai inteles ideea... |
totul este foarte simplu: din/dupa comportamentul EI rezulta conduita LUI in relatie!
Cine are cap sa gandeasca isi da seama ce am vrut sa spun, cine nu... nu merita sa explic :) |
Quote:
Quote:
|
brb sa fac un caca si vb
am ajuns la o concluzie . :) e moale , nu mancati iaurt si ciocolata :) uneori nu se merita nici macar sa le deschizi usa , iar ceea ce se promoveaza in tara si pe sticla este ce isi doresc ele , mai devreme intrasem pe un site si era andreea nu stiu cum si cica ce vrei sa fac si binenteles era cam dezbracata . exceptant comentariile cu oral cu muie si mai stiu eu ce ... am scris sa CITESTI O CARTE bine in fine stai linistit ca femeile vin si trec ;) |
Ello all :P
hop top si eu pe aici :))) intr un moment in care binenteles trec si eu prin asa ceva ... man nu e nevoie sa devi nesimtit ... in oricare din cazuri fiecare avem partea de vina . Cel mai usor sa treci peste este sa realizezi u ceea ce ai nevoie si cum e ... ai nevoie de socializare ... cu cat mai multe persoane noi cu atat mai multe idei cu cat mai multe persoane de sex opus cu atat realizezi mai mult ca defapt .. ea avut de pierdut dak te a lasat... in momentul in care realizezi ca nu era nici pe departe ceea ce ai nevoie ... ai sa incepi sa scapi de stresul de a te mai gandi la ea :))) nu e mare scofala ... e de la sine venit odata cu timpu ... trebuie sa ai rabdare ... iar ... o tipa noua nu e neaparat solutia , deoarece esti intr un moment in care nu prea mai ai incredere intr o persoana, si posibil sa nu ai nici un sentiment pt ea/el doar sa fie aproape cineva de tine ... oricum ar fi .. pe cine vei avea langa ai grija sa nu faci si tu ceea ce ti s a intamplat tie ... nu deveni nesimtit... Psyho ... man imi pare rau pt tine ... dak tu n ai avut parte de ceva frumos... si dak pt tine o tipa inseamna doar aparat multifunctional .... man trezeste te.... viata e frumoasa dak stii sa ti o faci cu mana ta... niciodata nu te lasa pagubas :))) fiecare impediment din viata trebuie tratat ca un pas care sa ne deschida ochii spre viitor... Dupa mult timp iti vei da seama ca nu vei uita indiferent de cum se intampla o persoana... totul e sa treci u peste... si apropo .... bai dc sa ne plafonam aici ... in ideea ca suferim dupa o anumita persoana ... nu are nici un rost hai sa vedem doar partile frumoase si .... wtf... avem o varsta in care multi dintre cei de aici n au de gand chestii serioase (casatorie/ copii.. alea alea) ... cat despre ce gandesc ele.... tzantarule ... dak vreun barbat intelege cum gandesc sau o femeie cum gandeste un barbat ... persoana respectiva innebuneste mai mult ca sigur :))) noi suntem total diferite de ele :))) din cate am cam reusit eu sa mi dau seama ... majoritatea tipelor din ziua de azi ... sunt precum maimutzele... nu lasa o creanga pana nu prind de alta... scuze fetelor ca sunt misogin ... dar cam asa .... vreti sa aveti totul... dar dak e totul nu e bine ca e prea asa oferit fara nici un efort... oricum am face niciodata nu ne e bine ... asa ca ... dragilor nu le mai faceti pe plac.... faceti sa va fie voua bine nu persoanei de langa.... dak coincid ideile atunci pretuieste ce ai, dak nu :)) mare e gradina domnului avem si noi si le ce gasi ... o persoana mai nebuna in mare ei glorie :)) mi a zis la misto ... de orice femeie e satula un barbat... si nici acum nu cred ca si da seama cata dreptate are :)))))) |
Quote:
In fond si la urma urmei e asa de mare oferta incat e imposibil sa nu gasesti altceva.:D |
Hoţii îţi cer banii sau viaţa ; femeile le vor pe amândouă . – Samuel Butler :lol:
|
Quote:
mai e una. "tindem a avea incredere in cei pe care nu-i cunoastem deoarece acestia nu ne-au deceptionat niciodata" Samuel Jonson |
te mananca-n cur ?? scarpina-te cu carbid ;) parazitii
|
esti nebun rau Psycho..:)))),dar ai dreptate!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
grea intrebare.........
as vrea sa stiu si eu raspunsul.....eu nu numai ca trebuie sa sufar dar mai trebuie sa si lucrez cu ea zi de zi.....e oribil....macar un sfat pot da si eu acum ...nu va cuplati la munca...hihihihi....rid dar nu e risul meu....faza cea mai tare e ca e si sefa mea...... ce dreaq as putea face????????? e al naibi de greu si nu stiu cit mai o sa suport |
Quote:
Uite ce sa face EU in locu tau. Relatia s-a dus,deja nu mai are rost sa suferi sa incerci altceva,iar daca nu poti gasi de munca in alta parte fa asa si o sa fie bine:banuiesc ca ai fost o perioada buna de timp cu ea,ii sti slabiciunile ii sti tot:lol:. Foloseste-le in avantajul tau,stoarce din ea tot ce poti,corupeo cand faci ceva rau la servici cu lucruri la care sti ca cedeaza. SAU.......daca iti permiti sa renunti la servici:incearca sa faci numai nasoale la servici,daca te da afara fara sa clipeasca inseamnna ca relatia e gata,daca inca te pastreaza etc si se face ca nu vede inseamna ca acolo undeva mai sunt ceva sentimente pentru tine:D |
buna asta ...dar sa stii ca deja am facut multe chiar ff multe
am ajuns sa si o jignesc la munca desi sunt convins ca nu am procedat corect....am plecat din timpul serviciului de lasat nu pot sa il las pe criza asta..este si un serviciu destul de bun nu imi face rau la munca...poate ca tine la mine poate de frica ca as povesti ceva desi aici se inseala nici eu nu stiu ce sa mai cred |
Off doamne ...din moment ce nu mai ţii la ea , că din ce scrii asta se înţelege ...de ce nu treci mai departe cu nepăsare şi gata ?!? Dacă faci nu ştiu ce lucruri nu sunt deloc în favoarea ta că după cum ai spus şi tu ai putea să-ţi pierzi locul de muncă şi nu cred că ţi-ar conveni pe vremea asta :) Las-o în pace , îţi vezi de treaba ta şi gata , greu nu e dacă nu ţi la ea :)
|
Quote:
|
si inca cit ...altfel nu imi era greu
este adevarat ca am trecut de faza cu jignirile ...am incercat sa fiu indiferent sa imi vad de munca sa o ignor dar stomacul meu e varza cu jignirile si purtarile astea am incercat sa vad ce reactii are....dar ori sunt prea prost ori nu ma duce capul hihihihiih P,Srepet ..nu am procedat corect si nu sfatuiesc pe nimeni sa procedeze asa |
parerea mea e sa iti pastrezi job-ul.pe criza asta e bun.si in plus de asta daca chiar ai vrea sa renunti cel mai corect ar fi cu demisia , nicidecum sa faci tot felu de porcarii sa o fortezi sa te dea afara.ar fi prea copilaresc.si jignirile fac parte dintr-un comportament imatur(fara suparare).
daca relatia s-a terminat intr-o maniera civilizata eu zic sa incerci sa treci peste(stiu , e foarte greu mai ales ca trebuie sa o vezi in fiecare zi dar nu e imposibil).fa-ti treaba cum trebuie , daca chiar e nevoie sa vb cu ea , lasa deoparte sentimentalismele , si fa-o intr-un mod profesional. daca zici ca deja ai facut prea multe porcarii si inca nu ti-a zis nimic inseamna ca nu vrea sa-ti faca rau si a incercat sa inteleaga motivele pt care te-ai comportat asa.si daca ea n-a vrut sa iti faca rau ar trebui sa te comporti si tu ca atare. ce ai putea sa faci e sa incerci pe cat posibil sa nu te mai gandesti la ce a fost , fii indiferent , ocupati timpul cu altceva.iesi cu prietenii , poate chiar sa incerci sa-ti gasesti pe alta.e greu sa treci peste momentele astea dar daca stai sa-ti plangi de mila nu castigi absolut nimic , doar pierzi timp. |
sunt de acord cu tine referitor la comportamentul meu ...dar asta a fost la inceput si de scurta durata...nu stiu dece ,,,poate asta am simtit.....legat de faptul ca trebuie sa imi vad de treaba si aici ai dreptate dar nimeni nu cred ca poate spune ca e usor cit timp iubesti..eu doar am spus pe scurt ce sa intimplat da rsa sti ca nu e asa de usor....ma furnica pe spate numai cins stiu ca miine la 6 dim trebuie sa fiu iara la munca sa trebuiasca sa fiu indiferent in sensul bun...cind am spus ca nu ii vb ma refeream la faptul ca ca ma intreaba si lucruri personale..legat de munca am comportament perfect acum dar iti spun ca in sufletul meu e mare durere...
daca relatia s-a terminat intr-o maniera civilizata ?????????????? am auzit de multe ori aceasta remarca si nu am inteles niciodata ce inseamna ce inseamna civilizat cind iubesti? cind crezi ca nu ai gresit cu nimic? buna dragul meu...stii ne despartim bine draga mea//sa fi fericita... si tu la fel ...stiam ca o sa intelegi cam asa sincer nu cred...tot timpul unul o sa fie nedreptatit sau macar o sa se considere asa si mai am o intrebare????? cum ar trebui sa te simti cind ti se spune sunt ferm convinsa ca intr-o zi o sa imi para rau..................................... |
Quote:
Treci peste ca se poate. Ti-o garantez eu... :) |
Asta e o placa stricata folosita de femei pentru a nu te face pe tine sa te simti prost... e la fel ca aia: "nu tu esti de vina... eu sunt!"...
Treci peste ca se poate. Ti-o garantez eu... __________________ hehehe sincer asta imi spun si eu ca sa imi fac curaj....defapt i-am spus si ei...binenteles ca sa suparat |
@ica2775 - incearca sa te exprimi intr-un singur post fara a posta in exces in + ai optiunea edit!
Merci |
Ica pe de o parte gandestete ca si ii ei ii este greu cu tine acolo desi vati despartit...mai ales ca sunteti in acelasi departament. Dupa mine ai noroc ca nu tea dat afara :))...adica uite...tie acum iti este greu ca o tot vezi la munca si daca ai putea probabil ai schimba asta (fara sa pleci tu de acolo ma refer)...si ea la fel, dar vezi tu...a ales sa treaca peste asta the hard way...the easy way era you-OUT!
Restul s'a mai discutat...oricum, ce pot zice...TARE! |
civilizat m-am referit la faptu ca presupun ca n-a iesit cu altu si ai prins-o in fapt..sau presupun ca la sfarsit nu ati urlat unu la altu sa va faceti troaca de porci.ma gandesc ca ati discutat neintelegerile ca 2 oameni civilizati fara manifestari iesite din comun.
daca se termina ca in primele 2 cazuri aveati o oarecare scuza sa va "calcati in picioare" reciproc , dar avand in vedere faptu ca inca lucrezi acolo cu ea ma face sa cred ca s-a terminat intr-un mod civilizat. nu zis nimeni ca nu e greu in momentele alea dar nu e nici imposibil sa treci peste.adica majoritatea(scuze ca vb in numele tuturor) de aici am fost pusi in situatia asta si uite ca am trecut peste.intr-adevar e nasol cand te trezesti dimineata si n-ai chef de nimic , abia poti sa mananci , ai tot timpu senzatia aia de "stomac gol" , simti ca te furnica tot corpu , nu ai chef de absolut nimic , etc.dar trebuie sa treci peste ca n-ar fi prea ok sa stai asa ca o "leguma" timp de 6luni , 1 an sau mai stiu eu cat.daca faci chestia asta pierzi timpu chiar degeaba.trebuie sa iti ocupi timpu cu ceva activitati , cu prietenii , etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning