Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

MnezO 21-08-09 11:58

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Am fost ieri ! :P

skimpy 21-08-09 12:09

i`ai dus guma ? :D

Ali_ump 21-08-09 12:10

Insanatosire grabnica de la Piatra Neamt ! Alin ;) Noteaza acolo!

JUST-DO-IT 21-08-09 12:26

Re: Rampa pentru masina

sal ai rampa gratis pe copou in spate la fostu garaj de taxiuri,in spate la camine,vizavi de sediu telem ,si inca una in liceul informatic lipit de caminele 30 decembrie,cum intri pe poarta liceului mergi tot inainte pana dai de ea... mai era una la fostu centru de calcul,in tesatura...

Bogdan.IS 21-08-09 12:40

multumesc mult :tetter:

skimpy 21-08-09 14:00

te-am notat si pe tine, alin.

momentan s-a anuntat doar JUSTDOIT ca vine. nu e nici o obligatie, nu va speriati.

:D

skimpy 21-08-09 14:02

cum cobori la 2 baieti, pe dreapta, la ITP (unde e si S design), dai 2-3 lei la paznic si iti face si o cafea :)

Bogdan.IS 21-08-09 16:12

andreyutzu 21-08-09 18:52

Insanatosire grabnica de la baietii din pascani, :D :D: :D.....

ps:andreyutzu,onix,leutzu

zorro6299 22-08-09 12:45

Salutare la toti.
Care-mi spune de unde-mi cumpar un stikker cu 4tuning ( sa lipesc pe masina ) ????
Mersic fain .

skimpy 22-08-09 12:51

crys e bine. inca are probleme cu un picior (se incalta greu), simte presiune in piept si in spate. ochiul se vindeca bine.

singura chestie "nasoala" (pentru mine) e ca era pastilat cu toate painkillerele posibile. mai spart ca mine la ziua mea :)

va transmite salutari

JUST-DO-IT 22-08-09 20:54

azi am stat de vb mai bine de o ora cu cryss ,si se simte din ce in ce mai bine...ii e dor de toti si abia asteapta sa va vada....
m-a rugat sa va transmit tuturor multa sanatate ,si sa aveti grija de voi si salutari tuturor....s-a ridicat in pat,dar avea o suparare mare....nu-i mergea netu pe mobil,si nu se putea conecta...pe net...
am vorbit mai multe cu el,a mancat ceva apoi s-a culcat ...de data asta era perfect treaz...
imi pare rau dar ieri eram plecat din loc ... de asta am fost azi la cryss

mik23n2 22-08-09 23:52

Unde pot repara rezolva aerul conditionat in Iasi????

salut ! la una din masinile mele , am o problema la AC...pierde freonul din instalatie in vreo 3, 4 zile...stie cineva un service in Iasi unde sa pot sa pot rezolva ???

Va multumesc , astept raspunsurile voastre

skimpy 24-08-09 13:22

Crys, n`ai luat niste pastile din alea si pentru mine ? :)

drogat erai, mama mama :))

skimpy 24-08-09 15:10

http://skimpster.mybrute.com

faceti-va cont si postati aici numele brutei, o sa o cresc eu. vreau sa intrec un amic care ma faulteaza zilnic.

daca bruta este facuta pe alt ip/pc poate fi crescuta de altcineva atata timp cat nu ii pui parola :)

deci va rog:D

MnezO 24-08-09 19:43

http://mas325ix.mybrute.com

Bruta Mai smechera ca a lui Skimoy :twisted::twisted:

skimpy 24-08-09 22:09

am lvl 8 :-"

ocaruntu 25-08-09 06:01

http://loco25.mybrute.com
level 10 \:D/
FIGHT MY BRUTE !

ZyZ 25-08-09 08:01

I just kicked you ass. I'm sorry :lol:

skimpy 25-08-09 11:59

acush te fugaresc prin arena loco. imediat imediat

ktalyn 26-08-09 10:32

rampa moca este in C.U.G la Targul de masini! si in Frumoasa in spatele Manastirii Frumoasa!

Bogdan.IS 26-08-09 10:46

merci :flower:

Ali_ump 26-08-09 15:55

Plecare la King of Europe - https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...of-europe.html

rowebdesign 30-08-09 10:00

Re: Masina pentru incepatori

Eu am facut scoala de soferi pe un ford fiesta si cand am facut proba la o dacie greu tare mi s-a parut :( nici nu puteam sa schimb viteza din prima,nu-mi intra deloc si acu cand am posibilitatea sa conduc o dacie nu ma lasa sufletul sa ma urc la volan... Ma gandesc ca un olcit sau un golf 1 sau 2 se conduce mai usor ca o dacie nu? :?:

Bogdan.IS 30-08-09 21:26

Peripetii cu smecheri de prin iasi

Aici punem tot felul de povesti de la : mi-a taiat un bou fata , cu 80 la ora si pana la , mergeau cu 180 prin oras .
Ieri mergeam cu un prieten cu masina prin copou , coboram la vale , si in fata la stadion (pe strada principala ce coboare spre fundatie) era o tanti cu un VW passat . eu eram pe sina de tramvai si tanti era pe prima banda . coboara un idiot cu un chevrolet epica negru . asa , era in paralel cu noi , trece de noi , ajunge in spate lui tanti cu vw , si trage handilaul brusc stange de volan , si ii taie fata tovarasului meu , cu care eram in masina . deci idiotul a trecut la distanta milimetrica de masina in care eram . nu i-am retinut nr de inmatriculare .. is-**-G .. si atat am retinut...

Bogdan.IS 30-08-09 21:46

Re: Peripetii cu smecheri de prin iasi

poate cineva uni topicul asta , si cateva citate din sectiunea Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi , in topicul "MELTEANUL" si "KAMIKAZEUL" de trafic iesean! .
Multumesc mult !

CRyS` 30-08-09 23:41

sau ai putea scrie direct la MELTEANUL DIN TRAFIC..fara probleme! :) in caz ca iti e greu!

Bogdan.IS 31-08-09 08:02

daca ma uitam putin mai atent , faceam asa cum zici tu ;) ...

JUST-DO-IT 01-09-09 23:07

sper sa nu fiu off-topic,dar am o problema si ma gandeam poate imi da careva un sfat ceva...asta seara multumita baietilor de la E-on a fost iar o cadere de tensiune ,iar cand a revenit curentu am descoperit cu stupoare ca o intreaga partitie a hdd meu e alba !!! 26 gb de informatii au disparut...se pot recupera cumva datele?un back-up ceva?multumesc pt orice info

Bogdan.IS 02-09-09 01:16

Just-Do-It , sunt cateva programe de Back-up ... eu incercasem cateva ,si n-am recuparat prea multe lucruri care le pierdusem dupa un format ... poti sa incerci .

Baieti si fete cu folii pe masina , aveti grija , am fost azi la o plimbare pe copou , si erau 2 politisti care ii opreau pe toti care aveau folie pe fata , deci mare grija ! erau in fata la faculta de electronica si telecomunicatii .
sfat : cand vedeti politistii , dati geamurile jos ;)

pdw 02-09-09 09:19

@JUST-DO-IT
Eu am folosit GetDataBack dupa ce am formatat hardul si am reusit sa recuperez ce aveam nevoie.

skimpy 02-09-09 09:41

Re: Masina pentru incepatori

depinde de cum e acea masina. tind sa cred, daca intra greu in cutie, e ceva dus la ea. nu ar trebui sa intre greu in viteza decat daca e ceva stricat pe`acolo. nu?

skimpy 02-09-09 13:50

just do it - acronis recovery deluxe ...

folie pe fata adica ? eu am folie pe cupola :D

Bogdan.IS 02-09-09 15:44

da , i-a oprit doar pe astia care aveau folie pe geamurile din fata . au trecut multe masini cu folie pe geamurile din spate si luneta , dar pe aia nu i-au oprit !

MnezO 02-09-09 16:42

http://mas325ix.mybrute.com asta are geamuri fata :))

skimpy 02-09-09 17:34

ah, ma gandeam ca tabla foliata.

inca nu am reusit sa strang bani de folie omologata, poate doamne ajuta castig la loto.

MnezO 03-09-09 09:39

skimpy recomandami un laptop bun pana in 2500 Ron de la tine de la servici pe care sa imi mearga filmele format bluray si cele mai noi jocuri ::P daca este asa ceva :P

skimpy 03-09-09 10:37

in banii astia iti iei un expresor bun de cafea cu display in 3 culori.

cauta-ma pe mess si discutam exact.

Bogdan.IS 03-09-09 11:40

daca gasesti un laptop care sa se incadreze in cerintele lui mnez0 , te rog zi-mi si mie , ca de muult vreau un laptop .

CRyS` 03-09-09 12:06

am eu pentru toti chestii IT ! La pret de DEPOZIT DE INTRARE IN ROMANIA!!! FARA ADAOS COMERCIAL! SUNT NOI NOUTZE! Detaliii in privat!

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning